Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
tazavi kirjutas:ma sain vist valesti aru Sinu postitusest seljuhul
Enivei, mõistlik e-pilet ära osta umbes sellisele praamile, mille peale jõuda tahad, siis vähemalt ei pea järtsus konutama
just uurisin naiselt, ta tuli ka nv üks praam varem ja topiti bronniritta, kuigi bronn alles järgmisele laevale, ju siis paari tunni jooksul liiga vara kohalejõudmisega saab ka bronni, mis on ju hea
vähemalt teema palju kõlapinda saanud ja asjad tunduvad kõigil nüüd selgeks saanud olevat, ka õpetajatel (mina siinkohal)
![]()
Kui vale laeva ajal ehk siis varem lähed,laseb programm sind bronni ritta, kui selles laevas on vabu bronni meetreid.Kui ei ole suunab ikka sinna üldjärjekorda.Tavapäeval see üldjuhul ongi nii,sest pole need laevad ükski lõpuni täis bronnitud.Aga kui mingi suurema ürituse ajal(nt.Saaremaa Ralli või Jaanipäev) varem tahad minna,siis on ikka üldjärjekord,mitte bronni rida.Olen seda paar korda proovinud ja küsisin ka asjamehe käest üle ning tema seda mulle ütleski.Samas kui väljuvas laevas,bronni meetreid vabu olemas, saad ka kassast bronni koha osta ,ainult küsima pead.Kas see ka lisa maksab ei tea,sest sõidan lepingu alusel ja arved tulevad kord kuus raamatupidamisse.Ümber vormistamise eest võetakse igaljuhul küll raha.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.