otsin varustust

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
toni

otsin varustust

Lugemata postitus Postitas toni »

Sooviks infot Helsinki motopoodide kohta,kes käinud äkki oskavad öelda kus asuvad ja mis hinnad,millist soovitate.

Teema algataja
ets

Lugemata postitus Postitas ets »

Osta motodepoost seal suur valik ja k;ige normaalsemad hinnad!!!
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

noh ma ytlex selle asja pääle seda et teades päris palju Helsinki motopooditest ja hindadest siis olen päris kindel et lootus siit (Helsinkist siis) varustust odavamalt saada on täiesti p6hjendatud. poodidest nii palju et neid on väga palju ja oleneb stiilist mis sorti varustust otsid, väga hea valik nahka on ntx Leather Heavenis, see aub Pohjon Rautantie Katul mu meelest kui ma ei exi, Tennis palatsi vastas, siis on veel yx hea pood Hertoniemes aga selle aadressi ma kahjux kyll ei tea seda saab muidugi uurida, siis veel Micheleni katul on Euro Biker seal praaga mu meelest mingid mega k6vad aled kui vaatamas käsin siis igatahes olid hainnad miinus 50% kuni miinus 70% ja veel on Allright mille aadressi ma kah ei tea kyll aga asukoht on suht kesklinnas, siis veel Hog House mis on siis Harley ametlik maaletooja soomes ja sealsed hinnad on nii et tagide hinnad algavad kuskil 700 eurost ja l6ppevad 1200 euri juures aga sealt v6ib leida absoluutselt k6ike mis on v6imeline harrika logo kandma, rinnahoidjast k6igi selle aasta harrika mudeliteni. ex neid poode on veel ja veel aga need tulid hetkel pähe esimesena, Hog House asub Kannlemäel ja selle k6rval on kohe yx hea varustuse pood mille nime ma kahjux ei mäleta:( noh niipalju siis poodidest ja peax ytlema et praaga on 6ige aeg ostu reisile minna kuna väga paljudes kohtades on meeletud alla hindlused.
kui midagi konkreetset veel huvitab ex siis kysi, aga lambist on nagu väga raske rääkida:)
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Siin lõhnab ostureisi järele, Soultrain hakkab giidiks :D
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

njah selle giidi asjaga on kyll nii et mul polex selle vastu midagi aga hetkel olen enamasti helsinkist 400km kaugusel ja kogu novembri yldse eestis ilmselt aga kui plaan kevade poole lykata asju siis why not? :) sest ise liigelda siijn natue keeruline :)
Loud pipes save lives!!!

Teema algataja
toni

Lugemata postitus Postitas toni »

Äkki paari sõnaga lähemalt kus see eurobiker täpsemalt asub,näit. lääne või olümpiaterminalist ja kaua see ale veel kestab.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

jah, huvitab ka kuidas sinna eurobikerisse minna.

CB500@esmaspäeval soome..
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

eurobiker on nagu öeldud michelini katul ja uh kuidas seda seletada, suht koht helsinki keskuses, seda kuidas sinna sadamast pääseb on kyll liiga raske seletada, lihtsam on soomes otse sadamast tasuta helsinki kaart võtta ja otsida yles michelini katu, ale kestuse kohta ei tea aga see juba mingi kaks kuud sääl kestnud ja kyll kestab edasi kah.
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Muidugi on natuke mõttetu ekstra sõita tsikli varustust muretsema Andorrasse, aga seal oli nii mõnigi asi nii odav, et lausa kahju ja valus hakkas. Näiteks Arai kiivrid, millede hinnad lõppesid seal, kus meil alles hakkavad. :evil: :twisted: .
Suletud

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”