Kui tihti teid kõnetatakse...
Moderaator: Moded
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Tänase päeva kild..
Näpin maja ees tsiklit, kõrvalt lasteaiast tuleb kena kahekümnendate lõpus ema ilusa pojaga. Laps jääb ratta ette seisma ja ütleb "Davai postoim, posmotrim" (Vaatame nati). Minu heakskiitvast noogutusest hoolimata tahab ema lapsega edasi liikuda, mille peale poiss poetab lambist "A eto papa?" (Kas see on issi?).
Vahetame naisega üllatunud pilgud ja naeratused. "Net, eto ne papa, a ochen pohozhe" (See pole issi, küll aga väga sarnane) ütleb ema ja asub lapsega minekule.
Kahju küll lapsest, kes ei tunne oma isa, aga see teema juba teiste inimeste eraelu.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
harimal kirjutas:Tänase päeva kild..
poiss poetab lambist "A eto papa?" (Kas see on issi?).

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
harimal kirjutas:Tänase päeva kild..
Kahju küll lapsest, kes ei tunne oma isa, aga see teema juba teiste inimeste eraelu.
Ju siis issi on ka tsiklimees kes igal vabal hetkel kadunud kuskile metsa kihutama. Endal vahepeal ka olnud- töölt koju riided vahetama ja tuld niikauaks kui kannatab.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
numan kirjutas:
Ju siis issi on ka tsiklimees...
Üks kiiver kõik...
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
M2 kirjutas:numan kirjutas:
Ju siis issi on ka tsiklimees...
Üks kiiver kõik...
täpselt nii! kus see laps peab teadma issit kui sel kiiver peas päevaläbi kas nainegi väga täpselt teab...A vse baikerõ pohosh na papu
Sai täna siis kuskil kella 8 paiku Väike-Ameerika tänaval tüdrukut oodatud. Seisan seal omaette rattast eemal ning vanem meesterahvas läheb mööda. Järsku jääb ratta juures seisma ning vaatab pikalt. Lähen lähemale, et äkki saab aidata. Kohe tuleb küsimus: "Mis see on - kas Yamaha, Honda, Suzuki". Vastasin siis, et Suzuki. Uurib ja puurib veel ratast ning ütleb...."30 000, 40 000". Ütlesin et nu kuskil 100 000. Selle peale imestab ja osutab tänaval olevatele autodele ning ütleb "selle raha eest saab väga hea auto". Selle peale hakkasin naerma ja ütlesin, et võibolla tõesti. Selle aja peale tuli tüdruk ka juba välja ning peale seda kui nägi, et tüdruk paneb kiivrit pähe ütleb, et kahekesi pole ikka õige (osutades tagumisele osale) üksinda on ikka õige. Selle peale ütlesin, et ainult vahepeal kahekesi. Tõstab siis meesterahvas pöidla püsti ning ütleb "ILUS" ning jätkas oma teed.
Rattaks siis Suzuki GSR K8.
Sõit viis edasi Majaka tänava kanti. Seal sai tehtud parem pööre ning kurvi peal oli poiste kamp kes karjusid midagi. Ise ma ei kuulnud kuid kui pärast seisma jäime siis tüdruk veel itsitas ja ütles et kommentaar oli järgmine "tahaks ka". Varsti jõudis poiste kamp ka minuni ning siis käisid läbirääkimised, et kas sõita saab. Kuid seekord jäi sõit siiski ära.
Peatusin oma rattaga ühe korterelamu ees, et telefonikõnele vastata ja kohe tuli üks vana paks ja kole mees, kes hakkas mölisema, et ma igal õhtul ja hommikul siin kihutan nii, et tema lapsed või lapselapsed ei saa magada ega väljas turvaliselt mängida.
Ka ratta kohta on küsimusi esitatud. Üks vanamees üritas mulle väita, et mu ratas on 2T. Ja töömahuks pakkus ta 250cc.
-
- Tsikkel: Tuono
Kõnetatakse üpriski tihti. Kui suvel lõunaajal töölt poodi sõidan siis poe ees on enamasti üks ratastoolis vanamees, kes alati juttu tuleb rääkima. Tavaliselt räägib oma minevikust (endine ringrajasõitja) ning pärib tsikli kohta igasuguseid küsimusi. Muidu on kõik tore aga tal on jube kehv mälu nii et peaaegu iga kord, kui teda paar päeva jälle näinud ei ole hakkab oma looga otsast pihta, nagu polekski mind enne näinud.
Samas kui ma 2 aastat tagasi tsikliga linnas kukkusin siis ainuke kes mulle appi tuli oli paar maja eemal elav vanem naine. Ütles et kuulis jubedat pauku ja jooksis akna peale. Nähes, et ma olen kukkunud ja ei liiguta, kutsus politsei ( ei saa küll aru miks mitte kiirabi aga see selleks). Tsikkel lebas keset kurvi maas ning autojuhid pressisid sellest nibin nabin mööda, samal ajal heites mulle vihaseid pilke. Lõpuks küsis üks jalakäia mult et äkki on abi vaja mille peale tõstsime tsikli püsti ja viisime ohutussaarele. Huvitav oli see, et vastassuunast sõitis minust mööda üks tsikkel, kes samuti erilist huvi ei tundnud.
-
- Tsikkel: Kawa
Nu mind kõnetati küll...lugu järgmine, tsikkel maja ees mul, kuulsin kuidas mingi jube sõim väljas, vaatan aknast välja, kaks napsitanud venda tylitsevad, minu tsikkel just mõne cm kaugusel neist...hõikasin siis läbi akna, et tsiklist eemale, kui ma sain kuulda kõike endast, mida ma varem ei teadnudki muidu ikka pisikesed poisid fännavad ja küsivad igast asju, kui kuskil peatuse teen...
Mõned päevad tagasi Leedus 19km söögikohas sain ise kõnetada eesti numbriga tsiklil kulgejat. Lihtsalt uudishimu oli suur, et kuhu ja kust...
Selgus et Rebaseonu tuli Kesk-Aasia tuurilt kodupoole. Lahe tüüp!
Meenus üks seik sissesõidul Riiga mingis Statoilis. 2 kutti vaatavad mind pikalt ja siis kukuvad pärima, et kust/kuhu ma lillekene nõnna hilja õhtul üksinda sõidan. Ma siis seletan, et tulen Eestist/Tallinnast ja sõidan veel edasi Daugavpilsi.
siis nad arvasid, et ma olen hull naine ja et üleüldse on see rohkem meeste ala
. Siis pärisid ratta kohta ja küsisid ka palju maksis. Ja kogu jutu võtsid nad kokku sõnadega, et küll see Eesti rahvas on ikka rikas rahvas
sõitsin enne Tallinna tulemist [pärnumaal] ema töö juurest läbi, siis ta ütles, et ole ettevaatlik pojake. Rohkem pole mind keegi kõnetanud.[esimene hooaeg ka alles, küll jõuavad].
Tankima minnes tullakse tihtipeale torkima, et kuidas asi liigub, kiidetakse niisama.
Politsei pole kõnetada viitsinud, imelik küll. Autoga seisan päevas tunni teeääres.
Korra pärnus ehitaja teel lubatust vähe kiiremini kulgedes sai foori taga seisu jäädud ja tahavaatepeeglist paistis sinine ja punane disko. Kirusin juba omaette ja kui härrad lähemale jõudsid, kõlas ruuporist "Tõmmake paremasse ritta" peale mida nad tuimalt edasi tuiskasid, Mina seisin vasakus reas edasi ja vaatasin lollilt järgi neile. Minut hiljem tuiskas mööda mingi kolonn kolme maasturi ja veel kahe politsei patrulliga. Hakkasin suurest kergendusest naerma
Viimane post 2009 pole vaja meelde tuletada. Kogun vaikselt postcounti
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Need kõnetamised tähendavad minujaoks mingisugust rahalist väljaminekut tavaliselt.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ah jaa viimati küll üks väljamaa paar tsikliga sõitis kõrvale ja mainisid, et on samast piirkonnast kus minu ratast toodetakse ja olid pöidlad püsti
Vändras sai bussijaamast kiiret kehakergendust teha ja väike burks võtta Hommiku poole ka ja astuvab meesterahvas ligi ja hakkab rääkima kuidas tema ikka krossi ja ringrada on eluaeg sõitnud ja endal 2.5L tsikkel kodus.. mõtlesin siis et vanem mees äkki ongi... Siis küsis et kas võib selga istuda, mõtlesin veidi ja lasin kuid võtsin süütest võtme ära sest tal olid lõhnad juures ja ei tea mis lollusi teha võib
Ja hakkab küsima et mis lähebgi 260 välja jne palju silindreid on jne (ei tea siis tsiklitest tegelt midagi) muigasin juba et selline hoopleja onu
Ja siis astus ligi teine onu ka juba pudeli põhja uurinult ja arvatavasti värskelt end kergendamast tulnult (lont oli veel püksi vahelt väljas) kukkus kätt suruma et oled ikka hea mees et tsikliga sõidad ja puha ning ärgu ma seda joodikut ratta otsas tähele pangu xD Ütlesin siis et ma hakkan nüüd minema ja sinna ma nad vaidlema jätsin kes kui palju tsiklitega sõitnud on
Üldiselt see tsikli vahtimine(vasikavaimustus) hakkab mööda saama.Piilutakse vaikselt ja tehakse tiir ümber ratta.Vanemate meeste jutte nende tsiklitest on kihvt kuulata,kohe saab aru,et jutt tösi.Mõnikord saab tankimisest ja kohvitamisest tunnine lobisemine.Seda muidugi siis,kui pole neid vindiseid hirmsaid tsiklimehi-jutud on ratastest mis on vist nende unistustes.Yiimati kiideti ja patsutati ratast(900ne divekas) kui kuuldi,et tagurpidikäiku pole siis ei kõlvanud eriti.
See vaimustus hakkab vist tõesti üle minema. Tankimas käies neiud kassaaparaatide taga naeratavad kuidagi teistmoodi, aga üldiselt keegi ligi ei tule. Tänaval vaadatakse ka järgi, et kes see seal pläristab. Pole võibolla huvi, või siis liiga arad kõnetamiseks. Kuigi, ega ise ka juurde ei lähe teisele ratturile. Aga hooaja jooksul mõni uus tutvus tuleb selle võrra juurde küll. Näiteks täna sai ühe kawa mehega juttu tehtud, kes oli samuti tankima tulnud.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Üldiselt olen ise suurem kõnetaja või pigem pöörduja , kus vastavalt numbrile üritan ka keelt ja diktsiooni valida ! Seda valdavalt ristmikel ja mujal kohtumistel ! Enamuses on see laabunud ja hulga kontakte sõlmides kuid kripeldama jääb alati siseriiklik kord kus mingi kummaline tigetsemine vältab ! Suisa kummastavad käemärgid olevat kehtestatud eristamaks omasid ! Narva Magnumi mehed väidavad , et neil mingeid salamärke ei ole kuid teiste eest pead ei anna !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kui tänapäevase tsikliga kuskil seista/tankida vms, siis eriti huvi ei tunta jah... Küll aga sattud tähelepanu keskpunkti siis, kui vahelduseks sõidad vana Jawaga . Siis on igas peatuspunktis kohal targutamas mehikesi, kes kuuluvad seltskonda "mul oli ka omal ajal selline"
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kõnetamine sõltub masinast.
Kui pläristad IZ-idega, siis kohtab nii vaimustuvaid kui ka põlastavaid pilke. Kui kevadel IZ-P3 õuele lükkasin, siis kuulsin naabripoissi isale ütlemas, et läheb lahti..., IZ-49 vahitakse tihti järgi ja ka mõnes parklas või bensukas tullakse kõnelema, kui aga KZ1000P kulgen võib märgata, et nii mõnigi kõrvaltänavalt tulija sätib turvavööd peale või viskab mobla kõrvalistmele (peaks politseilt kümnist nõudma).
IZ-ide summutid tahavad vahel puhastamist ja seda teen tavaliselt sõites summutitest sõelad välja roogituna, kord julgesin seda ette võtta ka linnas sõites, kuid siis isegi vabaduses jõlkuvad koerad pagesid maapakku, nüüd katsun targem olla ja selle protseduuri teostamiseka lähen maal elava sõbra juurde.
Kord IZ-P3-ga Helsingis kulgedes sõitis HD mul kõrvalrajal ja tõstis pöidla tervituseks kõrgele, minul aga ila tilkus tema masinat vaadates ja "seljakott" oli tal ka päris sileda kintsuga ning kaalu järgi mitte eriti masinat koormav.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Suve alguses kuue tsikliga paaripäevasel Eesti tripil olles oli seltskonnas üks mees 59-da aasta Jawaga. Sattusime muuhulgas ka Sillamäele. Sel korral jäin mina tsikleid valvama, kui ülejäänud rahvas poodi läks. Varsti vajus ligi kaks mõnusalt õllest kuldses keskeas kohalikku, keda just nimelt Jawa huvitas. Ülejäänud viis Lääne tsiklit ei saanud sisuliselt mingi tähelepanu osaliseks aga Jawat vahiti ja juttu jätkus kogu ajaks, kuni teised poes olid.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Ma ise kõnetasin(olles küll autoga)Saue Olerexis ühte soome numbriga K-750(oli äkki).Tüüp tegeles mingi remondiga ja ma küsisin,et kas abi pole vaja.Vastas,et saab hakkama ja viga ainult siduri trossis.Rääkisime niisama veidi ja ta küsis,et miks ma üldse rääkima tulin,sest ta pusivat seal juba oma paar tundi ilma et see kedagi huvitaks.Seletasin,siis et ise oleks ka hea meel kui keegi tuleks abi pakkuma ja ,et olen ise ka tsikliga sõitev.Ta oli selle rattaga juba üsna sina peal ja ütles,et kõik vajalikud riistad edasi liikumiseks on olemas.Olid naisega teel Kihnu.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Viimasel korral, kui tankisin siis ühed vanahärrad märkisid: "Vahva masin!" ja "Vahva naine ka!"
Naistega teine teema.Linnas pole nii ime aga kui maal bensukas naine kiivri ära võtab siis aeg jääb seisma.Eriti kui veel vahva naine-reeglina tsiklitega sõidavadgi vahvad naised.
-
- Tsikkel: BMW F650 GS, Honda Transalp
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Minu käest uuris üks vanahärra paar päeva tagasi, et kas ma sellist suurt masinat ikka kinni ka jõuan hoida ja lõpetuseks öeldi, et on ikka vingeid naisi meil
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
koik kirjutas:reeglina tsiklitega sõidavadgi vahvad naised.
Tõsi...
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Hanna kirjutas:koik kirjutas:reeglina tsiklitega sõidavadgi vahvad naised.
Tõsi...
http://www.krracing.ee/
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
mul endal tekkis kõva kiusatus ühte Jawameest eile Kakumäe Selveri juures kõnetada. Vana veeres ette nii korraliku ülemineku pilliga, et tahtsin vähemalt küsida, et kas 6 või 12 voldine. Aga see oleks olnud liiga loll küsimus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.