Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Mitte, et mul midagi asjalikku öelda oleks aga see, kes kihutab arutult saab võib-olla ükskord sellisesse ikka, kus ta saab aru, et tähtis ei ole mitte see, kui kiiresti ta sihtkohta jõuab, vaid see, kuidas ta sinna jõuab. OK, õhtuse paugutamise sõit ei ole sihtkohta jõudmise sõit aga paugutamise jaoks võiks siiski ringraja jätta.
See, kui arutu kihutaja ennast kasti sõidab, ei koti tegelikult peale lähedaste kedagi. Me võime siin RIPitada kõik aga paljude jaoks on see lihtsalt sõnakõlks, et ka kuskil silma paista.
Pikk jutt, s**t jutt - ehk siis sõitke nii nagu heaks arvate aga ärge mölisege, kui keegi tuleb mittetolereeritud sõidustiili nina alla hõõruma ja ärgem kirugem autojuhte, kes meile ette keeravad, kui läheneme neile 2x kiiremini, kui nad arvata oskaksid.
Mina sõitsin ka peale tsikli ostu esimesel aastal mõttega mina ja mu maailm aga peale seda, kui mind kaks korda mööda asfalti laiali määriti oli aeg oma mõttelaad ümber hinnata.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”