Romka Suzuki VX800 '91
-
Teema algataja - Postitusi: 315
- Tsikkel: MT-09
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Romka Suzuki VX800 '91
biffik kirjutas:Romka: kirjutas:*Võimsus tunduvalt rohkem kui 45kw
*Tühikaal tunduvalt vähem kui 214kg
*Istumisasend ei tohi olla küürus kükitav ega ka selili jalad ees nagu kiiktoolis, lisaks mugav isteasend tagaistujale.
*Mootor võiks olla võimalikult vibravaba ja sujuv, jõud võiks olla saadaval juba väga madalatel pööretel.
jne.
Yamaha XJ900
mms kirjutas:Mina ostsin oma naisele VX800 kasutajalt Koik, kes peale seda ostis omale XJ900. Suhtle temaga, saad vahetut kogemuse infot.
Ajasite mulle siin XJ900 isu peale!
VX on ennast minu jaoks suht ammendanud. Tehnikapool kõik üle käidud, sõiduomadused ja võimed järgi proovitud, juba hakkab igav...
Käisin seda XJ900 vaatamas/katsumas>
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1
On küll 2a uuem, kui mu oma, kuid natukene räsitum näeb välja. Läbisõit pea 3x suurem (91tuh), kui mu VX-il, aga üldselt tundub täitsa ok sõidukorras olema, ega XJ900 muidu igiliikuriks ei kutsuta. Eelmine omanik sai selle u 6a tagasi otse Saksast, sõitnud on ise 20tuh km. Käib ilusti, mootoripool tundub täitsa korralik, väliselt mootor ka ilus, ei ussita ega oksüdeeru. Paremas summutis plärisesid lahtised sõelad vms. Veidi pragusid ja lapitud olid esiporikas ja esimene gondel. Esiamort tundus liiga pehme, tagaots jäigem ja amordid vist veidi väsinud, jäävad õõtsuma rohkem kui mu VX-il. Esiamortide tolmukaitsed pragusid täis. Pidurikettad korralikud, väga vähe kulunud. Sidurilink ja gaasirutska tunduvalt raskemad, kui mu omal. Tagapidur mu omal selline konkreetne, sellel andis peale vajutades pedaal veel jupp maad edasi vetruda. Muidu seljas istuda väga mõnus, meeldib isegi rohkem, kui VX. Tõsiselt suur ja pikk paat tundub lageda ja lihtsa VX-i kõrval.
Rehvid muidugi mõlemad täiesti läbi, uut akut ka vaja. Rehvid mõõtudelt kitsamad, kui VX-i "balvaanid".
Proovisõiduni asi ei jõudnud, mis ma seal linnavahel ikka proovin, nagunii õiget tunnet ei saa.
Võttis täitsa mõtlema - kas tasub mul enda VX müüma hakata ja siis see asemele osta... Oleks samas konditsioonis ja läbisõiduga, kui mu oma, siis ei kahtleks ka...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.