Viletsate/odavate autode juhid on ...
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Viletsate/odavate autode juhid on ...
oldmoped kirjutas:Ma elan maal, tarbesõidukiteks on mul Dacia...
Muus teemas üldistama ei oska hakata, aga Dacia tegelasi ma pisut kardan küll. Mitte, et autol midagi viga oleks, aga taolise sõiduki ostavad minu meelest erilised säästu-hundid, kes wc-paberit ka 2 korda kasutavad. Enamasti on tegu mingite vanameestega, kes on (kõikides küsimustes) äärmiselt jäärapäised ja üdini endas kindlad. Samas väidavad kogu aeg, et mitte mingil juhul pole neile vingemat pilli vaja ja Dacia on parim sõiduk maailmas, kuigi ise lihtsalt ei ihna midagi muud soetada. Selline on minu kokku pandud subjektiivne profiil.
Oli juhus, kus õe autole sõitis seltsimees Daciaga külge ja kohe üritas siis huiama asuda. Vaatas, et tsikk on roolis - selge, siin on võimalus jällegi SÄÄSTA. Politsei tegi muidugi onule kiirelt selgeks, et hoidku mokk kohe täiesti maas, või muidu... Dacia mees pani suu kinni kohe, kuna võimalust säästa enam polnud, oli vaid võimalus trahvi saada vist. Iga euro on arvel ju, äkki saab Kadaka turult uued logarid vms.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.