Viletsate/odavate autode juhid on ...
Re: Viletsate/odavate autode juhid on ...
madjs, me räägime erinevates asjadest nüüd juba. ma pidasin ennist silmas lihtsalt rahulikku liiklemist aga jah, olen isegi mõne ajasõidu auto ehitanud ja sõitnud nendega nii asfaldil, kruusal kui jäärajal ning sellistel tingimustes ei ole kahtlustki, et eelistada tuleb kas taga või siis üldse nelivedu (tagaveo puhul muidugi jutt sel juhul juba enam mitte ühe ratta, vaid ikka kahe ratta veost). aga minumeelest oluline vahe ongi selles, tagaveoline vajab teatavat vilumust ja õigeid, treenitud reflekse rohkem kui esiveoline, kus põmst lihtsalt keerad rattad sinna, kuhu minna vaja ja annad minna. igasugune võidusõit ja seal kehtivad parimad praktikad on muidugi juba natuke teine teema ja päris üks ühele ei saa võrrelda.
aga jah, driftib küll...eks seda isegi kogetud, kuid oleneb palju autost ja vajab juba natuke skilli ja harjutamist jälle. tagaveolisega vähemalt kruusa või jää peal ei ole mitte midagi vaja osata, et külg libisema saada. ei pea isegi mootoril erilist jõudu olema
Tort, mina pole midagi rääkinud üle olemisest...pane tähele, ma räägin, et mul on autot vaja punktist a punkti b saamiseks. Oluline on, et töötaks ja sõidaks, oleks öko ja ei vajaks väga tihti näppimist ning et talvel natuke soola saades ei kukuks mõne aja pärast kohe roostepuruna laiali. Üle olemiseks seisab mul garaazis üks teistsugune auto ja seal on juba hoopis teised kriteeriumid, mida ei puuduta ükski golf ega skoda. Aga olgu lisatud, et ma mõistan sinu argumenti....lihtsalt, mina ei hinda nii kõrgelt seda, et "asi" milles ma veedan ehk nädalas kokku kuskil 2-3h oleks hirmus viimasepeal ja teab, mis kunstiteos. Mõni teine hindab, saan aru, mõni teine vb ka veedab autos 10 korda rohkem aega kui mina.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.