Kes läheb Eesti meistrivõistluste Etapp 6.-7.09 ?
Re: Kes läheb Eesti meistrivõistluste Etapp 6.-7.09 ?
Psaiko kirjutas:Mõtle ja võrdle kumb oleks antud situatsioonis parem
puna kirjutas:Kahjuks on meie mehed ikka aeglased
<<< mis minu jaoks on ikka sellise üdini halvustava tooniga
vs. Sommid on ikka kuradima kiired vms.Loodan, et laiemalt saadakse aru k.a. sina, et väljendusviis on samuti oluline.
Ma nüüd ei saanud aru mida Puna valesti ütles. Kas meie rinkamehed ongi nii hella südamega, et sõna aeglane tundub kohe halvustamisena? Ma mõtlesin, et need mehed on ikka raudtorudest jne.
Halvustamine oleks kui ütleks, et venivad nagu teod. See võrdlus kehtiks näiteks minu puhul kui ma peaks nendega (Eesti rinkameestega) koos rajale sattuma ja ka siis ma ei võtaks seda enda puhul halvustamisena, sest selline ma nende kõrval olekski. Ma ei hakkaks siin vabandama oma taustsüsteemi ja millega iganes, alati leiab põhjuse miks. Naabrimehega võrreldes olen ma ka kiire, aga eelpool toodud situatsioonis oleksin täielik tigu. Loomulikult võime ka öelda, et meie poisid on kiired, sommid ülikiired ja maailmatipud megakiired. Kas sellest olukord muutuks?
Lihtsalt teemaväliselt:
- Eile oli jalgpall mis lõppes 5:1 meie hävinguga. Kuidas me nüüd iseloomustaks? Eesti poisid olid väga kõvad, aga madjarid olid...? Minu kohaliku külasatsiga võrreldes oleks Eesti koondis kõva, aga eilse vastase kõrval olid nad siiski nõrgad.
- Lapsepõlves oli 1 tuttav (päris sõbraks ei pea), kes oli väga andekas sprinter nii Eesti kui ka Baltikumi tasemel (siis veel Läände ei saanud) ja jättis ühel hetkel ootamatult treenimise põhjendusega, et ta on aeglane. Keegi ei saanud aru, et kuidas. Tüüp on Baltikumis tegija ja ütleb, et ta on aeglane
Tema põhjendus oli, et jah siin ma olen tegija ja võib-olla suudan tegijaks saada ka Euroopa mõistes. Aga maailmas olen ma kes? Aeglane! Ma ei suuda kunagi mustadele konkurentsi pakkuda ja kedagi ei huvita minu Eesti meistritiitel.
Ärgu nüüd saagu keegi valesti aru, ma ei arva et keegi peaks lõpetama oma spordialaga või midagi sellist. Aga alati tuleb vaadata tulemusi selle nurga alt mis võistlusel sa osaled ja kellega koos võistled.
Mis puutub monumentidesse, siis meil on neid tegijaid palju kes seda vääriksid selle eest, et nad mõnda ala elus hoiavad. Selles ma ei kahtlegi ja loodan, et selliseid entusiaste jätkub.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.