Raske endu metsaradadele(Harju)
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Hai,
et minugi poolt tänud laheda õhtupoolika eest, nii kogu kambale, kui ka veel ekstra teejuhile...ilma kelleta oleksime ilmselt suht peata olekus seal olnud
Kuna endal oli esmane kord Männikule sattuda, siis olin ka ikka viimse hetkeni kahtlev, kas nüüd tulla või mitte...just seesama, et ikka raskemate rataste teema jne. Aga siis, kui sealt Neste juurde sõites 3-4 just sellist pigem kergemat ratast, kärnadki all ja puha, nägin...otsustasin ka ikka ligi tikkuda
Et ikka ära näha, kuidas siin Tln külje all üldse metsasõiduga tegeleda saab, sest mine tea, millal mu ratas jälle maakodust siia Tallinna kanti satub...
Aga tundus, et sõita saab siin ikka väga hästi, igav ei olnud karvavõrdki! Hoopis uusi asju sai kogeda, nagu ohtralt pehmet liiva ja siis jadamisi neid liivaseid küüre jne. See muidugi pani paaril korral, hetkel all oleva poolkulunud matkarehvi asemel, jälle kärnrehvi igatsema...aga samas saadi seal ka palju kulunumad rehvidega hakkama, ehk et erilist häda sellest polnud kindlasti.
Ekstra rõõm oli muidugi lisaks enda omale veel üht täitsa kenasti toimivat DR350 näha...ma olin küll juba üsna kindel, et ma vist ainukesena jäänud me maal, kes sellise vähelevinud, nüüd juba pigem ajaloolise (eelmine aastatuhat ikkagi ) rattaga veel aktiivselt jännata viitsib.
Ja üldse lugesin maksimumhetkel 11 ratast kokku, millest siis 2 olid tõsised jurakad, 2 sellised keskmist kaalu (150-200kg?) ja ülejäänud siis pigem kergemast kaalust...ning nagu eelpool mainitud, sõidetud said kõik!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.