vajan kiiremas korras abivalmis inimese abi raplas

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Desmoquattro
Tsikkel: -

Re: vajan kiiremas korras abivalmis inimese abi raplas

Lugemata postitus Postitas Desmoquattro »

Võibolla esimene juhus oli tõesti 2010 aastal (2 nädalat enne ARK-i eksamit (A1-kat)).
Ja teine oli eelmise aasta augustis (nädal enne ARK-i eksamit (A-kat)).

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

sellest seadusest ma ei saa täpselt aru,kui juba autokoolis käia ja lubadeta sõiduga vahele jääda siis peaks peale trahvi maksmist 12 kuu pärast arki eksamile saama aga kui pole kunagi auto kooli jõudnud ja vahele jääda ja trahv maksta ja alles siis autokooli minna siis selle kohta ei saa täpselt aru kas kehtib see 12 kuu arki ootamine või ei.mendid ka selget vastust ei öelnud ja autokoolis ei osatud vastata

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

sepp kirjutas:

ja nüüd +48 ja 540eur.

Eestis saab ikka poolmuidu neid aktsiaid osta :D Norras nii head diili ei pakutud, nii kui peatati, kohe kirjutati ilma pikema jututa +20 ja 4600NOK-i (520 €)

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

onusnooker
Tsikkel: Honda Shadow American Edition

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

omal eelmine hooaeg 2 trahvi 40 + 60 eelmine aasta... ei saa aru miks kohe 500+€ tagarattal lasid üle piirkiiruse we ? :mrgreen:

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

onusnooker kirjutas:

omal eelmine hooaeg 2 trahvi 40 + 60 eelmine aasta... ei saa aru miks kohe 500+€ tagarattal lasid üle piirkiiruse we ? :mrgreen:

Mõõdeti tegelt 23 üle ja -3 ÕNNEKS :D Onudel on kohe tabel olemas ja näitas mulle, näed, tegelikult sul vedas, +21 oleks juba kallim hind olnud. Ei mäleta mis see kiiruste vahemik seal 4600 nok-i lahtris oli, aga no mul vedas, +20 oli viimane :D

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

esimest korda vahele jäin kiirusega,polnud ka lube,sain trahvi teada ja kolm päeva hiljem läksin tegin arkis eksami ära,ei ole seal mingit ooteaega 12 kuud

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

mix17
Tsikkel: gsxR600 k2,Gsxr600 srad

Lugemata postitus Postitas mix17 »

pyta kirjutas:

esimest korda vahele jäin kiirusega,polnud ka lube,sain trahvi teada ja kolm päeva hiljem läksin tegin arkis eksami ära,ei ole seal mingit ooteaega 12 kuud

Ilmselt on seal see kes et 15päeva on see edasi kaebamise aeg. kui selle aja sees edasi ei kaeba siis alles hakkab trahv kehtima koos oma piirangutega..Eks mõni targem äkki parandab mind kui ma eksin. Ise pole veel rattaga pidanud aksiaid ostma õnneks. :bsmile:

Kes oskab see teeb,Kes ei oska targutab kõrvalt ja nii loll pole keegi ,et targutada ei oskaks.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

See A-kat on üldse üks inimese ahistaja,mida perset ma pean tegema mingit A-katti kui minul 30 -aastat jüba teised kõik katid olemas on,et noh ma ei oska sõita-rooli-käiku-vahetada vä,ja siis kuradi kabjad miks kõik load ära võtavad kui ma olen tsikliga vahelejaanud, autoga ei või sõita, mis auto 4 rattaline siia puutub, rekka ammugi,
tahtsin õelda seda, et meie kliimas kus aasta ringi ei sõideta pole vaja seda tervet lubade kadalippu läbi teha,ja pole vaja tsikli lubadepärast auto lube ära võtta,või tehku eraldi või mis iganes (lol)

Kasutaja avatar

Rain
Tsikkel: CBR600F '14
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rain »

ssxs kirjutas:

See A-kat on üldse üks inimese ahistaja,mida perset ma pean tegema mingit A-katti kui minul 30 -aastat jüba teised kõik katid olemas on,et noh ma ei oska sõita-rooli-käiku-vahetada vä,ja siis kuradi kabjad miks kõik load ära võtavad kui ma olen tsikliga vahelejaanud, autoga ei või sõita, mis auto 4 rattaline siia puutub, rekka ammugi,
tahtsin õelda seda, et meie kliimas kus aasta ringi ei sõideta pole vaja seda tervet lubade kadalippu läbi teha,ja pole vaja tsikli lubadepärast auto lube ära võtta,või tehku eraldi või mis iganes (lol)

Täiesti nõus sinuga!

Olla poisslaps on soo küsimus, olla mees on vanuse küsimus, olla härrasmees on valiku küsimus. Olla jobu - pole mingi küsimus!
Kasutaja avatar

kristjan128
Tsikkel: American Ironhorse Slammer
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas kristjan128 »

ssxs kirjutas:

Mu meelest ka mõttetu teema, kui juba b,c vms kat enne all on, poleks vaja seda a katti üldse teha. Autokoolis mingi 10 sõidutundi ei õpeta niikuinii sõitma ja eksamisõidu töristab enamvähem igaüks ära, kui natuke enne kuskil kinnisel platsil harjutanud on :mrgreen: Aga riigil pappi ka vaja,,,
Sõiduõiguse äravõtmine, kui olen tsikliga vahele jäänud, on jama---võiks olla eraldi ikka, 2-rattaline ja 4-rattaline sõiduk, nahhui neid autolube peatada vaja. Ahh võtab parem remondiõllet edasi,,, :bsmile:

Kasutaja avatar

426f

eestis seadus on sedasi et kui lubateda sõites tsikliga vahele jääd peatatakse kõik load mis käes on ja võetakse ära ka mopeedi juhtimise õigus.jalgratast võib ainult juhtida

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

AdrianaLoco

Lugemata postitus Postitas AdrianaLoco »

Aga kui mul on A2 load ja jään vahele võimsama masinaga sõites, mis siis tehakse?
Lihtsalt huvi pärast küsin, kas jään ka siis kõigist kehtivatest lubadest ilma või pääsen "aktsiate soetamisega"?

I have two sides of brain. Left one, theres nothing right and the right one, theres nothing left.

Aspelund
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

Aga mis takistab motolubade tegemist? Eneseuhkus, mis ei luba uuesti liikluseeskirju õppida? Kartus sõidueksamil läbi kukkuda? Rahapuudus?

AdrianaLoco

Aspelund kirjutas:

Aga mis takistab motolubade tegemist? Eneseuhkus, mis ei luba uuesti liikluseeskirju õppida? Kartus sõidueksamil läbi kukkuda? Rahapuudus?

Vanus??

I have two sides of brain. Left one, theres nothing right and the right one, theres nothing left.
Kasutaja avatar

426f

AdrianaLoco kirjutas:

Aga kui mul on A2 load ja jään vahele võimsama masinaga sõites, mis siis tehakse?
Lihtsalt huvi pärast küsin, kas jään ka siis kõigist kehtivatest lubadest ilma või pääsen "aktsiate soetamisega"?

kui võimsama tsikliga vahele jääd saad trahvi lubadeta sõidu eest ja kõik olemas olevad sõiduõigused peatatakse ja ei või ühtegi motorsõidukit juhtida sinna alla kuuluvad mopeedid ka.jalgratas ja bussi pilet peaks sellisel juhul olemas olema

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

AdrianaLoco

426f kirjutas:
AdrianaLoco kirjutas:

kui võimsama tsikliga vahele jääd saad trahvi lubadeta sõidu eest ja kõik olemas olevad sõiduõigused peatatakse ja ei või ühtegi motorsõidukit juhtida sinna alla kuuluvad mopeedid ka.jalgratas ja bussi pilet peaks sellisel juhul olemas olema

Ehk pehmelt öeldes sama case, olgugi, et load on taskus, mitte lihtsalt piisavalt head load :D Eesti riik (togi)

Desmoquattro
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas Desmoquattro »

Endal oli A1 kirjutatud plastiku peale, ja 32km/h üle. Sõitsin võimsamaga... sain rahatrahvi.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

426f kirjutas:
AdrianaLoco kirjutas:

loll jutt.endal olid olemas bce, a oli alles tegemisel ja jäin vahele,kiirus+vastava kategooria puudumine.sain karistuse teada ja kolm päeva hiljem tegin arkis eksami ja siis mingi nädala pärast oli a ka lubadel. kirjutasin muidugi vabanduskirja ka,et tehke rohkem trahvi ja jätke load alles

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

ONiils
Tsikkel: Honda CBR600F

Lugemata postitus Postitas ONiils »

AdrianaLoco kirjutas:

Mul oli 2 aastat tagasi eelmisel rattal kW ja kg suhe 0,183. A2 lubadega (mis ka minul siis olid) võis seesama suhe olla 0,18.
Motopolitseinik pidas kinni ja küsis palju küsimusi (sealhulgas näiteks, et sul elukoht ju läänemaal, et mis siin Tallinnas teed? :D )
Lõpuks ütles, et põhimõtteliselt on sul praegu lubadeta sõit, aga ma lasen su koju ära ja mine tee omale täis A load või piira ratas ära.
2 nädalat hiljem oli täis A taskus kah.
Oli mõistlik politseinik ja sai aru, et mõne komakohaga pole väga mõtet jamada.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”