Rumalad küsimused 2
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
extremist kirjutas:Ausaltöeldes on suht lamp minna kiiver peas kellegagi rääkima, eriti siseruumides. Kui sul mingi jõhkra sõlmega see kiiver kinni pole mille harutamine tunde võtab, siis on ju loomulik see ära võtta rääkimata visiirist. Pmts sama hea oleks selg ees kõndida tanklasse ja üritada rääkida
Poodi jah, ma kiiver peas ei läheks, vestlema ka mitte, küll aga teenindusjaama, kui tasuda on vaid bensiini eest. Põhjus on lihtne, seal pole kiivrit õigupoolest kuhugi panna.
Ainuke kord, kui mind on teenindamast keeldutud juhtus Läti Statoili jaamas (valgel ajal), kus teenindaja iga pumba üksikult ja eraldi välja lülitas, mille juurde suundusin. Karjus läbi lahtise luugi midagi läti keeles. Üks autoga klient tõlkis: võtku ma kiiver peast, siis ta paneb pumba tööle. Kusjuures kiivri all oli mul kiivrisukk, kust vaid silma paistsid. See teda rahuldas.
Häda sellistel juhtudel ongi kiivri paigutamises: kuhu ma panen kiivri? Ega ometi selle konksu otsa, mis besiinijaamades on mootorratturi jaoks üles pandud? Hmm, õige seal pole konkse. Palun ärge soovitage peeglit, normaalne inimene ei pane oma kiivrit vihmase ilmaga maanteesopase peegli otsa. Jaama sisenedes muide sama häda: leti juures pole kiivrit mitte kuhugi panna. Suuremates kauplustes on olemas hoiukapid kottidele, paraku kiiver sinna ei mahu, seega saad seda ainult käes kanda, tsikli juurde või pähe jätta. Pole just kõige mugavamad alternatiivid. Mõnes suuremas poes, kus on olemas infoletid ja näitsik letis juhtub heas tujus olema, siis õnnestub tavaliselt sinna jätta aga seda teeb võtja puhtalt vastutuleku korras ja ilma vähimagi vastutuseta.
Olgem ausad, mootorratturit ei oota nendes kohtades mitte keegi. Me oleme parimal juhul lihtsalt tüütus, halvimal juhul turvarisk sest nii, nagu kõik mehed on sead ja kõik naised lollid, nii on kõik mootoratturid vägivaldsed pättidest hügeeniprobleemidega liiklushälvikud. Me oleme teistsugused, kui ülejäänud ja on tavaks, et inimesed pelgavad erinevat.