Viletsate/odavate autode juhid on ...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Viletsate/odavate autode juhid on ...

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Meie liikluse kaks suurt põhihäda ongi tegelased ,kes ei suuda elementaarse juhtimise ning liiklusest arusaamisega hakkama saada ning tegelased kellel on vaja näiteks BMW-d luttida või midagi muud taolist teha.
Saage üle ja luttige,kui ilma elada ei saa, seda "kujutletavat vaenlast(teist eestlast)" kuskil rajal(kart,ringrada,kross,autokross jne),mitte tänaval-maanteel.
Mul on kaks keskmisest võimsamat autot.Üks uuem maastur ja teine vanem sedaan( mondeo).Mõlemad on natuke kaasa aidatud ja liiguvad väga hästi.Olen ise ka veits agressivsema sõidustiiliga,aga ei pauguta kunagi foorist foorini.Tihti on olukord see, et kiirendan lubatud kiiruseni kiirelt ja siis jätkan nagu peab,et näiteks rohelises laines püsida.Tulemus on see,et paljud(isegi väga paljud) kes foori taga maha jäid ajavad kiiruse üles ning sõidavad minust mööda,et järgmise foori taga seisma pidurdada ja sellega kogu liiklus voog ära blokkida.Muidugi võiks ka ise nö lõpuni lasta,aga milleks?Helge lootus on igakord,et järsku on veel normaalse mõtlemisega tegelasi ja saab rahulikult liigelda,aga seda juhtub väga harva.
Eelnev puudutas linna,aga ega maanteel olukord parem pole.Sõidad 110+10 mööda Pärnu mnt.-d linna poole ja lased pidevalt teises reas,sest esimeses ei ole kiirus isegi mitte 100.Jõudes linna võtad hoo maha ja jätkates 60-ga pannakse sinust paremalt ja vasakult mööda,et järgmise foori taga järsult seisma pidurdada.Kesklinnas olen nendest samadest tegelastest ennem,sest nad oskavad ennast vahepeal kümneid kordi lukku sõita kuna ei oska jälgida liikluses toimuvat.
Eriti koomiline on see,kui naise Mondeoga(98) sõidan,siis on kohe nagu kõigil vaja mulle koht kätte näidata,aga see liigub tegelikult ka nii hästi,et võiks 95% tegelastele koha kätte näidata.
AGA MILLEKS MUL SEDA VAJA? :wack: Mind rahustab väga teadmine,et minu aparaadid on keskmisest võimekamad ja kui vaja saan seda võimu kasutada.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”