caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Moderaator: Moded
Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Aku kannatanuks jälle küüru ära peita... Käima saamiseks peab vist vänta varbaga ülesse tõmbama...
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Aspelund kirjutas:Käima saamiseks peab vist vänta varbaga ülesse tõmbama...
Ei tõuse vastupäeva, ainult päripäeva.
Ma pidasingi silmas päripäeva varbaga tõmbamist.
Kui käiguvaheti on vända tavapärasest asendist 180 kraadi nihkes, siis sama palju on ka käimalöömisasend. Ehk käivitades peab varbaga päripäeva ettepoole vänta tõmbama...
Aspelund kirjutas:Aku kannatanuks jälle küüru ära peita... Käima saamiseks peab vist vänta varbaga ülesse tõmbama...
Kusjuures, mulle see aku isegi natuke meeldib seal. Tapab ära selle üli tühja ruumi, mis Jawal sadula alla jääb.
Kickstardi koha pealt: mystery solved
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Nüüd siis selline lugu et täna päeval, st laupäeval stardivad mõned coffikud "cafe saturday" tripile
Kel huvi siis Magistrali stat kell 13.30
Tempo on mõistlik ja non-coffikuid harjaga minema ei aeta
-
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Ku mul käima lâhep, siis ma olen piletis
...ja tempo. On see mis on
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Ei taha küll suure vihapuhangu alla sattuda, aga BadBoyX, sinu pildil olev Honda tuleb talvel ümber teha Mitu päeva olen seda paaki ja perset nii palju vaadanud, kui palju lenduri jala alt välja paistab ja no kurat, ei ole õige asi.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tort, kelle tsikli persest sa räägid? Pilte vahtides võib iga kärbes oma piniseda.
Ma tean ka seda, et kuttidel on tsiklid sõitmiseks . Nad ei pretendeeri nendega näitusele ja ei aja taga plingi, millega m..i pikendada. Kui aidata tahad millegiga, oled kindlasti teretulnud
-
Sõitmiseks või mitte, see on kohviku teema ja sõbralik kriitika on ju ikka teretulnud? Mina küll pahaks ei paneks. See paak imeb Talved ju ehitamiseks ongi.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Kontakt:
Krt mul on plond hetk hetkel
Millisest hondast sa räägid? Kas sellest üleval pildil või minu CX-ist?
aga Koi räägib õigust, kui tahad tsiklit igapäevaselt kasutada siis see seab ehitamisel oma piirangud meie kliimas ja teedel..
muidu on mu coffikul hetkel paagi ja tagakupli image veits proportsioonist väljas sest coffik otsustas et tal on garaazis külili parem lebotada ja nüüd on paak paar L väiksem kah tundub et mõtteis hõljuv total makeover tuleb juba selleks kevadeks teha..
Positiivne kriitika on ikka hää, parem ikka kui tugitoolist ekraanile tatti pritsimine
aga mis on hr Tordi ettepanekud olukorra muutmiseks? tilgakujuline paak? see rohkem chopperite rida, rohkem kandiline ehk jah, maitse asi.. tagaosaga see jama et kuplit võib ümber teha küll aga mingit pisikest seasilma ma heameelega tsiklile taha ei riputaks arvestades meie liikluskultuuri..
-
Mõtlesin seda, mis üleval pildil on. Mudelit ma täpselt ei teagi, taoline toorik oli müügis ka minumeelest mingi aeg aga enam ei leia kuulutust.
Paakidest tilk ei sobi tõesti. Pigem selline pisut pontsakam ja 80ndate stiili. Sellel on klassikaliselt ilus paak minu arvates: http://www.auto24.ee/used/1507257
Ise sebisin omale sellise paagi: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... orange.jpg (neid on erinevaid aastakäike, vaja tähelepanelik olla).
Ja no sõitvat ratast muidugi ei ehita suurema hurraaga. Ongi vaja talveplaane teha juba
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
Midagi sellist?
http://lightspeedteam.pl/shop/product.p ... roduct=218
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
Tort kirjutas:Ei taha küll suure vihapuhangu alla sattuda, aga BadBoyX, sinu pildil olev Honda tuleb talvel ümber teha
Mitu päeva olen seda paaki ja perset nii palju vaadanud, kui palju lenduri jala alt välja paistab ja no kurat, ei ole õige asi.
tort, mölise-mölise rsk!
ja sul on jummala õigus miski ümaram paak ja saba pigem trackerim-lühem-flätim.
cb900 '81 on see. varem jooksis paagi värviskeem kylgedele ka (siuksed plastist plärakad olid), aga siis yks külg... killustus ja selle peale lendas teine ka nurka.
masinale vaja ylevaatus ära teha, siis saab mingi nyri võinoa käte võtta ja raami lyhemaks nyhkima hakata jälle.
ja need masinad on sõitmiseks ning poole kohaga avaliku arvamuse riivamiseks mõeldud ka. nii et - offence
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Hoi!
Oli samasuguse paagiga Honda kunagi, siis kaalusin paagi sirgeks lõikamist, ehk siis need "kõrvad", kust triip küljeplastikule läheb, likvideerida.
edu
-
tormavtellis kirjutas:varem jooksis paagi värviskeem kylgedele ka (siuksed plastist plärakad olid),
Justjust, täpselt see sama. Eks kui ÜV saad ära teha veel suve lõpul, nii et järgmine suvi hooleta, siis muidugi. Minu omal ÜV-d pole, seega pole ka probleemi.
tormavtellis kirjutas:nii et - offence
-
Hetkeseis:
http://imageshack.us/photo/my-images/547/45wf.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/198/59jt.jpg/
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
v301060 kirjutas:
Like!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
v301060 kirjutas:
Väga hea töö! Sokolaadimedal kindlasti.
Kommentaarid ka, mitte jälle jõhkraks noksiks pidada palun ja maitseid on erinevaid:
Saba vbla liiga suur pisut
Või tagavelg pisut liiga väike (või rehv?)
Esirehv vale profiiliga, liiga supermoto, võiks tagarehviga ilusam combo olla
Erinev arv kodaraid ja ka muster või olen mina silmavärdjas? Äkki saaks tagumise ka sama komplekti oma panna? Ma eeldan, et pigem niipidi, mitte teistpidi, kuna ketaspiduri soovi on
Porikas ja ninagondel - midagi nagu on nõks kummalist
Peegel ei
Ratas ise, raam-mootor-summ-paak, ehk põhiline vundament - super ilus! Aku isegi sobib, tühjana ei oleks raam nii hea. Eriti äge on minu meelest see, et ta 2t on
-
Tort kirjutas:Väga hea töö! Sokolaadimedal kindlasti.
Kommentaarid ka, mitte jälle jõhkraks noksiks pidada palun ja maitseid on erinevaid:
Saba vbla liiga suur pisut
Või tagavelg pisut liiga väike (või rehv?)
Esirehv vale profiiliga, liiga supermoto, võiks tagarehviga ilusam combo olla
Erinev arv kodaraid ja ka muster või olen mina silmavärdjas? Äkki saaks tagumise ka sama komplekti oma panna? Ma eeldan, et pigem niipidi, mitte teistpidi, kuna ketaspiduri soovi on
Porikas ja ninagondel - midagi nagu on nõks kummalist
Peegel ei
Ratas ise, raam-mootor-summ-paak, ehk põhiline vundament - super ilus! Aku isegi sobib, tühjana ei oleks raam nii hea. Eriti äge on minu meelest see, et ta 2t on
Rehvid on all tõepoolest juhuslikud, 80-ne kodaraga tagavelg on Venemaalt tellitud/makstud juba aasta tagasi, eks ta kunagi ka kohale jõuab. Siis tuleb tagumist ketaspidurit ja ilma kummileevendita tagahammakat aretama hakata.
Peegel tuleb vasakule ja on teistsugune.
-
Tagavelg ja rehvid õigeks, siis on maasikas Miks just venemaalt tellisid?
Pritsin linki infoks, et ka siit saab klassikalisi velgi ja mõõdu järgi kodaraid, asukoht UK: http://www.central-wheel.co.uk/
-
Tort kirjutas:Tagavelg ja rehvid õigeks, siis on maasikas
Miks just venemaalt tellisid?
Pritsin linki infoks, et ka siit saab klassikalisi velgi ja mõõdu järgi kodaraid, asukoht UK: http://www.central-wheel.co.uk/
Kuna esihark ja esimene ketaspidur on pärit Iž Orionilt siis tundus mõistlik ka veljed seal teha lasta. Poleeritud roostevabast drag lenks on samuti sealt pärit. Esigondel on MZ-i oma, küll jõuab kunagi ka nn narrimütsikujulise(minu lemmik)Honda/Triumphi esigondli osta(plastik 100 taala, alu ligi 200 euri).
Otsisin, mis ma otsisin, aga kätte ma ta sain. Ehk siis see Jawa 634, millest paar lehte tagasi pildike oli. Siit leiab veel pilte ja nii mõnegi huvitava lahenduse, näiteks signaal(!?) esitule sees?
1975 Jawa 350 2t a.k.a. “Bone”
-
yeekim kirjutas:Hoi!
Oli samasuguse paagiga Honda kunagi, siis kaalusin paagi sirgeks lõikamist, ehk siis need "kõrvad", kust triip küljeplastikule läheb, likvideerida.
edu
on ka omal peast läbi käinud, aga see ei muuda paagi yldist olemust. samal masinal ju chopperi moodi mudel oli ka ja selle paak on tilk, mis mulle palju rohkem meeldib, seda tahaks. vaatab talvel. mingi ca 250 eurikut on see lõbu, kui kuskilt mingi kasutatud leida ja tellida...
hetkel rohkem isegi see paneb pea valutama, et kui tagant otsa modida, siis lihtsalt lyhemaks lõigates ei saa sellest idiootsest jõnksust lahti, mis tagavedrude raamikinituse juureson. istmega peitmiseks peab suht kõrge servaga iste olema, või mingi muu asi peal jooksma... samas kui brutaalselt läbi lõigata ja toru sirgemini kokku keevitada, siis hakkab tagumiku joon mingi suht suure kraadi all ylesse vaatama. ei teagi, kas siis ees prillid jälle max kõrgusele ajada vms. samas mullejustmeeldib, et ta rsk nii madal ja maadligi hetkel on. ning noh siuksest ikka trackerit naguni ei ehita vahetusel just istusime kuskil rannas liivas kinni, ratas seisis ise pysti. omajagu nikerdamist oli, et kohapeal masin 180' vastassuunda ninga panna
sest seal rööbastes talihtsalt kaevasennast ainult sygavamale. aga samas träckerdamine ruulib
-
Mulle näiteks need klassikalised cafe saba kuplid ei istugi, kuidagi liiga läbi käiatud. Samas meeldivad ilgelt õhukesed sadulad. See kaar ei pruugigi sul liiga rõve jääda: http://www.steelbentcustoms.com/__CHOPPERSHOTZ02.jpg
Samas võid alati ümber ehitada sae sisse löömise teel, ei maksa seda metallirappimist peljata liialt. Saad kalde oma suva järgi teha.
-
Tort kirjutas:Mulle näiteks need klassikalised cafe saba kuplid ei istugi, kuidagi liiga läbi käiatud. Samas meeldivad ilgelt õhukesed sadulad. See kaar ei pruugigi sul liiga rõve jääda: http://www.steelbentcustoms.com/__CHOPPERSHOTZ02.jpg
Samas võid alati ümber ehitada sae sisse löömise teel, ei maksa seda metallirappimist peljata liialt. Saad kalde oma suva järgi teha.
seal ongi ümber keevitatud, originaalis tuleb toru madalamal sisse. siin näha http://chappellcustoms.com/cb900-build/2.jpg
...põrnitsesin ja seal ju üks hea tillikas veel - paak on sirgeks joonistatud pole paha.
-
True, true. Siiski pole eriliselt keeruline mod.
-
- Tsikkel: CB900
- Tänatud: 1 kord
Paagi sirgeks joonistamist tegid CRD poisid ka oma esimese otsa ratastel, nüüd nad muidugi ehitavad liiga sürreaalseid pille.
Tellar, ära aja asja nii keeruliseks, 2h nokitsemist ja on see saba ilmale näitamist väärt küll ei ole tarvis suurt istet torudele kupliks peale tõmmata.
Ou and just for the kicks, minu omal on parema põlve pesa paagis ja kahvel kenasti kõhu alla pakitud.
Stay tuned, coming this Xmas.
-
....ääääääää..... soovid sa sellest rääkida?
isegi kui ei soovi, siis räägi siiski.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.