INVICTUM - GSX 1100G
Re: INVICTUM - GSX 1100G
Antu14 kirjutas:Meeldib! Ulme lihtsalt, kui täpsemalt väljenduda. Kust inspiratsiooni said, et selline elukas ehitada? Krt ma pole unes ka sellist asja enne näind.
Tee peal istudes ka üks pilt, siis saab proportsioonidest paremini sotti. Niisama tundub kuidagi kõrge.
Aga nagu eelkõnelejad on märkinud, müts maha!
Loodan, et see ei ole su viimane projekt. Räägi ausalt, kas ehitus sujus probleemideta või vahepeal oli ikka meel nii must ka, et tekkis soov Kuusakoskist konteiner tellida?
PS! Kas sadula tegid ka ise? Kui jah, mis sa sinna sisse panid?
Tore et meeldib.
Kuigi üks pilt on koos väikese sõitjaga, lisan siis veel...
Viimane ma loodan see projekt ei olenud. Muidugi nüüd tuleb eelarvet koguda ja kodus puudutud õhtud tasa teha Mingeid suuri probleeme küll ei olnud. Pigem aja puudus, kuna alati pidi kuskil olema ja tegema midagi muud. Samuti lõpus see käivitamine nende kosmosetehnoloogiliste karpadega natuke ajas pea valutama. Aga õnneks nüüd hakkab juba looma. See ratas valmis väga piiratud eelarvega ja kõik mis võimalik, ma püüdsin ise teha. Ostetud on ainult tuled, kettad mis lasin lõigata (ise tegin joonise) ja rattalaagrid/rummud. Pulbervärv ka muidugi.
Mõte tuli, kui googeldasin single sided swingarmi ja leidsin sellise https://www.google.com/search?q=lazaret ... B700%3B466
Eks see kuju ja asi mul natuke silma ees oli. Joppas kui nii võib öelda palju asju ratta juures. Istumisasend on pea ideaalilähedane, olgugi et ma seda ennem kuidagi ei proovinud. Tagapidutivoolik oli täpselt selline, et selleks sai kasutada vanat esipiduri voolikut jne..
Sadul on ise tehtud. Aega läks selleks umbes 13 minutit. Sees on tavaline osb plaat. Mingist kangapoest see tipitud vatiin (pool m sai ilusti 3eks keerata, hind 1eur) ja peal kunstnahk samast poest (40 cm ja maksis vist 4 euri). Üks äär kinni ja teine pingutades ka kinni ja voila...
margus014 kirjutas:Väga lahe ratas. Kas mingisugustki spidoplokki ei tule? Soovitaksin midagi KOSO tootjalt sinna panna.
Palju ratas kaalub?
Märgutuled (led) on olemas lenksu vahel 4 augu sees. Esialgu tahtsin 2 sellist spidokat nagu vanal volgal (joon liigub). Ajusi ragistades ma aga ühegi toimiva lahenduse peale ei tulnud ja nüüd on plaan on teha ledidest spidoka ja tahhoka ribad. 26 ledi, mis vastavalt kiirusele /pööretele siis põlema hakkab.. nett on täis erinevaid jooniseid ja kõike kuidas ja mis teha. Uurisin ja meie oomi poest saab kõik asjad kätte. hind tuleb mingi 20 euri kanti. Talvel kui tuleb tuju peeneelektroonikuks hakata, proovin ehitada. Umbes nagu kittil
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.