Rumalad küsimused 2

mart211

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas mart211 »

claw kirjutas:

Ehk on põhjus selles, et vältida oma numbri sattumist kuskile kliendilisti.
Umbes nagu meili peale tulevad spam-kirjad, võib su tel nr ka kuskile listi sattuda, kui mõni selleks kohandatud proge netis ringi tuhnib.
Just my 2 cents.

Mul on sama telefoni number juba viimased 10 aastat, avalik nii andmebaasides kui netis ja erinevate ettevõtete kodulehtedel. Helistatakse vast korra kvartalis, pakutakse raamatuid, trussikuid või midagi muud. Tohutu hirm peab inimesel telefoni vastu olema, kui ei suuda öelda mida ta antud kõnest siis arvab(ei soovi, hetkel kiire, helistage hiljem või ärge helistage kunagi) :mrgreen:
Mulle pole kunagi tulnud ühtegi spam sõnumit või müstilist vastamata kõnet Somaaliast. Tutvusrinkkonnas 1 inimene kellele selline kõne tehti kui reisil olime, helistas tagasi, plõksti paar sotti arvele otsa :mrgreen: Ja tema number kindlasti kuskil üleval ei ole. Seega äkki keegi pakub mingit teist põhjust minu alternatiivile :mrgreen:

Pinchu: Jah, see on juba parem selgitus, kuid uskuge mind need nuhid leiavad need igalt poolt mujalt ka üles kui foorumist. Kõik numbrid siin maailmas on kättesaadavad, kui tead kust otsida. Minu oma avalik, probleeme pole, sõbral oli supersalajane paar päeva vana number ja tehti kallis tüng ära :D

Mine “Ajaviiteks...”