... sõidukaaslast Tallinnas 2013
Moderaator: Moded
Re: ... sõidukaaslast Tallinnas 2013
Täna homme keegi sõidab Pärnu poole Tallinnast kahel rattal. On veidi igav lõik, seega meeleldi liiguks kellegi sabas (mitte sabal!!)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
maruliis kirjutas:Täna homme keegi sõidab Pärnu poole Tallinnast kahel rattal. On veidi igav lõik, seega meeleldi liiguks kellegi sabas (mitte sabal!!)
Aga sõida mööda Viljandi maanteed (TLN-Rapla-Järvakandi-Tori-Sindi)! Jah on pikem ja jah bensiini ja aega kulub rohkem .
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Maaks kirjutas:maruliis kirjutas:Täna homme keegi sõidab Pärnu poole Tallinnast kahel rattal. On veidi igav lõik, seega meeleldi liiguks kellegi sabas (mitte sabal!!)
Aga sõida mööda Viljandi maanteed (TLN-Rapla-Järvakandi-Tori-Sindi)! Jah on pikem ja jah bensiini ja aega kulub rohkem .
Kui veel rohkem seigelda tahad sõida: TLN-Rapla-Lelle-Eidapere-Vändra-Tori-Sindi-Pärnu. Kokku peaks tulema kuskil 160-170km.
Kõik asfaltteed.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Ma käin näiteks Tartusse Rapla-Türi-Imavere (vahest ka Viljandi) liini pidi Pikem ja mõnevõrra aeganõudvam on, aga igatahes huvitavam ja mõnusam kui üksinda ühtlast ja autosid täis trassi lasta...
See siis selle mõttega, et kui sõidukaaslast ei saa, siis kasuta võimalust ja vali kõrvalteed

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
ma läxin laupäeval mustamäe statoilist koju (varese tn mustamäe) tallinn-tartu-viljandi-varese 360miili kokku
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:ma läxin laupäeval mustamäe statoilist koju (varese tn mustamäe) tallinn-tartu-viljandi-varese
360miili kokku
No aga õige mees kah - miks minna otse, kui saab ka ringiga?!

sepp kirjutas:ma läxin laupäeval mustamäe statoilist koju (varese tn mustamäe) tallinn-tartu-viljandi-varese
360miili kokku
Mingi brüneti ja bemmi teema jälle?
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
360miili kokku
(Y)
-
M.T. kirjutas:sepp kirjutas:ma läxin laupäeval mustamäe statoilist koju (varese tn mustamäe) tallinn-tartu-viljandi-varese
360miili kokku
Mingi brüneti ja bemmi teema jälle?
nop,blondikas oli (Y)
A kui nüüd asjast rääkida, siis kellelgi täna õhtuks konkreetset sõiduplaani ka on w?
rain5891 kirjutas:Maaks kirjutas:maruliis kirjutas:Täna homme keegi sõidab Pärnu poole Tallinnast kahel rattal. On veidi igav lõik, seega meeleldi liiguks kellegi sabas (mitte sabal!!)
Kui veel rohkem seigelda tahad sõida: TLN-Rapla-Lelle-Eidapere-Vändra-Tori-Sindi-Pärnu. Kokku peaks tulema kuskil 160-170km.
Kõik asfaltteed.
Aitäh soovitajatele Ma arvan, et mingi sellise kiiksuga ringi ma teengi, üksi või kaksi vahet pole
aega on, et pärale jõuda
-
- Kontakt:
M.T. - ma viin ühe blondi kaunitari väiksele peatuulutus-ringile Ise stardin töö juurest 18.00, kodust läbi, pakin talle tagi ja kaitsmed kaasa ja siis kütan Randverre ajama
Kuhu ma neiu viin... See on veel teadmata

Kólab nagu plaan millega vóiks liituda. Omal veel üht-teist asjaajamisi, aga antud aeg peaks enam vähem klappima.
-
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Kólab nagu plaan millega vóiks liituda. Omal veel üht-teist asjaajamisi, aga antud aeg peaks enam vähem klappima.
Aga teeb siis nt 18.45 Sõle Statis?

Kui sa Randverre liigud, siis mul pole mótet linna trügida. Ma tulen juba siitpoolt, ehk kohtuda vóiks siis kusagil Pirita pool pigem
No näed, juba keeratakse mu plaan "2 blondiga metsa" sujuvalt p.....e
Aga tegelt pole sóidukaaslaste vastu midagi, seega mis ajal ja kus?
-
- Kontakt:
To M.T. - no ei lase Sulle privas sõnumit saata Jama värk. Kaua sõidab Sõlest Randverre? 20 minutit äkki? Et siis pakun välja, et ole mingi kell Randvere tee ja Merivälja tee ristil
EDIT: Teistele - kes soovivad liituda, siis teemegi nii, et kas seal Randvere tee ja Merivälja tee ristil (miskisugune söögikoht Caravan) kohtume või siis start, kordan START, ilma ooteajata, Sõle Statist 18.45.

-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Aknast on kuulda et korralik andmine käib siin randvere teel praegu
Mina ei tea midagi, mina pöörasin Irust teisele poole ja minu ratas on nagunii vaikne, ning teised lubasid ka vaikselt koju veereda
-
- Kontakt:
M.T. oli õhtu läbi vaikne ja rahulik Peale Su lahkumist viisime Elini ilusasti koju ära... No siis sai natuke hoogsamalt mindud küll, aga ei miskit hullu
Asi selles, et õhtul hilja kõik lihtsalt tundub valjem kui tavaliselt
Elin palus aitähhhh öelda, tema jäi kogu õhtuga väga rahule! Järgmisel korral lubas end soojemalt kinni pakkida ja ka normaalse kiivri orgunnida endale
Minu poolt ka aitähh teile, poisid
P.S. need, kellega ma eile siis nö tutvusin (noormehed tseebul ja ninjal), andke teada, kes te olete siin, siis saan nimed-näod ka kokku viia edaspidi Ette tänades!

Siis hästi kui rahule jäi. Mul läks meelest pärast küsida, et kas kóik oli ok. Sain aru, et ta polnud tükk aega sóitnud, seepärast olingi algul nii aeglane. Aga siis hakkas peeglitest surve kasvama ja keerasin nats juurde.
-
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Siis hästi kui rahule jäi. Mul läks meelest pärast küsida, et kas kóik oli ok. Sain aru, et ta polnud tükk aega sóitnud, seepärast olingi algul nii aeglane. Aga siis hakkas peeglitest surve kasvama
ja keerasin nats juurde.
Tal siiani ainult üks halb kogemus rolleriga olnud. Tsikli peral ta polnudki istunud varem
Aga jah, hea oli, et Sa veits juurde taipasid anda, esialgne tempo oli tõesti natuke liiga rahulik. Aga mulle sobis

-
GeiuLiisi kirjutas:Elin palus aitähhhh öelda, tema jäi kogu õhtuga väga rahule! Järgmisel korral lubas end soojemalt kinni pakkida ja ka normaalse kiivri orgunnida endale
Mul yx naiste kiiver myya... hea hinnaga.
40eur. see lõua avamisnupp on kadunud... visiir täketeta ja kriimudeta. seest puhas ja korralik ning kulumisjälgedeta. Suurus on S ja proovida saab tallinnas
http://motomarket.ee/product/held-7281-travel-champ
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Elin palus aitähhhh öelda, tema jäi kogu õhtuga väga rahule! Järgmisel korral lubas end soojemalt kinni pakkida ja ka normaalse kiivri orgunnida endale
Mul yx naiste kiiver myya... hea hinnaga.
40eur. see lõua avamisnupp on kadunud... visiir täketeta ja kriimudeta. seest puhas ja korralik ning kulumisjälgedeta. Suurus on S ja proovida saab tallinnas
http://motomarket.ee/product/held-7281-travel-champ
Edastasin pakkumise Vaatame, kas ta sai sõidupisiku väga sisse või jätkab üksikuid sõite oma raja-kiivriga või siis laenab kellegilt
Iseenesest pakkumine on hea
Tänud!

-
- Kontakt:
frantic kirjutas:Tseebu
Küllap olin mina
Ma hiljem vaatasin neid eilseid postitusi ja jäin ka mõtlema, et ju see vist Sina olid jah Blond noh, ei taipa enne küsimist asju ise üle vaadata

Posse kirjutas:Täna ka plaanitakse midagi?
Super ilm, võiks sõita ma ise jõuaks 19.30ks ehk Rocca Statoili