Keegi soovitaks riietust?
Re: Keegi soovitaks riietust?
puna kirjutas:Dainese valikust jalatsit mida ise sooviks kanda pole veel kuskil poes vist kohanud.
Ma ostsin Bikemanist need Torgue out saapad ja väga rahul olen, istuvad täpselt ja hästi, ei hõõru ega pigista. Põhimõtteliselt võtsin riski ja läksin tuttuute saabastega nädalavahetuseks Soome, esimesel päeval olid jalas 9h vahetpidamata 26c ilmaga ja ei mingit probleemi! Tõsi, saapad on suht kitsa liistuga, kellel jalg lai lest on, neile ei pruugi sobida. Peale esimest vihma hakkas D-axial liigend kriksuma(tavaline), aga peale määrimist on jälle vait. Mulle veel eriti meeldib see ka, et saapad saab lihtsalt jalga ja jalast ära. Tagaküljel on üks vertikaalne lukk ja kogu moos, ei ole mingeid klambreid-rihmu, erinevaid lukke ja takjaribasid. Well done Dainese.
http://bikeman.ee/dainese-torque-pro-out-d-wp
p.s.keda huvitab, siis youtubes kannatab ka alati surfata, lühidalt, nende väljatöötamisel on kõvasti vaeva nähtud, need ei ole mingid säästubudgeti saapad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.