Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
Tuono kirjutas:Tuono kirjutas:See aasta veel üks "kohustuslik" üritus!
http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f= ... 0f6ac64382
Lükatud pühapäevale, start kell 11.00 Korso Shell
Kes tahab läheb selle pundiga sõitma http://www.moottoripyora.org/keskustelu ... -klo-12-00
Millisele MR.Tuono ise läheb?
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
J a n n o kirjutas:Kas keegi on märganud, mida erilist on antud foorumi alateemas? Siin teemas sõidetakse iga sõna kohta vähemalt 10 km, kuimitte rohkemgi. Mõned ei kirjutagi midagi, lihtsalt loevad, et kus kogunetakse ja lähevad sõitma. Ja kui üles ei leia, siis ikkagi sõidetakse. Kasvõi üksi tehakse tiir ära. Ei mingit liigset mölisemist. Muud teemad kipuvad tihti mölaks. Mina olen ainuke, kes siin teemas niisama möliseb, aga ma olen selline poolpendeldaja ka
Huvitav, kas tõesti siis Soomes niipalju pingevabam elu? Või sõidetakse selleks, et vähegi mõistus selge püsiks
?
Räägid mòistlikku juttu. Ei midagi paha ega kritiseerivat öelda.
-
Teema algataja
Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Tulen ikka, muidugi bomberile!
Tuono kirjutas:Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
-
Tuono kirjutas:Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
Vist peaks ka teiega tulema. Kui väheks jääb,siis tuleb nn..oma tiir veel lisaks teha. Pole ju teid ammu näinud.
Aga praegu on kurja hundi pohmell.
kumar kirjutas:Tuono kirjutas:Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
Vist peaks ka teiega tulema. Kui väheks jääb,siis tuleb nn..oma tiir veel lisaks teha. Pole ju teid ammu näinud.
Aga praegu on kurja hundi pohmell. :m
No siis ilmselt koguneme köik sinna shelli!? Kumar sööb kah täna tahkemat ja on homme terve
-
Cigam kirjutas:kumar kirjutas:Tuono kirjutas:Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
Vist peaks ka teiega tulema. Kui väheks jääb,siis tuleb nn..oma tiir veel lisaks teha.
Pole ju teid ammu näinud.
![]()
Aga praegu on kurja hundi pohmell. :mNo siis ilmselt koguneme köik sinna shelli!? Kumar sööb kah täna tahkemat ja on homme terve
Annan endast kòik,et homme sòidu valmis olla. Aga praegu tahab hing seest välja minna.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Homme kella ühe paiku pole kellelgi plaan väiksele tiirule minna?
-
Inks kirjutas:Homme kella ühe paiku pole kellelgi plaan väiksele tiirule minna?
Tule homme kell 11 korso shelli ja sõida meiega kaasa!
-
Inks kirjutas:Homme kella ühe paiku pole kellelgi plaan väiksele tiirule minna?
Tule muidugi. Sa polegi meiega sòitmas käinud.
Ma tulen ka 11 shelli
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Oi kurjam loen ja kadestan juba seda homset liiklust
Olen siiski maal sai täna kõvasti saega aias rasitud ja korda loodud
Nüüd grill ja õlu, aga raske mõelda homsele teie üritusele
Andke kuuma ka minu eest ja kõigile head kojujõudmist
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Janar.R1 kirjutas:Inks kirjutas:Homme kella ühe paiku pole kellelgi plaan väiksele tiirule minna?
No teil oli alguses plaan täna kell 11 minna ja ma lükkasin oma iluprotseduurid homme hommikuks edasi...Enam muuta ei saa ja vabanen alles nöks peale kahtteist
Ägedat tiirutamist teile e
Eks ma söidan jälle üksi...
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
Stoned kirjutas:Tuono kirjutas:Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
Ma tulen ka 11 shelli
Tulen Teboili
-
Teema algataja
kullar1234 kirjutas:Stoned kirjutas:Tuono kirjutas:Tuono läheb bomberi üritusele, Janar ja Vaigla on ka vist tulemas aga, kui kedagi ei tule 11-ks Korso Shelli siis kiman edasi Järvenpää Teboili
Ma tulen ka 11 shelli
Tulen Teboili
Mis Teboili , tule ikka Korso Shelli või siis sinna http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f= ... 0f6ac64382
Või plaanid sinna minna? http://www.moottoripyora.org/keskustelu ... -klo-12-00
Inks, meie liigutasime koos Sommidega päeva, sest vihm segas ja see pole niisama tiirutamine
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Inks kirjutas:Janar.R1 kirjutas:Inks kirjutas:Homme kella ühe paiku pole kellelgi plaan väiksele tiirule minna?
No teil oli alguses plaan täna kell 11 minna ja ma lükkasin oma iluprotseduurid homme hommikuks edasi...Enam muuta ei saa ja vabanen alles nöks peale kahtteist
![]()
Ägedat tiirutamist teilee
Eks ma söidan jälle üksi...
No mis ma ütlesin, Soomes on nii kibedad sõiduvennad, et daamidelegi ei tehta mingit hinnaalandust Oleks Tallinnas sõit, oleks juba kõik plaanid ümber tehtud. Mõni oleks kasvõi jalgrattaga nõus busa tempos väntama peaasi, et kena bikerdaamiga koos aega veeta
Ja ega ma olen ise veel hullem frukt. Mul tsikkel täiesti sõidukonditsioonis katte all, ilus ilm jne jne... ja mina putitan mingi Dnepri kallal.
-
Teema algataja
Igaüks teeb valikud ise, kes sõidab kevadest sügiseni mööda kurvilisi teid, kes keha 3 ühest otsast teise, kõik, kes on tahtnud kurvilistel teedel sõita, on seda ka teinud, asi on tahtmises
Tuono kirjutas:Igaüks teeb valikud ise, kes sõidab kevadest sügiseni mööda kurvilisi teid, kes keha 3 ühest otsast teise, kõik, kes on tahtnud kurvilistel teedel sõita, on seda ka teinud, asi on tahtmises
mis selle shelli aadress on tuono? Ehk tulen kah söitma pääsen keha kolmelt kaugemale
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Tuono kirjutas:Igaüks teeb valikud ise, kes sõidab kevadest sügiseni mööda kurvilisi teid, kes keha 3 ühest otsast teise, kõik, kes on tahtnud kurvilistel teedel sõita, on seda ka teinud, asi on tahtmises
Talvel Dnepriga vaatame neid kurvilisi teid r...k Saame näha, kes siis sõidumees on
Aga Soomes kõrvalised kurvilised teed on küll omaette tase. Ma ei imesta, et isegi just ilusalongist tulnud daamidki ei suuda tähelepanu äratada
Eestis on ainult endurokaga huvitav sõita. Tallinn ongi nagu enduropealinn oma auklike tänavatega.
-
http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f= ... 0f6ac64382
Eikaa parempaan pysty????
Sommidel ikka väga lahja üritus täna.Kulgevad vaid,ei mida rallimist ja tiirutavad vaid korraliku vihmapilve all.Nii kui vett saavad,siis kaovad nagu rotid oma urgu.
Meil oli nn.peole minek kõva,nii kõva,et uks mees oskas oma ilusa tsikkli korralikult sodiks sõita-maha kandmisele.Õnneks mees jäi terveks.EElmine kord kirjutas,et oleks võinud vähe teravam sõit olla.Nüüd sai teravat sõitu.Eks järgmiseks aastaks tuleb uus tsikkel osta ja siis uuesti harjutama.
Peol olles oli jama.Sinna ja tagasi oli norm.Kogu saldo tuli mul 390km.Alguses oli rohkem sõitjaid,kui vahepeal suvel,siis nagu meid.
Mõni mees peaks veel korralikult õppima pundiga sõitma.Kui ei oska või taha või kui ei sobi,siis jäägu kodu.
Varst vist jõuvad mõned pildid või kaadri ka kellegi teise poolt siia üles.
Minu poolt suur kiitos sõidumeestele.
-
Teema algataja
Mina tänan kõiki, eriti Kumarit, Janarit ja Stonet, kellega koos tulime võiduka lõpuni, kurb on see, et osad ei oska grupis sõita ning lisaks hindavad oma võimeid üle
Kogu saldo 405km.
Selle sõidu vedur oli targem, sõitis sinna, kus paistis kuivem olema http://www.moottoripyora.org/keskustelu ... 2-00/page2
-
Aga vähemalt jäi tsikli navi terveks,mis sai enne minu ratta külge pandud.
Ok nali naljaks perse paljaks.Vähemalt on mehega kõik korrs,See ju kõige tähtsam.Raha eest ju saab asju.
-
Sommid panid jh täna täitsa umbes, oleks teadnud oleks võinud oma ringile hoopis minna, siis oleks kallutada ka saanud Aga muidu oli hea seltskond.
Kukkujale....... ikka juhtub!
-
Teema algataja
Lopp läks veidi jahedaks.. pidi kiirelt kodu jöudma, sest saun oli juba valmis eks järgmine kord targem.. Midagi soojemat selga panema.. Täname teejuhti
-
Teema algataja
-
Tuono kirjutas:Sorry, et unustasin enduuro fännina Kumarile erilised tänud kruusatee eest
Ha- ha- haa krt mul oli see juba meelest läinud TÄNUD KUMAR!
vahepeal pidin jala ka maha panema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.