hakkab vänderdama
mul hakkas ükskord tartu otepää mnt-l kiirenduse peal,kiirus oli tol hetkel u 120-130km/h vänderdama ja seda mitte et ma poleks lenksust kinni hoidnud,vaid ma hoidsin sealt kinni nagu ikka.lõpuks vänderdas terve tsikkel mul all ja see polnud just eriti hea tunne.Ees sõitis veel üks rekka ka ja mul oli siht võetud sinna kuhugi rekka ja kraavi poole.olin näinud hiljuti üht videot kus mingi tüüp pani sellise vänderdamise peale ikka
väga valusalt laksu.
kui see mul juhtus siis ei osanud ma küll põhjust leida, miks ta mul lambist nii tegema akkas.siis panin osaliselt süü tee peale, sest kes on sõitnud antud teed mööda,see teab et see pole just kõige siledam.
igaljuhul tookord jäin püsti,aga enam sellise "mitte just kõige siledama "tee peal eriti sõita ei taha
väga valusalt laksu.
kui see mul juhtus siis ei osanud ma küll põhjust leida, miks ta mul lambist nii tegema akkas.siis panin osaliselt süü tee peale, sest kes on sõitnud antud teed mööda,see teab et see pole just kõige siledam.
igaljuhul tookord jäin püsti,aga enam sellise "mitte just kõige siledama "tee peal eriti sõita ei taha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.