Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
Viimased kommentaarid ja tähelepanekud minu poolt:
1) Ülikõvad purunematud surmapõlgurid lähevad väga endast välja, kui siia välja kirjutada, et oleks hea kui nad kiiresti oma otsa leiaksid. Topeltmoraal...?
2) Ma ei ole kindlasti mingi moraalijünger. Sõidan ise ka kohati kiiresti nii mootorratta (ja nüüd kirjutage kõik, et selle HD-ga ei saagi kiiresti sõita jne...) kui autoga, liigun tsikliga sõiduradade vahel (ja Lätis tihti ka autoga, kes teab miks ja kuidas see seal võimalik on, see teab). Ja arvan, et seda on võimalik suhteliselt ohutult teha. Aga see mis eile toimus, EI OLNUD NORMAALNE ega OK. Kui proovida seda olukorda kuidagi kirjeldada, siis auto roolis oli selline tunne, et saaks see kolonn ometi sealt autode vahel juba läbi ja jääks kõik tevreks. Ei oleks ma reageerinud niimoodi, kui ei oleks ilmselgelt liig mis liig olnud see olukord.
3) Sama mitteaktsepteeritavat olukorda näen vahel Kakumäel, kus Vabaõhumuuseumi teel tsiklitega vahel 200 km/h kiirusi arendatakse. Siin võib ju ka hakata rääkima, et mis siis on? Aga Kakumäel elab väga palju väikeste lastega peresid, kes sõidutee ääres kergliiklusteel liiguvad. Ja kui see laps siis teele peaks jooksma, siis 50 km/h jõuab reageerida, 200 pealt aga kindlasti mitte. Ma ei saa aru, mis takistab minemast kihutama Pärnusse rinkale??? Väga korralik rada seal ju olemas ja kord nädalas saab väga mõistliku tasu eest seda kasutada. Ok, õhtul ja nädala sees ei viitsi... No on piisavalt ka neid teid, kus pole sellist liikluskoormust ja vajadust seega arutult ohtlikke möödasõite teha. Meenub lugu, kus aastaid tagasi ühes väikeses asulas ei saanud paar noort nolki aru, et asulas autoga kihutamine on sealsetele lastele ülimalt ohtlik. Lõpuks suutis pointi kohale viia see, kui vanasse lapsekärusse pandi nukk ja lükati see kihutava auto ette... Siis jõudis lõpuks läbi šoki kohale, mis juhtuda võib.
Olen endiselt arvamusel, et sõitke ja ärge mölisege. Aga samas ütlen ka edaspidi välja, kui midagi tõsiselt häirib. Ok, tunnistan, et see "surma soovimine" läks üle hea maitse piiride ja samuti võiks ümbesõnastada ja öelda, et "teie KÄITUMINE oli värdjalik". Aga mõte jääb samaks. Ja nüüd võiks joone alla tõmmata sellele teemale, sest muidu tekib tõesti Don Quijote'i tunne juba...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.