Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
piisavalt hea hinnaga masinatel on üks suur aga.need on lõpuni ära kulutatud ja sealt pole isegi ühtegi varuosa kellelgi võtta peale bensiini.sellise kuulutuse juurest ei saa puududa kiri 'väga heas korras ja hästi hoitud' ja punane kuumakindel hermeetik.kohe kui kuulutusse kirjutada et masinal on mõni odav pisiviga siis ei ole kellelgi huvi lähemalt vaadata mida müüakse.läbisõidu nr peab väike olema ja juures tekst et väga heas korras ja kui sellisele viimaseid hingetõmbeid tegevale raipele ostja jaoks hea hind teha siis on kindel diil ja 10 ostjat uksetaga kaklemas kes selle super korras väikse läbisõiduga rondi omale hea hinnaga kaela saab.ma ise olen masinaid müünud väga odavalt sest kiiresti oli raha vaja kõik vead olen ka ära seletanud
õigekirja kohta oli siin teine teema,seal saab edasi arutada kui siin teksti emakeele õpetajatel väga paha lugeda on
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Kui kuulutuses on tekst, et "müügiga kiire" vms, siis peaks see loogiliselt võttes tähendama, et hind on keskmisest paremini tingitav. Raske on aru saada kuulutusest, kus on suurelt punasega "kiire, ei tingi". Põhimõtteliselt tähendab see siis, et omast arust on jube kiire, aga tegelikult on müügiga aega si*aks.
Teine sarnase absurdse põhimõttega kuulutuste kategooria on a la "Anda headesse kätesse kassipoeg. Ise ei saa pidada, sest lapsed piinavad ja peksavad teda. Hind 500€."
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kas keegi teab selle Tsehhi e-poe nime, kus müüdi soodsalt igasugu cafe stiilis plastik tsikli tükke.
On kindlasti siit foorumist ka läbi käinud, kuid ei leia hetkel üles :/
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
martinto kirjutas:Kas keegi teab selle Tsehhi e-poe nime, kus müüdi soodsalt igasugu cafe stiilis plastik tsikli tükke.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Miks mul biker.ee esilehel näitab, et mul 1 uus erasõnum, aga tegelikult ei ole? Kui foorumisse tulen, siis näitab üleval ilusti 0 new messages.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:Miks mul biker.ee esilehel näitab, et mul 1 uus erasõnum, aga tegelikult ei ole? Kui foorumisse tulen, siis näitab üleval ilusti 0 new messages.
Kui su postkast on täis, (300 sõnumit) siis hakkab nii käituma. Kustuta osa poste ära ja siis vaata sinu postkasti ülemieses servas on link tekstiga a la "vabasta ootel sõnumid" vms.
-
macintosh kirjutas:sinilind123 kirjutas:Miks mul biker.ee esilehel näitab, et mul 1 uus erasõnum, aga tegelikult ei ole? Kui foorumisse tulen, siis näitab üleval ilusti 0 new messages.
Kui su postkast on täis, (300 sõnumit) siis hakkab nii käituma. Kustuta osa poste ära ja siis vaata sinu postkasti ülemieses servas on link tekstiga a la "vabasta ootel sõnumid" vms.
Ei ole täis ja ootel sõnumeid ka pole.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
sinilind123 kirjutas:Miks mul biker.ee esilehel näitab, et mul 1 uus erasõnum, aga tegelikult ei ole? Kui foorumisse tulen, siis näitab üleval ilusti 0 new messages.
äkki keegi saatis ja siis kustutas ära?
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:macintosh kirjutas:sinilind123 kirjutas:Miks mul biker.ee esilehel näitab, et mul 1 uus erasõnum, aga tegelikult ei ole? Kui foorumisse tulen, siis näitab üleval ilusti 0 new messages.
Ei ole täis ja ootel sõnumeid ka pole.
Oot, mis mõttes biker.ee esilehel!? Seal ei tohiks mingeid sõnumiteavitusi olla.
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Kui baigil ära võtta lenksuotsast need raskused ja sinna asemele paigaldada "bar end" peeglid...siis läheb lenksus vibra hullemaks? Või on veel mõni "lisaboonus"
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Palju see R4 ikka vibrab.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Loff kirjutas:Palju see R4 ikka vibrab.
No eks midagi ikka...
Viis8172566
-
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
kalmer1989 kirjutas:Kui baigil ära võtta lenksuotsast need raskused ja sinna asemele paigaldada "bar end" peeglid...siis läheb lenksus vibra hullemaks? Või on veel mõni "lisaboonus"
Vibra läheb ikka päris kusiseks, eriti annab tunda vihmase ilmaga pikemaid otsi tehes.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Sul DR-l olid need raskused küljes?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Loff kirjutas:Sul DR-l olid need raskused küljes?
Ei nolnud midagi,väristas ka muidugi,käed olid surnud maanteel 50km`ga
Viis8172566
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Kui käisin Biker24's rutskasid välja vahetamas, siis sai kah raskus (oli ainult vasakus otsas) maha korjatud, et uus rutska peale tõmmata. Küsisin veel, et kas peaks tagasi panema, siis vastati, et oh sel pole väga mõtet... Sai siis sinna jäetud see raskus. Küll aga annab vasak käsi nüüd päris hästi tunda, et asi pole õige... Ise arvasin, et asi uutes rutskades (varem olid nad mul svammist), aga siin teie juttu lugedes tekib küll küsimus - kust ma uued raskused saan? Kas peaks laskma treida või kannatab neid kuskilt osta? Teoorias peaks neil ju iga ratta jaoks nn oma kaal olema või ei vä?
Ette tänades...

-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:Kui käisin Biker24's rutskasid välja vahetamas, siis sai kah raskus (oli ainult vasakus otsas) maha korjatud, et uus rutska peale tõmmata. Küsisin veel, et kas peaks tagasi panema, siis vastati, et oh sel pole väga mõtet... Sai siis sinna jäetud see raskus. Küll aga annab vasak käsi nüüd päris hästi tunda, et asi pole õige... Ise arvasin, et asi uutes rutskades (varem olid nad mul svammist), aga siin teie juttu lugedes tekib küll küsimus - kust ma uued raskused saan?
Kas peaks laskma treida või kannatab neid kuskilt osta? Teoorias peaks neil ju iga ratta jaoks nn oma kaal olema või ei vä?
Ette tänades...
Spetsiaalset kaalu pole. Vasak ja parem peavad lihtsalt ühe raskusega olema. Neid saad valmiskujul poest osta.
Ebay annab sellise tulemuse aga kohalikud poed müüvad ka kenasti. Motodepoo näiteks.
GeiuLiisi kirjutas:Kui käisin Biker24's rutskasid välja vahetamas, siis sai kah raskus (oli ainult vasakus otsas) maha korjatud, et uus rutska peale tõmmata. Küsisin veel, et kas peaks tagasi panema, siis vastati, et oh sel pole väga mõtet... Sai siis sinna jäetud see raskus. Küll aga annab vasak käsi nüüd päris hästi tunda, et asi pole õige... Ise arvasin, et asi uutes rutskades (varem olid nad mul svammist), aga siin teie juttu lugedes tekib küll küsimus - kust ma uued raskused saan?
Kas peaks laskma treida või kannatab neid kuskilt osta? Teoorias peaks neil ju iga ratta jaoks nn oma kaal olema või ei vä?
Ette tänades...
Mis süsteemiga need raskused seal olema peaksid? Kui poldiga kinnituvad, siis mul vedeleb neid kuskil, pean üles otsima. Kui tavalised kummijurakaga kinnituvad, siis neid saab pea igast motopoest.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Mis süsteemiga need raskused seal olema peaksid? Kui poldiga kinnituvad, siis mul vedeleb neid kuskil, pean üles otsima. Kui tavalised kummijurakaga kinnituvad, siis neid saab pea igast motopoest.
Kui seal aftermarket lenks on (alumiinium tavaliselt), siis lähevad kummipuksiga aga kui kroomitud originaal, siis poldiga.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
To Macintosh - tänud!
To Mart211 - mul oli metallist jurakas ja poldiga kinni. Kui Sul neid pakkuda, siis krahmaksin hea meelega

GeiuLiisi kirjutas:To Macintosh - tänud!
To Mart211 - mul oli metallist jurakas ja poldiga kinni. Kui Sul neid pakkuda, siis krahmaksin hea meelega
Proovin meeles pidada ja üles otsida kuhu ma need panin. Võid igaks juhuks üle helistada kella poole kuue paiku. 56688073
-
macintosh kirjutas:sinilind123 kirjutas:Miks mul biker.ee esilehel näitab, et mul 1 uus erasõnum, aga tegelikult ei ole? Kui foorumisse tulen, siis näitab üleval ilusti 0 new messages.
Oot, mis mõttes biker.ee esilehel!? Seal ei tohiks mingeid sõnumiteavitusi olla.
Paremal üleval serval on siuke asi.
sinilind123 (Logi välja)
e-mail login
1 uus erasõnum
macintosh kirjutas:martinto kirjutas:Kas keegi teab selle Tsehhi e-poe nime, kus müüdi soodsalt igasugu cafe stiilis plastik tsikli tükke.
Just see sama, aitäh
Tahaks teostada oma ideed teha plaatpõrandale ja laminaatpõrandale kaarekujuline ühendus.
Kuidas saada sellise lahenduse jaoks ülemineku- või katteliistu?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Jambolaya kirjutas:Tahaks teostada oma ideed teha plaatpõrandale ja laminaatpõrandale kaarekujuline ühendus.
Kuidas saada sellise lahenduse jaoks ülemineku- või katteliistu?
macintosh kirjutas:
müstiline koht, hästi ära peidetud ja väga paindlike tööaegadega, mille kohta netis ühtki vihjet polnud.
Äkki õnnestub kedagi ikka kätte ka saada, samas vaevalt nad seal oma urkas kohapeal kaupa hoiavad.
Tänud igal juhul
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Jambolaya kirjutas:müstiline koht, hästi ära peidetud ja väga paindlike tööaegadega, mille kohta netis ühtki vihjet polnud.
Äkki õnnestub kedagi ikka kätte ka saada, samas vaevalt nad seal oma urkas kohapeal kaupa hoiavad.
Võta heaks. Termin mida sa otsid on "painduv katteliist". Tasub küsida erinevatelt põrandakattemüüjatelt, sest avalikult seda väga ei afisheerita.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kas maakleritel on mingi uus müügitaktika, et alguses panevad paar päeva madalama hinna ja siis krutivad ülesse?
Miks inimesed on nii lollid, et maaklereid kasutavad?
Miks maaklerid ei hangi endale reaalseid töökohti?
Miks maaklerid reeglina teevad tööd ainult tava tööajal, mitte õhtuti?
Miks maaklerid petavad inimesi, kes üürile võtavad kinnisvara, võttes neilt teenustasu?
Miks maaklerid ei oska fotoaparaate kasutada?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kiire küsimus kellelegi, kes asja tunneb: kas juhiluba tehes eksamitele registreerudes võib varasem liiklusalane kiirmenetlus saada takistuseks, mille pärast peab ootama terve aasta? Väärteoprotokolliga see kahtlemata nii oli, aga need kaks ei ole ju samad asjad?