Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
MotoMell kirjutas:Kuidas te muidu mobiilikontrollist läbi saanud olete rattaga? Mul ei ole õnnestunud seal tõkkepuud lahti saada, kui ühtegi autot seljataha ei satu. Ei meeldinud talle gixxer ega suur kohvritega FJR1300, mis järgi tuli.
Minul pole küll rattaga veel probleeme olnud. tõstab ilusti puu üles aga jahh number kuhu helistada on tõkkepuudel erinev ja märgitud posti peale.
tazavi kirjutas:kuidas te saate enne tõkkepuud helistada? igal tõkkepuul ju oma number. ja pilet kehtib 48h ettepoole ja tahapoole, lihtsalt bronn on sellele laevale, millele pileti ostsid, teistele laevadele 48h ette ja taha kehtib üldjärjekord. tsikli puhul pole vahet, kui ei ole suure kambaga minek, siis mahub peale igale laevale. Kui praam ei ole veel väljunud, siis saab piletil kellaaegu muuta tuulelaevades (vat seda ma ei tea, kas seda saab ilma sisselogimata ka teha, mul on seal kasutaja ja saan manööverdada oma piletitega), aga kui praami väljumisest on möödas 48h, siis ei ole selle piletiga miskit teha, kui just tõkkepuu operaatoritädi ei pigista silma kinni (ja siis tulevad stividorid, kes guugeldavad välja, et sul pole kehtivat piletit ja on pizdets
)
Olen saanud tõkkepuu alt mobiilikontrolliga paar tundi varem väljuvale laevale kui pilet ostetud, nii et see 48h üldjärjekord vist ei pea paika. Mõtlesingi et kui palju varem/hiljem laseb tõkkepuu sind sisse kui on tehtud bronn ja mobiilikontorlliga telefon seotud. Tea peaks vist saareteliinidesse saatma päringu, siis ei peaks spekuleerima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.