Tööriistade laenamine
Moderaator: Moded
Tööriistade laenamine
Tere!
Kiirelt otsides sellist "abiks" teemat ei leidnud.
Mõte tekkis, sellest, et kindlasti on kellelgi tööriistu ja vahendeid, mida väga harva vaja läheb ja mida tegelikult ei ole mõtet poest igaühel osta. Näide: sõbral oli vaja mootorratta juures hõõritsat vahemikus 25-28mm. Minul on olemas hõõrits 29,5-33,5mm. Poes maksis see omal ajal ca 500 krooni ja kasutatud sai seda vaid ühe korra ja nüüd seisab, selle asemel , et võiks kellegile sümboolse summa-tasu eest kasu tuua.
Et siis, siia võiks tekkida postitused olemasolevatest väga harva vaja minevatest tööriistadest ja ka nende kasutussoovidest. Ära tuleks märkida tööriist, selle kätte saamise tingimused, asukoht ja soovitav "tasu" ning kindlasti kokku leppida summa või tasu tööriista lõhkumise eest.
Minu hõõritsat saaks kasutada ütleme nädala jooksul, kätte saab Tallinnas, ise järgi tulemisega, tasu ntx 1 siider. Kontaktid erasõnumiga.
Kui see mõte-idee on kehvapoolne, siis võib selle siit kustutada. Kui kiiduväärt, siis ootaks vaid asjalikke postitusi ja modede sujuvat teema jälgimist ja korrigeerimist. Iga hea lisamõte on teretulnud.
PS. Ja kindlasti ei tee sellest siin mingit vasara või käsisae laenutamise teemat.
Lugupidamisega, saarlane.
Re: Tööriistade laenamine
Lisan ise kohe veel ühe abivahendi. Eesti keeles tal head vastet polegi: tube notcher, toruotsafrees siis ilmselt.
Ise valmistatud analoogselt sellele:
http://www.google.fi/imgres?imgurl=http ... Ag&dur=426
Torufreesid käivad külge keermega, tavalised poes mõõdavad metallifreesid.
Asi töötab, sest selle abiga ehitati valmis üks viimaseid värskeid vöistlustulle astunud offroad masinaid TR-3 klassis.
Kasutusaeg: kokkuleppel
Tasu: 2 siidrit per nädal
Saarlane
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Miks mitte mingeid mootoriga tööristu?Mida kõigil ei vedele riiulis ja ei kasuta igapäevaselt,
mul näiteks vedeleb bensiinimootoriga puur millega saab aiaposti auke maasse puurida ja ise olen seda kasutanud ainult mõned korrad aga näed ära ka ei taha müüa sest äkki läeb kunagi jälle vaja
http://www.revemont.eu/
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
bandit 1200 kirjutas:Miks mitte mingeid mootoriga tööristu?Mida kõigil ei vedele riiulis ja ei kasuta igapäevaselt,
mul näiteks vedeleb bensiinimootoriga puur millega saab aiaposti auke maasse puurida ja ise olen seda kasutanud ainult mõned korrad aga näed ära ka ei taha müüa sest äkki läeb kunagi jälle vaja
Tekkis juba huvi, loodab, et kevadel saab jutule sinuga.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
bandit 1200 kirjutas:Miks mitte mingeid mootoriga tööristu?Mida kõigil ei vedele riiulis ja ei kasuta igapäevaselt,
Mis läbimõõduga auke sellega teha saab?
-
- Tsikkel: Suzuki vx 800
Kellegil Tallinnas või Haapsalus on laenata järgmisi tööriistu: sünkroniseerimis kellad, õlirõhumõõtja, silindri kompressioonimõõtja.
NB! Hea teema
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Andrez kirjutas:bandit 1200 kirjutas:Miks mitte mingeid mootoriga tööristu?Mida kõigil ei vedele riiulis ja ei kasuta igapäevaselt,
mul näiteks vedeleb bensiinimootoriga puur millega saab aiaposti auke maasse puurida ja ise olen seda kasutanud ainult mõned korrad aga näed ära ka ei taha müüa sest äkki läeb kunagi jälle vajaMis läbimõõduga auke sellega teha saab?
Käisin garages ja mõõtsin ära et see puur mis praegu küljes,on 120mm,puurid on vahetatavad aga mul muid mõõte pole.
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Kesk-eestis, Türi piirkonnas võin samasugust puuri välja laenutada. Komplektis on puurid läbimõõduga 100mm, 150mm ja 200mm. Augu max sügavus on umbes 1 meeter.
-
- Mode
motorcyclist kirjutas:Kellegil Tallinnas või Haapsalus on laenata järgmisi tööriistu: sünkroniseerimis kellad, õlirõhumõõtja, silindri kompressioonimõõtja.
NB! Hea teema
komprekas olemas, sünkroon on ka isetehtud õli. aga selline mis käib vaakumotste külge. vahejullasid pole siiani oma rattal vaja läinud.
-
- Tsikkel: Suzuki vx 800
Oleks endiselt vaja sünkroniseerimis kellasid, kompresioonimõõtjat ning õlirõhumõõtjat kuna jbob ei vasta ps sõnumitele.
Mul endal oleks pakkuda laenamiseks mehaanilist momentvõtit ja digitaalset momentvõtit.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Oleks tarvis laenata momentvõtit tartust. Tegelikult praegu kohe ei ole vaja, aga uurin ette ära, et kui mootori kokku ladumiseks läheb, siis teada, kust saab.
Endal midagi spetsiifilist peale kompressioonimõõtja polegi vist.
-
- Mode
motorcyclist kirjutas:Oleks endiselt vaja sünkroniseerimis kellasid, kompresioonimõõtjat ning õlirõhumõõtjat kuna jbob ei vasta ps sõnumitele.
Mul endal oleks pakkuda laenamiseks mehaanilist momentvõtit ja digitaalset momentvõtit.
nüüd nägin, millegipärast oli telefonis loetuks läinud. ise pole veel saanud lugeda seda.
saadan sulle nri.
Aegade jooksul kogunenud suurem hulk tööriistu, eelkõige tsiklite remondiga seonduvalt, mida olen valmis lahkelt laenama, eeldusel, et tagasi toote.
Saan ka aidata tööga, kui jääte ise jänni.
Tere
Vb saab keegi aidata, nimelt oleks vaja sellist padrunit millega saaks sellise mutri lahti keerata.
65mm padrunit, 12 kandiga oleks vaja.
http://fotoalbum.ee/photos/tsikkelmees/104755287
Laenutaks kuni homseni miski asja või eurode vastu.
Piirkond soovitavalt Harjumaa
58 091 266
Kellegil ikka on
Ehk kellelgi leidub nuka keti de/monteerimis tööriista.
58921978
Tore oleks kui asuks Tallinna kandis.
Sümboolse tasu eest
Nüüd oleks vaja hooratta tõmmitsat
Või kus kohast sellist leida võib? Netis eesti lehti tuuseldades sellist vidinat mina igastahes ei suutnud leida
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mis keere?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Tihe keere pole muidugi mingi mõõta aga see selleks. Mul sellist ei ole.
Küll on aga M35x1.5 sisekeermega samasugune tõmmits saadaval. Tõmmitsa sügavus 40mm. Liigub smartpostiga üle eesti ja tagatisrahaks on 30€, kui tööriist on tervena tagasi, saab laenutaja 20€ tagasi.
Kontakti saab kõige lihtsamini erasõnumiga.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Tihe keere jah mõõt ei ole,mõtlesin vastava tõmmitsa ise teha,aga isegi poldipoodides sellise keermega mutrit võimatu leida.
Aga üldiselt leidsin vea üles ja eelpool nimetatud tööriistasid enam vaja pole.
Tänud siiski abi eest!
Ikkagi vigane staator,kuigi tester näitas nagu normidesse jäävaid takistusi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Kas kellelgi Tallinnas alupleks torude tange ja lõikurit on paariks päevaks laenata?
http://goo.gl/7zFbe2
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
Tere!
Kellegil Tartus keermepulka M14x1,5 poldi jaoks on laenata tunnikeseks?
Kristjan
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
Homme saaks peale 6t anda... Tulin just garagest ära. Kui vaja helista mingi poole 7 paiku 53738547.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Oleks vaja laenata korra Magneeto tõmmitsat M33x1,5
Põhimõtteliselt samasugune nagu pildil :
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Milline polt ja kus vaja välja keerata? Olen kasutanud neid "tagurpidikeermepulke" ja suur oht on et murrad selle pulga ise sinna augu sisse. Pulga sisse ära murrad, siis veel hullem seis kui enne. Kui võimalik, siis keevitus ja mutter on igakell etem asi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.