Yamaha R1 99. Inx

Tegeled mootorrataste ehituse, remondi või lammutamiega koduses garaazis või köögis. Õhtul ja salaja või siis päris avalikult. Kirjuta sellest. Neile, kes teevad ja jagada soovivad või siis tahavad lihtsal eputada oma kaherattalise iludusega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
inx
Tsikkel: suzuki gsx600f

Yamaha R1 99. Inx

Lugemata postitus Postitas inx »

Tervist.
Krt ma kirjutasin siia nii pikka juttu enne ja peale nupu vajutust sisesta ilmus kiri, et ma pean enne sisse logima ja kogu jutt läks kaotsi, ometi ma enne logisin sisse, aga proovime siis uuesti.
Talvel sai vana ratas Suzuki GSX600F 94a. maha müüdud ja vaatama tuli hakata uut. Juba eelmine suvi sa Pärnust tulles läbi käidud Motoaidast ja siis juba jäi silma seesama R1. Kuna vahepeal sai palju foorumit loetud ja muidu arvamusi kuulatud siis langes R1 ostuplaan ära. Kuna 98-00 aasta ratastel pidi käigukast nõrk olema, õlipumbaga probleeme, esipidurid kehvakesed ja muidu ka ebamugav sõita.
Aprilli alguses saigi mindud Motoaita plaaniga osta Honda 954 Fireblade 03a. Aga kuna see peale 1minutilist käimist enam ei käivitunudki ja minust ta sinna jäigi kahjuks. Kuid kuna plaan oli igaljuhul rattaga lahkuda, hakkasin Suzukisid uurima. Kõik mis sobisid hinna poolest ei sobinud jällegi mingil muul põhjusel. Lõpuks läksingi nurgas juba tuttavat R1 vaatama ja siis oli nägemist :D kõik vead mis ma tema kohta olin lugenud või kuulnud olid just kui pühitud peast :wack:
Sai hind ka söödavamaks kaubeldud ja nii ma ta omanikuks saingi, ilma et ma oleksin meetritki proovisõitu teinud :mrgreen:
Tagantjärele tuleb tunnistada, et ma pole siiani kordagi kahetsenud oma otsust. Tänaseks olen läbinud ca6000km.
Ainus häda ja põhjus miks ratas on müügis olnud 2kuud. Nimelt naine kurdab ebamugava sõiduasendi üle tagaistmel. Kuid kuna ostjaid pole ja midagi meelepärast vahetuseks ka ei pakutud siis on plaan talvel ise natuke ümber ehitada. Eeskuju on juba olemas, hiljem panen lingi.
Mõni pilt ka.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Kasutaja avatar

kristjan128
Tsikkel: American Ironhorse Slammer
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 20 korda

Re: Yamaha R1 99. Inx

Lugemata postitus Postitas kristjan128 »

Loodetavasti kestab ja sõidab hästi sul see r1. Mitte hirmutamiseks, aga, see krdi käikar on ikka jumala pask neil, sõbral sama aasta r1 lendas 2 nädalat tagasi midagi laiali seal sees, käigud sees ei püsi jne, Tartu motodepoo kalkull oli 600 euri :bsmile:

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kuulge ärge ohkige selle käikari üle koguaeg.
Ostsin oma ratta nii vist 6 aastat tagasi ja kellal oli 13 tuhhi (reaalne läbisõit) nüüdseks tugevalt üle 85 tuhande ja pole käikaril ja muul rattal häda kedagi.
Oi ja sõidetud on igati ja igal pool. Tõsi õli vahetused ja muud hooldused on tehtud alati pedantselt.

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

warrior.R1
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas warrior.R1 »

Cado kirjutas:

Kuulge ärge ohkige selle käikari üle koguaeg.
Ostsin oma ratta nii vist 6 aastat tagasi ja kellal oli 13 tuhhi (reaalne läbisõit) nüüdseks tugevalt üle 85 tuhande ja pole käikaril ja muul rattal häda kedagi.
Oi ja sõidetud on igati ja igal pool. Tõsi õli vahetused ja muud hooldused on tehtud alati pedantselt.

võiks sama õelda... pole siiani probleeme. 8)

...Untouchable...
Kasutaja avatar

kristjan128
Tsikkel: American Ironhorse Slammer
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas kristjan128 »

Keegi ei ohigi, mul pole r1 ja pole kunagi olnudki. Eks see kasti eluiga oleneb suuresti sellest kuidas ratast kasutatakse, kas sihipäraselt või lihtsalt suurema osa ajast maanteed lastes...rajal kestab see r1 kast arvatavasti vähem vastu, kui teiste sama ajastu rataste kastid. Aga ilus ratas on ikkagi oma vanuse kohta.

Kasutaja avatar

Janar55

Lugemata postitus Postitas Janar55 »

Kleepse täis nigu külmkapi uks :D

xj600´89->cbr600´94->r1´02->gsxr1000 "weisse wölf"´03

Teema algataja
inx
Tsikkel: suzuki gsx600f

Lugemata postitus Postitas inx »

Ma usun, et käigukast on juba remonditud, sest itaalias on ratast kõvasti rinkal kasutatud, ning hetkel toimetab käigukast nagu uus, hoolimata 60000km läbisõidust.
Selle külmkapi ukse stiili pärast ta mulle meeldibki.
Itaalased on juba väljalaske ümber ehitanud, kollektor on ehitatud nullist ja ilma klapita juba.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”