Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Ei võta sõna asja kohta(rattad Kiisa teel),mida pole näinud.Aga niipalju ütleks sekka küll,et peenestamine(kui see toimus)sellel ja ka teistel taolistel teedel,kus äärres elurajoonid ja liiklemine suht tihe,on ikka natuke nõder tegevus.Elan ise ka Harjumaal, ühe siit foorumist(teede soovituse alt)läbi käinud tee ääres.Kiiruseks kogu ulatuses 60km/h.Tee enam vähem sile ja kurviline,mõnede tõusudega.Kui seal 80-90 lasta,siis ei torka silma,aga kui ikka mingi seltskond 130+ laseb,siis tekib küll tahtmine kivi haarata.Kui tõesti ei oska muid teid leida,minge Audrusse ja laske seal ennast vabaks.Need piirangud(60-70 ja ka 90km/h) ikka selleks,et seal liigub peale kümmekonna tsikli teisi ka.Nendes kohtades,kus elatakse on ka lapsed ja tehakse vahel midagi tee ääres jne.Ise ka vahel niidan tee äärt traktoriga ja kui ikka kiired mehed kurvi tagant tulevad ning keegi vastu tuleks oleks tagajärjed kehvad.Peale seda oleks teemas "õnnetused ratastega",ma üks igavene värd,kes traktoriga julges teele tulla.Mis sest,et asja pärast ja kõigile seadustele vastavalt.
Ma käin ka igal võimalusel sõitmas,aga pean põhimõtteliselt kõigis asustatud kohtades piirangutest kinni(mitte üle+10 ületust).Minu arust on see lugupidamatus kohalike inimeste vastu,kui sa lähed nende aia taha kihutama.Kui nii väga elurajoonis kihutada vaja,siis tee seda oma kodu ümbruses.Aga ei juleta kodus seda teha,sest kõik tunnevad.Aga kas võõras kohas paugutada on normaalne või?Kui nii kõvad mehed andke ka Tallinnas linna vahel 100-ga minimaalselt,aga ei julge ju,oht vahele jääda on suurem,kui kuskil linnast väljas.Mul kama kui keegi teist ise kasti sõidab,aga kui kaasa viiakse süütu laps või jalakäija näiteks,siis selle ei oleks andestust.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.