Mehed/naised, kes parasjagu joovad
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.
voyager kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:voyager kirjutas:Igapäevane õlle joomine ei ole normaalne. Aga kui mees laseb õhtul teleka ees 1-2 õlut, ei tohiks see ka nüüd miski üüber suur probleem olla. Pigem tekib probleem siis, kui piiri ei suudeta pidada ja hommikul vaja kohe otsa lahmida
Sa ikka mõtled neid kaheliitriseid sarvedega õllesid 1-2 tk?
Kahjuks mitte
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
jopakoll kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:voyager kirjutas:Igapäevane õlle joomine ei ole normaalne. Aga kui mees laseb õhtul teleka ees 1-2 õlut, ei tohiks see ka nüüd miski üüber suur probleem olla. Pigem tekib probleem siis, kui piiri ei suudeta pidada ja hommikul vaja kohe otsa lahmida
?
Jah, ma parandan ennast: 1-2 kuni 5 kraadist ja poole liitrist õllet nt 4 õhtul nädalas ei tohiks olla probleem ju. (ma hakkasin mõtlema sõbrannade peale, kes vinguvad, kui mees teleka ees ühe õlle joob või muru niitmise kõrvale pudeli lahti korgib jne). Aga nooo see on ka minu arvamus
See artikkel siin aga on ju konkreetselt pompsudest, kes miskit kahe liitrist säästu kanget näost sisse ajavad. Sellist jama ei saa õllekski nimetada. Arvan, et selle artikli kirjutamiseks oleks võinud normaalses eas ja hea tervise juures olevatelt meestelt pigem uurida, mis nende eelistused on. Siis see artikkel poleks pooltki nii dramaatiline. Ju. Või ei vä?
Ma vist peaks hoopis vähem mõtlema ja magama ära minema

-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Jah, ma parandan ennast: 1-2 kuni 5 kraadist ja poole liitrist õllet nt 4 õhtul nädalas ei tohiks olla probleem ju. (ma hakkasin mõtlema sõbrannade peale, kes vinguvad, kui mees teleka ees ühe õlle joob või muru niitmise kõrvale pudeli lahti korgib jne). Aga nooo see on ka minu arvamus
See artikkel siin aga on ju konkreetselt pompsudest, kes miskit kahe liitrist säästu kanget näost sisse ajavad. Sellist jama ei saa õllekski nimetada. Arvan, et selle artikli kirjutamiseks oleks võinud normaalses eas ja hea tervise juures olevatelt meestelt pigem uurida, mis nende eelistused on. Siis see artikkel poleks pooltki nii dramaatiline. Ju. Või ei vä?
Ma vist peaks hoopis vähem mõtlema ja magama ära minema [/quote]
Meedia ju sellist jura otsibki üldiselt, saab kuskil delfis või tont teab kuss lugejate arvu juurde.
http://www.krracing.ee/
GeiuLiisi kirjutas:Ma vist peaks hoopis vähem mõtlema ja magama ära minema
Õlled otsas juba?
-
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
Hea et ise olen suutnud end esmaspäevast neljapäevani ka 1 eemal hoida no teinekord juhtub aga eks ole siis järelikult ka põhjust rohkem
Täna ka piisab 3 -orikat aga homme, vot homme on päev -sünnipäevapidu, loomulikult mitte minu aga aitan varakult tähistada
-
- Kontakt:
voyager kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Ma vist peaks hoopis vähem mõtlema ja magama ära minema
Õlled otsas juba?
Oi ei, mees, nalja teed või Viis tükki ootavad
Aga reeded on lihtsalt need "one of those days"...

Vaikselt 1 sõbraga kastame natuke varbaid, viin sprite ja mahlaga... nautige õhtut
"We are Estonian men original, we are not gentlemen at all.... no-no... "
-
- Kontakt:
Märt_S kirjutas:Vaikselt 1 sõbraga kastame natuke varbaid, viin sprite ja mahlaga... nautige õhtut
![]()
Õnne uute varvaste puhul!!!

GeiuLiisi kirjutas:Märt_S kirjutas:Vaikselt 1 sõbraga kastame natuke varbaid, viin sprite ja mahlaga... nautige õhtut
![]()
Õnne uute varvaste puhul!!!
Tänud, nüüd komplekt koos
Lugedes mida kóike siin juuakse tekkis juba peavalu. Ma jätan täna vahele ja kobin magama, aga teile
M.T. kirjutas:Lugedes mida kóike siin juuakse tekkis juba peavalu.
Ma jätan täna vahele ja kobin magama, aga teile
Eks me ikka ühe margi peal, siis pole hullu ju
-
- Kontakt:
Märt_S kirjutas:M.T. kirjutas:Lugedes mida kóike siin juuakse tekkis juba peavalu.
Eks me ikka ühe margi peal, siis pole hullu ju
Jah just! Igaüks püsib "oma liistude" juures, seega ei tohiks midagi katastroofilist ees oodata Head und M.T.!!

-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Saun tehtud! Homme paadimatk mööda emajõge Tartusse, see algab ka kohustusliku 0,8 se auru üles ajamisega
Sai sama reis mõni aeg tagasi ette võetud, Jõesuu-Tartu. Kuid õnneks ei pidanud kapteni rolli pidama seega sai Bushmillsiga vähe liialdatud. Kena reisi!
GeiuLiisi kirjutas:Märt_S kirjutas:M.T. kirjutas:Lugedes mida kóike siin juuakse tekkis juba peavalu.
[/quot
Jah just! Igaüks püsib "oma liistude" juures, seega ei tohiks midagi katastroofilist ees oodataHead und M.T.!!
ilus lugeda kohe ,tundub et siit on varsti tulemas väike foorumi
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
erkop kirjutas:Sai sama reis mõni aeg tagasi ette võetud, Jõesuu-Tartu. Kuid õnneks ei pidanud kapteni rolli pidama seega sai Bushmillsiga vähe liialdatud. Kena reisi!
Ma ületa Võrtus ka veel lisaks ja paraku jah kapten
ssxs kirjutas:ilus lugeda kohe
,tundub et siit on varsti tulemas väike foorumi
![]()
Ei lähe sul nii hästi ja süldilauda pole oodata, ma täitsa hóivatud juba
Aga vaadates hetke ilma, siis hea et eile midagi lahti ei korkinud, saan sóitma minna
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
hetkel temp. 31c. ja kell on kolm öösel ja asukoht Curacao ja joogiks igasugu värvi rummid, ja.... ja.....
-
Teema algataja - Postitusi: 1423
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
stev666 kirjutas:hetkel temp. 31c. ja kell on kolm öösel ja asukoht Curacao ja joogiks igasugu värvi rummid, ja.... ja.....
Mingi selline tripp v?
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
ssxs kirjutas:ilus lugeda kohe
,tundub et siit on varsti tulemas väike foorumi
![]()
Tänapäeval on viisakus ja sõbralikkus nii harv nähtus, et seda aetakse alatasa flirtimisega segamini

pontus kirjutas:stev666 kirjutas:hetkel temp. 31c. ja kell on kolm öösel ja asukoht Curacao ja joogiks igasugu värvi rummid, ja.... ja.....
Mingi selline tripp v?
[youtube][/youtube]
t***,sa pontus oled nii haige vend,et pohmas peaga poleks kah sind kahjü tampida
-
-
- Kontakt:
Tõstan pudeli Premiumit (ja kindlasti mitte ainult ühe) Liisi õlist tilkuva õhufiltri, käivitusprobleemide, talvekorteri puudumise ja vastikute vene baabade auks, kes mind mentidega ähvardavad. Proosit.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
GeiuLiisi kirjutas:Tõstan pudeli Premiumit (ja kindlasti mitte ainult ühe) Liisi õlist tilkuva õhufiltri, käivitusprobleemide, talvekorteri puudumise ja vastikute vene baabade auks, kes mind mentidega ähvardavad. Proosit.
![]()
talvel tuleb vist uus teema.
Õhtust joomakaaslast 2013
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Tõstan pudeli Premiumit (ja kindlasti mitte ainult ühe) Liisi õlist tilkuva õhufiltri, käivitusprobleemide, talvekorteri puudumise ja vastikute vene baabade auks, kes mind mentidega ähvardavad. Proosit.
![]()
talvel tuleb vist uus teema.
Õhtust joomakaaslast 2013
Ma imestan, et seda senini veel pole

onusnooker kirjutas:t***; Õlle, siider, vein, rumm ja lõpuks jim Beam +coce.
![]()
segumassinas kärab köik
-
jopakoll kirjutas:onusnooker kirjutas:t***; Õlle, siider, vein, rumm ja lõpuks jim Beam +coce.
![]()
segumassinas kärab köik
Haha seda postitust ei mäletagi... ülejäänud sai järgmine päev leitud ja õnnelikult kustutatud
Täna siis tagasihoidlikult mõned A.Le Cogid...
onusnooker kirjutas:jopakoll kirjutas:onusnooker kirjutas:t***; Õlle, siider, vein, rumm ja lõpuks jim Beam +coce.
![]()
segumassinas kärab köik
Haha seda postitust ei mäletagi... ülejäänud sai järgmine päev leitud ja õnnelikult kustutatud
Täna siis tagasihoidlikult mõned A.Le Cogid...
tervisex
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
GeiuLiisi kirjutas:... ja vastikute vene baabade auks, kes mind mentidega ähvardavad. Proosit.
![]()
Pim-pi-rim-pim-pim, mul siin vastikuid vene baabasid, kes mentidega ähvardavad, ei ole, vene baabasid ei ole üldse
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.