otsin varustust
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
otsin varustust
Sooviks infot Helsinki motopoodide kohta,kes käinud äkki oskavad öelda kus asuvad ja mis hinnad,millist soovitate.
noh ma ytlex selle asja pääle seda et teades päris palju Helsinki motopooditest ja hindadest siis olen päris kindel et lootus siit (Helsinkist siis) varustust odavamalt saada on täiesti p6hjendatud. poodidest nii palju et neid on väga palju ja oleneb stiilist mis sorti varustust otsid, väga hea valik nahka on ntx Leather Heavenis, see aub Pohjon Rautantie Katul mu meelest kui ma ei exi, Tennis palatsi vastas, siis on veel yx hea pood Hertoniemes aga selle aadressi ma kahjux kyll ei tea seda saab muidugi uurida, siis veel Micheleni katul on Euro Biker seal praaga mu meelest mingid mega k6vad aled kui vaatamas käsin siis igatahes olid hainnad miinus 50% kuni miinus 70% ja veel on Allright mille aadressi ma kah ei tea kyll aga asukoht on suht kesklinnas, siis veel Hog House mis on siis Harley ametlik maaletooja soomes ja sealsed hinnad on nii et tagide hinnad algavad kuskil 700 eurost ja l6ppevad 1200 euri juures aga sealt v6ib leida absoluutselt k6ike mis on v6imeline harrika logo kandma, rinnahoidjast k6igi selle aasta harrika mudeliteni. ex neid poode on veel ja veel aga need tulid hetkel pähe esimesena, Hog House asub Kannlemäel ja selle k6rval on kohe yx hea varustuse pood mille nime ma kahjux ei mäleta:( noh niipalju siis poodidest ja peax ytlema et praaga on 6ige aeg ostu reisile minna kuna väga paljudes kohtades on meeletud alla hindlused.
kui midagi konkreetset veel huvitab ex siis kysi, aga lambist on nagu väga raske rääkida:)
kui midagi konkreetset veel huvitab ex siis kysi, aga lambist on nagu väga raske rääkida:)
Loud pipes save lives!!!
-
Teema algataja
eurobiker on nagu öeldud michelini katul ja uh kuidas seda seletada, suht koht helsinki keskuses, seda kuidas sinna sadamast pääseb on kyll liiga raske seletada, lihtsam on soomes otse sadamast tasuta helsinki kaart võtta ja otsida yles michelini katu, ale kestuse kohta ei tea aga see juba mingi kaks kuud sääl kestnud ja kyll kestab edasi kah.
Loud pipes save lives!!!