Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Ma ei saa hästi aru närvitsemist ja hirmu ülevaatusele minnes! Mida kardate ja mida jubedat sealt ootate? Ma lähen kevadel ülevaatusele teatud sõjakus hinges, aga ei ole kunagi olnud mingit probleemi, sest ei saa ju leida viga hooajaks valmis olevast tehnikast. No ei lähe ju ülevaatusele ja algavale hooajale vastu tsikliga, millel rattad loperdavad all või tuled- viled ei toimi ja pidurid olematud! Caffe pillidega ehk saadakse norida ja rotikatega, et pole tehase konditsioonis, aga pole ka nii selgepiirilisi norme ja kontrolli võimalusi, et toimivat pilli tagasi lükata. Lärmav sumbuti [Motobot: õige on "summuti"]? Mille põhjal tõestad, et liiga vali? Pole tehase markeeringut mingil osa(sumpsil)? Näita seadusepügalat, mis nõuab originaaltähistusega püttide olemasolu... ja nii edasi!! Pole palju vaja, et sõiduriist tunnistatakse legaalseks liikluses. Eriti, kui see pole viimase viie aasta väljalase. Kui olete ise kindlad oma tehnika valmisolekus, pole ka suurtel spetsidel võimalust teid nurka suruda! Kes püüab raipele ülevaatust saada, ei peaks küll kurtma ülevaatajate norimises.
Autoga asjalood küll veits teised, sest seal juba nuusitakse sumpsist tulevat lõhna ja on muidki naljakaid kriteeriume, aga tsikkel minuarust hoopis teine teema.
Kui tulemäest (sinkerjunkerjullamölla ) paiskus õhku miljoneid kuupe tuhka ja gaase, nuusutasid ülevaatajad samas riigis autode sumbutajaid ja saatsid kindlasti nii mõnegi mootorit remontima. Naljakas, kas pole? Absurd, minuarust.
Oi sorri
Krt joond peaga vist valesse teemasse läkutasin.
A ma üksi ei joond- sõbrad ka...