Kes läheb Eesti meistrivõistluste Etapp 6.-7.09 ?
Moderaator: Moded
Kes läheb Eesti meistrivõistluste Etapp 6.-7.09 ?
Kes liikumas mootorattaga sinna, et vaadata etappi.
Saaks pundi kokku oleks lõbusam Tallinnast sõita
Re: Kes läheb Eesti meistrivõistluste Etapp 6.-7.09 ?
Kaks ratast stardivad 7-dal kell 10. 30 Ülemiste parklast.
Kalev
5209819
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Ülikõva sõit oli külgvankritel. Pole enne sellist andmist enne näinud
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ka superbike andmine oli kuld
Kahjuks on meie mehed ikka aeglased
puna kirjutas:Ka superbike andmine oli kuld
no kas nüüd aeglased, ehk sommid on pigem kiired.
Soomes SB klassis sõidavad mehed, kes on MM karusellis tiirelnud ja maast madalast rinkaga tegelenud. Võiks öelda, et mingi periood on olnud see nende põhitöö.
Meil on ta asjaarmastajate ja vanade meeste mängumaa. Siin polegi midagi võrrelda. Ainus kes annab eestis SB sõitja mõõdu välja on Rohtlaan. (Velt annab mulle andeks )
Nagu ka eelmisest võistlusest oli näha, pani soome rooki sõitja siin meie SB sõitjatele koti pähe.
-
noh see teebki välja siis selle, et nad on ju aeglased siis.
puna kirjutas:Ka superbike andmine oli kuld
Nad jah on pea sünnist saati tsikli seljas elanud!
Tundub, et kõik oleneb taustsüsteemist! Tahaksid sa mõne Biker24 C-klassi vennaga rajal aeglase mõistet võrrelda? Ok see poleks päris see! Kindlasti su naine peab sind kõige kõvemaks meheks-ilmselt oledki! Mul tead on üks sõber kes on maadluses EM-i medalist, vb veaksid ennast matile tema vastu ja vaataks seda asja sellest taustsüsteemist, sama mis võrreldes analoogselt Eesti rinkasport vs soome rinkasport!
Suures massis jäävadki sommid paremaks ka tulevikus sest neil on rohkem võimalusi võrreldes oma naabriga! 20 aastat pole meil mingisugust süsteemset pealekasvu v.a. üksikud sähvatused a'la Marko, Hannes jt või speedline kus kohast oleks ehk ka põhjanaabritele võrdväärselt konkurentsi kasvanud, mille kahjuks MaSu põhja vedas! Oleks Räbu suguseid mehi veel paar tk kes vaatamata speedline tagasilöögile hakkas Honda 500 CBR klassi vedama kus noortel on jälle mingisugune võimalus!
Tänasel hetkel on rinkasport enamikus, üle 30-ste vanade peerude ja on seda olnud vähemalt viimased 10 aastat, hobi kellest igaüks- eilne ja tänane sõitja väärib vähemalt "monument" et rinka pole välja surnud!
Loodan, et kõik kes tulevikus tulevad midagi, nt motorinkat ja sõitjate taset teistsuguste võimalustega naabritega, võrdlema teevad seda objektiivselt ja artikuleeritult!
-
Tubli poiss tõmbasid minu paarist sõnast end korralikult käima.
Nüüd jahtu maha see ei olnud minupoolt miski irvitamisena, ega kellegi halvustamisena öeldud.
Tean vägagi hästi kuipalju see sport on puhtalt juba rahas kinni.
Selliseid rahasi ja tuge nagu põhjanaabritelt leiab ei hakka banaanivabariigis kunagi ilmselt olema.
puna kirjutas:Tubli poiss tõmbasid minu paarist sõnast end korralikult käima.
Nüüd jahtu maha see ei olnud minupoolt miski irvitamisena, ega kellegi halvustamisena öeldud.
Tean vägagi hästi kuipalju see sport on puhtalt juba rahas kinni.
Selliseid rahasi ja tuge nagu põhjanaabritelt leiab ei hakka banaanivabariigis kunagi ilmselt olema.
Ära nüüd sellist egotrippi siin ette kujuta, et se emind käima tõmbas! Minu käimatõmbamiseks on vaja midagi oluliselt enamat, kahtlen kas see midagi mind üles kütab nii, et ma mingisugust jahtumist vajan.
Pigem üllatab mind jällegi see nn. puhteestlaslik käitumismall, kui sitasti kõik tehtud on ja kui sitad need on kes teevad ja igal pool mujal on kõik hoopis parem jne.
Mõtle ja võrdle kumb oleks antud situatsioonis parem
puna kirjutas:Kahjuks on meie mehed ikka aeglased
<<< mis minu jaoks on ikka sellise üdini halvustava tooniga
vs. Sommid on ikka kuradima kiired vms.
Loodan, et laiemalt saadakse aru k.a. sina, et väljendusviis on samuti oluline.
-
"Tahaksid sa mõne Biker24 C-klassi vennaga rajal aeglase mõistet võrrelda?"
Kiire või aeglane, aga kurat, me teeme kindlalt rohkem showd rajal kui teised klassid kokku
justcraizy kirjutas:"Tahaksid sa mõne Biker24 C-klassi vennaga rajal aeglase mõistet võrrelda?"
Kiire või aeglane, aga kurat, me teeme kindlalt rohkem showd rajal kui teised klassid kokku
Ja nii ongi. Ainuke sõit mille mina otsast lõpuni vaatasin oli Biker24 C klass, vb seepärast et lõpp kiirelt tuli aga päris kindlasti oli vaatamist väärt võitlus mehe ja naise vahel, Westelile alati tore kaasa elada ja no ei saa parata aga kukkumisi minnakse ka ju vaatama See et soome mees kolme ringiga kaugele ette kihutas ei tundunud pooltki nii põnev
Jõudu kõigile kes sõidavad, kukuvad ja edasi sõidavad ning seda juba 10 aastat või rohkemgi teinud on See et soomlased kiirem on ja väliseestlased end sellega ehivad on veidi haletsusväärne kuid võit on ju vaid väike osa kogu rõõmust mille pärast sellise asjaga tegeletakse ja soomlased on teiste eurooplase seljatagused, vaevalt seda neile kodus ette heidetakse
Psaiko kirjutas:Mõtle ja võrdle kumb oleks antud situatsioonis parem
puna kirjutas:Kahjuks on meie mehed ikka aeglased
<<< mis minu jaoks on ikka sellise üdini halvustava tooniga
vs. Sommid on ikka kuradima kiired vms.Loodan, et laiemalt saadakse aru k.a. sina, et väljendusviis on samuti oluline.
Ma nüüd ei saanud aru mida Puna valesti ütles. Kas meie rinkamehed ongi nii hella südamega, et sõna aeglane tundub kohe halvustamisena? Ma mõtlesin, et need mehed on ikka raudtorudest jne.
Halvustamine oleks kui ütleks, et venivad nagu teod. See võrdlus kehtiks näiteks minu puhul kui ma peaks nendega (Eesti rinkameestega) koos rajale sattuma ja ka siis ma ei võtaks seda enda puhul halvustamisena, sest selline ma nende kõrval olekski. Ma ei hakkaks siin vabandama oma taustsüsteemi ja millega iganes, alati leiab põhjuse miks. Naabrimehega võrreldes olen ma ka kiire, aga eelpool toodud situatsioonis oleksin täielik tigu. Loomulikult võime ka öelda, et meie poisid on kiired, sommid ülikiired ja maailmatipud megakiired. Kas sellest olukord muutuks?
Lihtsalt teemaväliselt:
- Eile oli jalgpall mis lõppes 5:1 meie hävinguga. Kuidas me nüüd iseloomustaks? Eesti poisid olid väga kõvad, aga madjarid olid...? Minu kohaliku külasatsiga võrreldes oleks Eesti koondis kõva, aga eilse vastase kõrval olid nad siiski nõrgad.
- Lapsepõlves oli 1 tuttav (päris sõbraks ei pea), kes oli väga andekas sprinter nii Eesti kui ka Baltikumi tasemel (siis veel Läände ei saanud) ja jättis ühel hetkel ootamatult treenimise põhjendusega, et ta on aeglane. Keegi ei saanud aru, et kuidas. Tüüp on Baltikumis tegija ja ütleb, et ta on aeglane
Tema põhjendus oli, et jah siin ma olen tegija ja võib-olla suudan tegijaks saada ka Euroopa mõistes. Aga maailmas olen ma kes? Aeglane! Ma ei suuda kunagi mustadele konkurentsi pakkuda ja kedagi ei huvita minu Eesti meistritiitel.
Ärgu nüüd saagu keegi valesti aru, ma ei arva et keegi peaks lõpetama oma spordialaga või midagi sellist. Aga alati tuleb vaadata tulemusi selle nurga alt mis võistlusel sa osaled ja kellega koos võistled.
Mis puutub monumentidesse, siis meil on neid tegijaid palju kes seda vääriksid selle eest, et nad mõnda ala elus hoiavad. Selles ma ei kahtlegi ja loodan, et selliseid entusiaste jätkub.
-
Noh hella hingega mehed need osad kommenteerida võeti väga isiklikult.
järgminekord kui Hannot näen eks ma mainin talle , et ta ikka aeglane oli ma arvan, et ta naerab selle jutu peale.
Ah jaa C klassi meeste ja neistega seal audru rajal ka käidud
eks sõitsime erinevate rataste ja põhimõtetega mida õppida ja seega ei saa aega võrrelda kuna sellega me ei tegelenud see hetk.
Ah eks enamus kes mind tunnevad said mu huumorist aru ja ka sellest, et ei olnud halvustavalt kellegi kapsaaeda visatud, et ta aeglane on
Aga need aeglased mehed siin tsäutsumise asemel minge rajale harjutama saate ehk kiiremaks ka ei pea kellegi saba alati vaatama.
-
Mõtlesin, et paneks mõnele veel puid alla
Eestis on ka kiireid mehi leida:
Eesti motoringrajasõitjad tulid esmakordselt Soome meistriteks! Eero Pärm ja Peeter Küüt siis.
Erki Kahro tuli motokrossi Soome meistriks.
Ei saaks siis öelda, et soomlastele vastu ei saa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.