Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

marko233

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas marko233 »

Sama teema jah -(kella 15ne sõidugrupp liikus mööda seda trajektoori). Olin ka ise üks sõitjatest. Homme ka uuele sõidule minek, kui viitsid sealt läbi tulla võib arutada tekkinud situatsiooni üle (no threats involved).

CBR F3; CBR 954rr; Tuono 1000; MT-01
Kasutaja avatar

Mostro
Tsikkel: Ducati M600

Lugemata postitus Postitas Mostro »

muig

Kasutaja avatar

Passion

Lugemata postitus Postitas Passion »

sepp kirjutas:
Julge kirjutas:

Jobude kari, kes te täna kell 15:45 Sakust Kiisa poole kihutasite ja enne raudteed paremale pöörasite - te olete VÄRDJAD!!! Miks te arvate, et autod peavad mõlemale poole pea-aegu kraavi hoidma, et te saaksite kambakesi julmalt 150-ga tee telgjoonel autode rivist mööda lennata??? Ühel veel tüdruk ka taga. Poleks autost kahju, oleks ise tuimalt oma sõidurida hoidnud ja seeläbi looduslikku valikut kiirendanud. Absoluutselt ei imesta, et mootorratturid liikluses otsa saavad ja autojuhid meie peale pahased on, kui sellised idioodid kuidagi A -load ja tsikli on hankinud. Et te raisad rutem oma otsa leiaksite ja seeläbi vähem süütute inimeste elu ohtu seaksite!

Nägin ka seda kampa. Ehtne lambakari :mrgreen:

Nägid ju, et enamik olid oinad, mitte lambad :)
PS. kurjale autojuhile- minu tuuleklaasita rattaga pole eriti võimalik 150ga sõita..

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Passion kirjutas:
sepp kirjutas:
Julge kirjutas:

Jobude kari, kes te täna kell 15:45 Sakust Kiisa poole kihutasite ja enne raudteed paremale pöörasite - te olete VÄRDJAD!!! Miks te arvate, et autod peavad mõlemale poole pea-aegu kraavi hoidma, et te saaksite kambakesi julmalt 150-ga tee telgjoonel autode rivist mööda lennata??? Ühel veel tüdruk ka taga. Poleks autost kahju, oleks ise tuimalt oma sõidurida hoidnud ja seeläbi looduslikku valikut kiirendanud. Absoluutselt ei imesta, et mootorratturid liikluses otsa saavad ja autojuhid meie peale pahased on, kui sellised idioodid kuidagi A -load ja tsikli on hankinud. Et te raisad rutem oma otsa leiaksite ja seeläbi vähem süütute inimeste elu ohtu seaksite!

Nägin ka seda kampa. Ehtne lambakari :mrgreen:

PS. kurjale autojuhile- minu tuuleklaasita rattaga pole eriti võimalik 150ga sõita..

Nõrk oled või?

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Mostro
Tsikkel: Ducati M600

Lugemata postitus Postitas Mostro »

Tegemist ju ratturiga autoroolis, sellepärast ongi pahane. :ner:

Rytaly

Lugemata postitus Postitas Rytaly »

Julge kirjutas:

Miks sa neid kiiruseületamise eest maha ei võtnud, sul kiirusemõõtja autos :roll:

Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

Kui nõrga närvikavaga oinastest autojuhid ise kraavi keeravad, siis pole see kuidagi bikerite süü. Telgjoonel on ruumi maa ja ilm mootorratta jaoks, ilma, et autod oma trajektori muutma peaks. Kui sa vinniline p*** autoga endaarust tänu sellele teele ei mahu siis pole sul auto rooli asja.

Palm.
Tänanud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Palm. »

Ja õigust jääb ülegi :wack:

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Oma HD-ga ei mahu autode vahele?
Vaheta nime!

Viimati muutis Nuclear, 31 Aug 2013, 21:08, muudetud 1 kord kokku.
Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Nuclear kirjutas:

Vaheta nime!

Sul' vist lugemisega raskusi (togi)

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

yeekim kirjutas:
Nuclear kirjutas:

Vaheta nime!

Sul' vist lugemisega raskusi (togi)

Ära enam peale võta! :wack:

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Passion kirjutas:

Vabandust neiu :d
Aga 200 peaks kannatama kyll Sul see ratsu ära. Buell ka klaasita ja kella jargi kerib 230 ette.

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

To julge:
Mul on sama tunne vahest kibestumine ja kõik muud asjad, et radikas läheb keema kui ilusa ilmaga ratturid sõidavad ja ise pean auto rooli keerama
Sellegi poolest pole vaja oma kibestumist siin välja elada veelvähem ära tee seda kodus laste naise ega koera peale nemad ei olnud süüdi
Teinekord tõmba tee keskjoone poole võetakse su peegel ka kaasa
Aga sellest inimesest ei saa küll aru kes seljakotiga nii sõidab veel :wack:

Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

sepp kirjutas:
Passion kirjutas:

Aga 200 peaks kannatama kyll Sul see ratsu ära. Buell ka klaasita ja kella jargi kerib 230 ette.

Sul Buell tiba võimsam ka ju. :bsmile:

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

zx12r sõitis tallinn tartu maanteel ilusti 200kmh(ma pole hull kihutaja,selleks ainult 200),möödasõite oli ka hea teha 4 kuud sain ilma lubadeta sõita ja lõpuks lolli peaga ronisin öösel väikelinna ja kohe pidas patrull kinni ja küsis asju mida mul pole,püssi ma põõsasse ei visanud,nüüd on väiksem püss ja sõidan seal kuhu ninjaga ilma lubadeta minna ei saanud

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kägu kirjutas:

Kui nõrga närvikavaga oinastest autojuhid ise kraavi keeravad, siis pole see kuidagi bikerite süü. Telgjoonel on ruumi maa ja ilm mootorratta jaoks, ilma, et autod oma trajektori muutma peaks. Kui sa vinniline p*** autoga endaarust tänu sellele teele ei mahu siis pole sul auto rooli asja.

Miks sa nii isiklikuks muutud? Kas sa inimesele otsa vaadates ka selliseid sõnasid kasutada julged?

Modedel oleks nüüd siin veidi roobitsemist teha selle teema lõpu kallal.

Kasutaja avatar

Passion

sepp kirjutas:
Passion kirjutas:

Pole selle rattaga proovinud aga juba 150 juures on tunne, et hakkab pead otsast kiskuma.. Järelikult on süüdi nõrgad kaelalihased :)
Tegelikult on mu kihutamised eelmise rattaga ära kihutatud, aasta tagasi oli kiire kohtumine kõrvalteelt sõitnud x5ga-selles polnud küll ainult kiirus süüdi (mis oli umb 90-kurv üles mäekingule), vaid konkreetse teelõigu väga halb nähtavus mõlemale osapoolele ja juhuste kokkulangemine, et me seal kohtusime..
Mida ma öelda tahtsin, on see, et haiglavoodis sai nii mõnedki väärtushinnangud ümber hinnatud.. ja peale seda on alalhoiuinstinkt tugevam, kui varem. Ilmselt ei hakka isegi proovima, palju sellest rattast välja keeraksin :)
Aga, et teemas püsida - tänane punt, kellest teema tehti, küll hälvikute teemasse ei kuulu :)

Kasutaja avatar

Passion

davidsoniharald kirjutas:
Kägu kirjutas:

Miks sa nii isiklikuks muutud? Kas sa inimesele otsa vaadates ka selliseid sõnasid kasutada julged?

Modedel oleks nüüd siin veidi roobitsemist teha selle teema lõpu kallal.

Härra Julge soovis väga isiklikult kõigi meie tänase pundi liikmete surma..
Kägu vastus on väga leebe võrreldes Hr. Julge postitusega.

Julgele pakuti võimalus tulla meile see homme välja ütlema - suur osa tänasest pundist kohtub homme samas kohas uuesti, kellaaja täpsustame. Jääme ootama, kas tema julgeb meile selle postituse sisu ka näkku tulla ütlema.

Viimati muutis Passion, 31 Aug 2013, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

puna

Tänase teema ülesvõtja tahtis ehk ennast ise ära märkida :nono:

Kasutaja avatar

leko
Tsikkel: väike RR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas leko »

Vahest isegi ei viitsi möödasõitu teha aga kuna ees olev auto nii äärde võtab, siis ei tahaks talle pettumust valmistada :?
...ja lõpuks ongi rahulikust sõidust vaikne kihutamine välja kasvanud - Aga ma ei kurda ka samas :twisted:

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Ok. Arusaadav. :bsmile:
Kolime nyyd joogiteemasse yle.

Kasutaja avatar

Passion

leko kirjutas:

Vahest isegi ei viitsi möödasõitu teha aga kuna ees olev auto nii äärde võtab, siis ei tahaks talle pettumust valmistada :?
...ja lõpuks ongi rahulikust sõidust vaikne kihutamine välja kasvanud - Aga ma ei kurda ka samas :twisted:

Ma olin siiani arvanud, et autojuhid võtavad äärde viisakusest ja siis lugupidamisest ikka teen möödasõidu :) Pole kordagi mõelnud, et sama autojuht sõimab värdjaks ja loodab, et ma järgmise kurvi taga oma otsa leiaksin..

Kasutaja avatar

Kägu

davidsoniharald kirjutas:

Kas sa inimesele otsa vaadates ka selliseid sõnasid kasutada julged?

No tegelikult üritan ma ikkagi viisakam olla, kuid kui ikka närvi aetakse siis pole midagi parata. Ma leian, et julgusega pole siin midagi pistmist. Arvamus on arvamus ja nii ongi. Testida tahad siis ratas on mul teemas nähtav, parajasti rattaga ei sõida siis liigun vana mattmusta opeli käkiga, suured lisatuled ees. Tule koputa õlale või aknale ja teata, et sinuarust on kõik mööda telgjoont sõitjad hälvikud (togi)

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

leko kirjutas:

Tulles neil päevil rattaga Riiast andsid paljud autod teed ka neil puhkudel kui mega rivi vastu tuli aga nende pettumuseks ma ei kipu 2-he meetri laiusesse turbulentsi koridori.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

426f kirjutas:

zx12r sõitis tallinn tartu maanteel ilusti 200kmh(ma pole hull kihutaja,selleks ainult 200),möödasõite oli ka hea teha 4 kuud sain ilma lubadeta sõita ja lõpuks lolli peaga ronisin öösel väikelinna ja kohe pidas patrull kinni ja küsis asju mida mul pole,püssi ma põõsasse ei visanud,nüüd on väiksem püss

pehmo...

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

Passion kirjutas:
leko kirjutas:

Ma olin siiani arvanud, et autojuhid võtavad äärde viisakusest ja siis lugupidamisest ikka teen möödasõidu :) Pole kordagi mõelnud, et sama autojuht sõimab värdjaks ja loodab, et ma järgmise kurvi taga oma otsa leiaksin..

Vabandage minu sünnipärast nõdrameelsust aga kas nüüd ongi nii, et kui punt madallendureid sõidab, PEAB autoga teepervele sõitma :?: :roll:

Sellest hälvikute teemast on välja kasvanud lihtsalt kihutamise õigustamine ja kui inimene, kes andis endale aru, et niimoodi enam edasi sõita ei saa ning ostis omale "võrri" , siis on ta "pehmo" (togi)

Kasutaja avatar

puna

Ma arvan et ei käinud miski hull kihutamine vaid kibestunud autojuht reageeris korralikult üle lihtsalt

Kasutaja avatar

Kägu

Tuleb välja, et ints oskab normaalselt ka kirjutada. Eemaldasin siis pildid. Mingil totral põhjusel ei saa oma tehtud postitusi selles foorumis kustutada.

Viimati muutis Kägu, 01 Sept 2013, 16:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

No ma ei tea!
Kui te avalikult tunnistate, et kihutate, siis võiks hälvikute teemale vähe rahulikumalt reageerida- normaalne see tegevus avalikel tänavatel igatahes ei ole :evil:

edu

Kasutaja avatar

Kägu

Normaalne pole ka härra julge soov, et kõik ennast surnuks sõidaksid. Ise ta pole raudselt kordagi kiirust ületanud (togi)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”