vajan kiiremas korras abivalmis inimese abi raplas
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: vajan kiiremas korras abivalmis inimese abi raplas
ssxs kirjutas:See A-kat on üldse üks inimese ahistaja,mida perset ma pean tegema mingit A-katti kui minul 30 -aastat jüba teised kõik katid olemas on,et noh ma ei oska sõita-rooli-käiku-vahetada vä,ja siis kuradi kabjad miks kõik load ära võtavad kui ma olen tsikliga vahelejaanud, autoga ei või sõita, mis auto 4 rattaline siia puutub, rekka ammugi,
tahtsin õelda seda, et meie kliimas kus aasta ringi ei sõideta pole vaja seda tervet lubade kadalippu läbi teha,ja pole vaja tsikli lubadepärast auto lube ära võtta,või tehku eraldi või mis iganes
Mu meelest ka mõttetu teema, kui juba b,c vms kat enne all on, poleks vaja seda a katti üldse teha. Autokoolis mingi 10 sõidutundi ei õpeta niikuinii sõitma ja eksamisõidu töristab enamvähem igaüks ära, kui natuke enne kuskil kinnisel platsil harjutanud on Aga riigil pappi ka vaja,,,
Sõiduõiguse äravõtmine, kui olen tsikliga vahele jäänud, on jama---võiks olla eraldi ikka, 2-rattaline ja 4-rattaline sõiduk, nahhui neid autolube peatada vaja. Ahh võtab parem remondiõllet edasi,,,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.