Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
LOL
Tundub, et mul on austajaid rohkem kui ma teadsin. Tore on see, et mu Delfis viidatud jutt käib hoopis teisele juhtumi, mitte selle "surmasõidu" kohta. Pealegi on viide mu elukutse kohta täiesti meelevaldne, ma pole kunagi oma tööandjat esindanud siin foorumis, kui ma teen juttu seaduse piiril balanseerimisest või üleastumisest. See mu eralõbu, mille eest ma olen alati nõus vastutama ja olen ka vastutanud See, keda/mida ma teenin, võib mureta olla, ma olen oma vande andnud ja sõnu ei söö.
Aga samas eks delfiinikud teavad siis piisavalt, et mu elukutse on kindlapeale mõjutatud mu isiklikest hoiakutest. Eks siingi mõni mu eks-alluv olemas, las nad kommenteerivad mu olemust "jõustruktuurides"
Edu teile, "sõbrad". Jään alati seisukohale, et piirkiiruse teatud määral ületamine konktrollitud tingimustes ja piisava kogemuse olemasolul on OK. Iseasi, kes on seda adekvaatne hindama, aga see pole enam see teema.
EDIT: Mu tausta pole keeruline kontrollida - siitki leiab vihjeid mu elukutse kohta, aga mitte midagi konkreetset. Lisaks need, kes mind tunnevad, tõenäosusteooria järgi on nendegi hulgas on selliseid, kes mu radikaalsusega päris rahul pole. Eks noaga-selga-meha ikka leidub. Isegi mu allkirjast leiab nupukam inimene FB-profiili lingi üles, kui väheke loogikat kaustab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.