INVICTUM - GSX 1100G

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Re: INVICTUM - GSX 1100G

Lugemata postitus Postitas janis »

priit50 kirjutas:
janis kirjutas:

Omavalmistatud ratta registreerimisel tingimus et pidurid peavad pärinema tehases toodetud sõidukilt vms, sõnastus oli kuidagi teisiti. Uuri seda punkti kas mõeldud on ainult silindri ja pumba osa või ka ketta asukohta.

Loodan et seda mingi argi onu ei loe, aga kui ka loeb, siis kuula rahva arvamust!
Mina lugedes erinevaid e -seadusi ja sätteid mis kirjeldavad erinevaid nõudeid sain aru, et ketas ei ole oluline (kettal pole mingeid e- si ega asju). Isegi pumba ja supporti võid ise teha, aga ei ole soovitav. Samas on minu meelest seal nii palju reegleid, millest iga lugeja eraldi aru saab. Seda näitab kasvõi fakt, et erinevad eksperdid erinevatest instantsidest vastavad erinevalt. Julge hundi rind on haavleid täis ja eks ma lähen ja uurin seda asja. Ja kui ei meeldi, ju siis korrigeerime... ehitame ümber... hetkeks... ja siis pärast nii tagasi nagu minule meeldib :D

Insener tehniliselt on see piduri lahendus sul väga äge ja kindlasti toimiv. Määruses seisab: Üksikkorras valmistatud L kategooria sõiduki pidurisüsteem peab olema tehases seeriaviisiliselt valmistatud sõidukilt. L3e kategooria sõidukil peab olema kaks iseseisvat sõidupidurisüsteemi, millest vähemalt üks peab toimima esirattale ja teine tagarattale. Piduriseadmed peavad toimima ratastega püsivalt ühendatud pidurduspindadele. Kas kardaani loetakse rattaga püsiühenduseks, tuleks täpsustada. Võiks nagu lugeda küll püsiühenduseks. Pidurisüsteem on sul seeriaviisiliselt valmistatud sõidukilt ja selle punktiga ei tohiks probleeme tekkida. Igatahes edu numbri saamisel, näitusel oli näha, et kogu lahendus on viisakas ja see ongi põhiline :bsmile: .

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”