Viletsate/odavate autode juhid on ...

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Viletsate/odavate autode juhid on ...

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Oh jumal.... sõitke ja laske teistel ka sõita ning ärge mölisege. Oi ma sõidaks, kui igasugused tropid ees ei tolkneks.... ah tühi maantee? Ai ma sõidaks kui kitsed ette ei jookseks. Vene keeles öeldakse, et kehva tantsijat segavad omad munad kah. Ise sõidan igasuguste aparaatidega, nii uute kui vanadega, nii primitiivsete kui kaasaegsetega, ikka ühte moodi. Ja "tänavakangelased" sõidavad ka igasuguste masinatega, mina küll ei üldistaks. Hoidke ise ka silmad lahti ja ei keera teile ka enam keegi ette, ei jookse eriti kitsed ega suuda isegi politsei teid fööniga vahele võtta, sest enne halba tegevust eelneb alati mingi kahtlane liigutus, mis asjast varem aimu annab. Kogu tarkus.
BMW-d.... nojah. Kord sõitsin Leetu Ford transitiga, järel kahe-hobuse treiler. Sõit käis läbi aasta esimese korraliku lumetormi, mis lõppes alles Riias. Ja huvitav oli see, et kraavis olnud viiest autost neli olid BMW-d, üks Mercedes, aga igal juhul kõik tagaveolised. Elu esimesed 15 aastat autosõitu sai tehtud kõik tagaveolistega ja ikka ei saa ma aru, kuidas noorem rahvas ei suuda nendega teel püsida, seal pole ju midagi erilist. Eriti arvestades, et tagavedu on tegelikult märksa andestavam, andes varakult teada, kui kiirus liiga suur. Aga see selleks. Gaasi põhja vajutamiseks pole palju mõistust vaja. Tervelt pidama saamiseks aga küll.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”