Tüdrukute õhtu 24.08.2013 (Tallinn)

Teema algataja
Angely

Re: Tüdrukute õhtu 24.08.2013 (Tallinn)

Lugemata postitus Postitas Angely »

Tervitused!

Ühesõnaga nagu ma kunagi enne juba mainisin, et söögipoolis ja jook ikka meie poolt :) Kas siis kohe kogunedes või siis mõnes vahepeatuses.
Lisaks siis meie poolt lahe seltskond ja tore päev. Igas peatuses on lisaks ka mingi ülesanne pruudile, seega meelelahutuse osa ka olemas ;)
Ma tean ka ise, et see päev on nii pikaks venitatud, kahjuks mina ise seda seekord ei korralda, olen lihtsalt abiks bikerite orgunnimisel :D

Eelmisel aastal kui ühel sellisel üritusel osalesin, siis rääkisid poisid alguses kõik oma seljakottidele ära, kuidas olla ja mida teha / mitte teha :) Loomulikult sõideti ka ilmselt tsipa rahulikumalt kui võib-olla üksi sõidetakse.
Varustust ei ole kahjuks, oleks tore kui kiivri saaksite kaasa võtta :) Ilm hetkel lubab laupäeval küll päikest, aga temperatuuri poolest enam nii soe ei ole, seega usun, et keegi plätu ja lühikese püksiga kohale ei tule :D

Ja õhtu lõpetame me klubis, seega kõik sinna oodatud ;) saan teile ka tasuta sissepääsu orgunnitud! :P

A.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Pruudisõit ja muud rahvuslikud mängud”