Mis anduriga tegu on?

Kasutaja avatar

Teema algataja
kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Re: Mis anduriga tegu on?

Lugemata postitus Postitas kki »

Romka: kirjutas:

Ma kuulnud, et näiteks autodel pannakse sundventika andurile takisti selleks, et tuua lülitustemperatuur madalamale.

Põhimõtteliselt on sul õigus. Paistab, et minu omal oli see takisti sellepärast, et kelladel väiksemat temperatuuri näidata, vastasel juhul läheks näidik punaseks. Kahtlustan, et asja tingis see, et minu 2000 a karpaga masinale on pandud 2001+ aasta pritsungiga masina digi kellad ja ninagondel(originaalis peaks mul olema seieritega kellad). Hetkel teada oleva info kohaselt peaks siis 2000 a olema temp andur 2 juhtmega ning 2001+ a masinad 3 juhtmega, üks kellade jaoks, teine pritsungi aju jaoks ja kolmas massi. Nüüd on põhiküsimus selles, et kas senine 2 x 330 oomi on õige lisatakistus või mitte. Pigem tuleks vist panna 2001+ a masina andur ning üleliigne ots pimedaks jätta, aga kas see muu süsteemiga ka ühtib? Kas antud juhul see andur saadab ainult temperatuuri näitamiseks ja ventika lülitamiseks vajalikku infot? Keegi võiks natuke selgust majja tuua nüüd :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”