... sõidukaaslast Tallinnas 2013
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Re: ... sõidukaaslast Tallinnas 2013
Kolmapäeviti on "Kroomi Kruiis"
Peaks tegema, siis eraldi Neljapäeval "Plastikute Paugutamine"
M.T. kirjutas:speedvana kirjutas:zx12r kirjutas:Keegi siin Randvere-Mähe kandis ei tahaks teinekord 6htul vähe ringi kruiisida? Pimedas enam väga pikkadele ringidele linnast välja ei tihka minna.
Ise selle kandi motomehi-motonaisi ei tunne, alles m6ne aasta eland siin.
PS abiks.
mis sellest asjast sai?
viin ise ka vahest tsikli sõitma, pirita-muuga-kallavere-ülgase-jõelähtme-jägala, vastavalt tujule, sama tee tagasi või raasiku-arulüla kaudu
Midagi ei saanud, kõik vaiksed. Aga kui teinekord sõita plaanid, siis viska plaan üles või PS. Antud piirkond sobib hästi, kodukandi teed
![]()
Plastikutega ei jõua mina võidu paugutada ja asulatest läbilendamist ka ei harrasta.
Veel ei saanud midagi. Varsti võtan ühendust.
leko kirjutas:Kolmapäeviti on "Kroomi Kruiis"
Peaks tegema, siis eraldi Neljapäeval "Plastikute Paugutamine"
Pühapäev riimuks paremini, siis oleks KKK ja PPP
-
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
...
12 ajal liigun Tallinnast läbi Aegviidu Tartu poole. Vb soovib keegi kaasa sõita.
Mis kell Pärnusse minejad on? Liituks Audruni kaasa. Lähen lakun pilli üle ja tuld
Täna nägin 12 paiku Ehitajate tee Statiolis punti rattureid, kas olid biker.ee omad? Tervitasin kahe signaaliga, vaatasid küll ringi, aga aru tõenäoliselt ei saanud kes täpselt tuututas
-
Teema algataja - Postitusi: 97
- Tsikkel: Honda CBR929RR
Täna võiks sõita ....
Hea oleks kella 16.00 näiteks tammsaare ja sõpruse statoil ...
Pakuks välja ühe sõidu - täna kella 16 kandis, suund itta, ring umbes 150-200km, tempo enamasti legaalne või mõistlik. Kas oleks huvilisi?
Edit:
Almer kirjutas:Täna võiks sõita ....
Hea oleks kella 16.00 näiteks tammsaare ja sõpruse statoil ...
Aeg nagu sobiks.
Ida poole aga alustate Tammsaare teelt? Kas kuskilt ida poolt läbi ka lähete, kus saaks rivvi haakida?
Kaaren kirjutas:Ida poole aga alustate Tammsaare teelt? Kas kuskilt ida poolt läbi ka lähete, kus saaks rivvi haakida?
Pakun huupi, et sõidame mööda laagnat linnast välja, äkki kuskilt sealt.
Mostro kirjutas:Kaaren kirjutas:Ida poole aga alustate Tammsaare teelt? Kas kuskilt ida poolt läbi ka lähete, kus saaks rivvi haakida?
Pakun huupi, et sõidame mööda laagnat linnast välja, äkki kuskilt sealt.
Kanali lõpus on Neste ja Hesburger. Nestes äkki? Mis kell te sinna jõuate? Pool viis?
Kaaren kirjutas:Kanali lõpus on Neste ja Hesburger. Nestes äkki? Mis kell te sinna jõuate? Pool viis?
Jummala võimatu küsimus, oleneb kui kaua statis passitakse...aaaga ma pakun, et ehk äkki võibolla umbes nii.
Mostro kirjutas:Kaaren kirjutas:Kanali lõpus on Neste ja Hesburger. Nestes äkki? Mis kell te sinna jõuate? Pool viis?
Jummala võimatu küsimus, oleneb kui kaua statis passitakse...aaaga ma pakun, et ehk äkki võibolla umbes nii.
Eniveis, ma olen seal umbes täpselt siis
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
zx12r kirjutas:M.T. kirjutas:Plastikutega ei jõua mina võidu paugutada ja asulatest läbilendamist ka ei harrasta.
Veel ei saanud midagi. Varsti võtan ühendust.
noo tuleb või tuleb?
Väga kehvasti läks eile, jõudsime koos püsida ainult Laagna teeni Teiega on väga keeruline koos sõita
ja see pidi olema rahulik sõit? Siiski tegin selle ringi ära ja kodus olin 2000. Jõudu ja kohtumiseni!!!
kljova kirjutas:Väga kehvasti läks eile, jõudsime koos püsida ainult Laagna teeni
Teiega on väga keeruline koos sõita
ja see pidi olema rahulik sõit? Siiski tegin selle ringi ära ja kodus olin 2000. Jõudu ja kohtumiseni!!!
Tuleb turbo peale panna.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
kljova kirjutas:Väga kehvasti läks eile, jõudsime koos püsida ainult Laagna teeni
Teiega on väga keeruline koos sõita
Sorry mees!!!! Härra ees-sõitja pani suures meeltesegaduses mitte Nestesse vaid Lukoili, kust kogu jama pihta hakkaski Kollane küttis mööda kanalit meist mööda... Siis, kui veast aru saadi, kütsime Nestesse. Sealt tuldi teid HD'ga otsima ja just siis tuli kollane, Sina seal kohe sabas, kollane jõudis meid märgata ja reageerida ning sai tanklasse sisse sõita, Sina aga kütsid otse edasi
Segadust kui palju. Naersime päris kõvasti, aga samas lootsime, et äkki jääd kuskile Narva mnt äärde ootama. Paar minti peale seda, kui mööda kütsid, hakkasime sõitma ja Sina olid kadunud
Me tegime ka ikkagi plaanitud tiiru ära ja Vesiväravasse jõudsime miski 20.30
Suht nõme, et nii läks. Teinekord tuleb ikkagi lähtuda sellest, et kui nt eile oli jutt 16.30 Laagna Nestes, siis nii ka on. Siuksed eksprompt plaanimuutused (isegi kogemata) tingivadki nii suure segaduse ja lihtsalt kaotakse sabast ära... Sõit väljaspool linna oli muidu rahulik ja seal poleks olnud ohtu, et Sa meiega sammu ei saa pidada...

-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Võiks ju sõita kuid enne vaja tagarehv vahetada
Kes teab kus saab seda tallinnas teostada
On mõni rehvivahetus avatud?
Pühapäeva õhtul lähev vist vähe keeruliseks rehvivahjetusega
puna kirjutas:Võiks ju sõita kuid enne vaja tagarehv vahetada
sasss17 kirjutas:Pühapäeva õhtul lähev vist vähe keeruliseks rehvivahjetusega
puna kirjutas:Võiks ju sõita kuid enne vaja tagarehv vahetada
Pole probleemi!
Retke tänava otsas on rehvivahetus 24h,aga tasakaalustamist ei saa.