algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

hullkeel
Tsikkel: Honda CRF250R8

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas hullkeel »

Andke palun nõu. Olen paar korda rajal käinud. Muidu sujub kõik päris hästi, kurvid, sirged, muhud jne. Pole veel korralikult kukkudagi saanud :) Aga üks asi ei anna rahu. Nimelt hüpates kaob jalaraudadega kontakt ja tunnen, et lendan siklist eraldi. Lõpuks maandun õnneks ikka jalaraudadel aga väga ebakindel tunne on kui nii kõrgele tsikli pealt õhku lendan. Mida ma tõenäoliselt valesti teen? Hüppele minnes üritan gaasi ühtlasena hoida, kehaasend on pool püstine, ei liiga ees ega liiga taga. Ja tsikkel eriti ei hüppagi, pigem saab lihtsalt amordi sirgu aga mina lendan heasti seal sadula peal. Tahaks selle asja korda saada, et hüppeid turvalisemalt (ja seeläbi rohkem nauditavalt) läbida.

Üks mitte selle teemaga niivõrd haakuv küsimus ka siia otsa. Kust saab Tallinnast kõige mõistlikuma hinnaga esirattale sisekummi? Tegemist 250cc 4T rattaga. Täna jooksis lambist rajal rehv tühjaks, ühtki auku ei paista rehvis aga täis pumbates peale pesu hakkas ventiili ümbrus mullitama. Ei saagi nüüd aru kas mõni liivatera lohvi puruks hõõrunud või ventiil läbi..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”