Praeguste ja endiste EKV vormikandjate kokkusaamine.
Moderaator: Moded
Praeguste ja endiste EKV vormikandjate kokkusaamine.
Kokkusaamine võtab aset 17.08.2013 kell 12:00 Jüriöö pargis Tallinnas, Peterburi tee 46. Kuna oleme teadlikud, et siin foorumis on paadunud "netikommentaatori sündroomi" all kannatavaid inimesi, siis palun mõistvat suhtumist, ning viisakaid postitusi, vajadusel eemaldame ebasobivad kommentaarid. Kokkusaamine on mõeldud endistele ja praegustele lepingulistele EKV-s teeninutele ja teenivatele, kes sõidavad mootorrattaga. Saame kokku, peame plaani, ning jagame mõtteid ja arvamusi.
Päevakorras on mälestusõidu korraldamine.
Mõelge, avaldage siin oma arvamusi, ning saame kokku.
Edasine info tulekul.
Eesti eest surmani!
Taavi
-
- Tsikkel: Tracer 7GT
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Praeguste ja endiste EKV vormikandjate kokkusaamine.
Kahjuks nii mõningatel on sel ajal just "õppekogunemine" nädal ega.
smtasku kirjutas:Kahjuks nii mõningatel on sel ajal just "õppekogunemine" nädal ega.
Tere!
Kui antud kuupäeval ei jõua, siis vajalik info peale kokkusaamist on ikkagi kättesaadav!
leib kirjutas:Mis kaitsevägi?
Mis sulle täpsemalt selgusetuks jäi?
Ära toida trolli.
(Mu eelmised teravmeelsused on siit juba õnneks kustutatud, seega lase see "tegija" küsib oma lolle ja provotseerivaid küsimusi edasi. Kahju lihtsalt sama riiki sihukesega jagada.)
ära nyyd jopega kyll--pane ikka midagi soliidsemat

Noh, Kaitseliit on KV osa, seega KLi kaader liigitub kindlasti. Lihtsalt nimekirjas figureerivad liikmed, hmm, küllaga selliseid "olen liige, aga väljaõppes ei osale"-tegelasi nähtud ja väljagi arvatud. Kui oled aga aktiivne kaitseliitlane, siis mina isiklikult ei näe küll probleemi ja ma arvan, et ka konkreetse ürituse korraldaja on seda meelt
Ma käin neli korda nädalas venelastega Männikul sõda mängimas,värvipallidega,laiguline vorm seljas ,kas siis mina ka?
Esiteks Sa valetad (haledalt), teiseks ei kvalifitseeru. Oma abitu ja huumorivaese targutamise asemel tee endale Eesti riigikaitsesysteem selgeks, kasv6i wikipedia p6hjal
reimps kirjutas:Oma abitu ja huumorivaese targutamise asemel, lja ljaa ljaaa......
kuldsed sõnad,ja maailmaparandamist alustame ikka endast,,,,reimps,,,,,mitte pahaga

Olukord maailmas on väga tõsine,al Qaida on järjekordselt tõstnud oma verise pea ja ähvardab maailma demokraatiat terrorismiga .Kas me ei peaks selle asemel ,et tiirutada ratastega ,minema appi oma liitlastele ,et aidata neid raskes olukorras. USA on sulgenud juba 21 saatkonda,see pole nali ega vale nagu mõni arvab.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Deem, mõni kohe peab oma debiilsust tervele maailmale kuulutama
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Leib, ma ütlesin sulle väga viisakalt ja privaatses ruumis, et palun jäta järgi. Sõnum ei jõudnud kohale. Mis siis ikka. Ma ütlesn nüüd avalikult.
Ja kui see ka ei aita, siis lugejate pink on üks nädal pikk. Sinu käik.
Me pole ühes ruumis olnud ja ähvardanud sa mind ka ei ole ehkki võibolla virtuaalselt. Kas tõesti siis tõe kuulutamine on keelatud . Einoh ,kui ülemused nii ütlevad siis nii see olgu. On ikka riik ja siis veel räägitakse ,et nõuka ajal oli tsensuur aga nüüd demokraatia . Kurat, ei lasta sõjamehe hingega inimesel oma arvamust avaldada. Tuleb siis plakatiga sõjaministeeriumi ette minna või kus sa Macintosh töötad?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
leib kirjutas:Me pole ühes ruumis olnud ja ähvardanud sa mind ka ei ole ehkki võibolla virtuaalselt. Kas tõesti siis tõe kuulutamine on keelatud . Einoh ,kui ülemused nii ütlevad siis nii see olgu. On ikka riik ja siis veel räägitakse ,et nõuka ajal oli tsensuur aga nüüd demokraatia . Kurat, ei lasta sõjamehe hingega inimesel oma arvamust avaldada. Tuleb siis plakatiga sõjaministeeriumi ette minna või kus sa Macintosh töötad?
Tee oma teema ja aruta seal palju süda lustib mille üle iganes - see ongi demokraatia. Võõra teema solkimine on lihtsalt pahatahtlikkus.
reimps kirjutas:Noh, Kaitseliit on KV osa, seega KLi kaader liigitub kindlasti. Lihtsalt nimekirjas figureerivad liikmed, hmm, küllaga selliseid "olen liige, aga väljaõppes ei osale"-tegelasi nähtud ja väljagi arvatud. Kui oled aga aktiivne kaitseliitlane, siis mina isiklikult ei näe küll probleemi ja ma arvan, et ka konkreetse ürituse korraldaja on seda meelt
Loomulikult!
Tere kõikidele!
Praegune seis on siis selline, et kogunemine toimub esimeses postituses olevale infole vastavalt. Kindlasti on võimalik infot saada kasutaja wessel-i käest.
Kui peaks antud kuupäeval vihma valama, siis kokkusaamine mõnes lähedalasuvas pubis! Üritus toimub igatahes! Jälgige teemat!
Muudatustest annan jooksvalt teada piisava ajavaruga!
Lugupidamisega,
Erik
Õigetele sõduritele ei tee väike vihm midagi. Vihma kombe selga ja tuld.
Mootorrattaklubide, kes soovivad üritusest osa võtta, esindajad on samuti oodatud!
Lugupidamisega,
Erik
Arrokas kirjutas:Õigetele sõduritele ei tee väike vihm midagi. Vihma kombe selga ja tuld.
Vihmas sõita pole probleem, aga asju arutada on kuivas parem(Kui keegi peaks Eesti teise otsa tagasi uhama)!
Tere!
Homme plaan selline:
12.00-12.15 saabumine
12.15-12.30 nägude kontroll
12.30-12.45 Mälestussõidu idee tutvustus
12.45-13.30 vaba mikrofon
13.30- kokkusaamise lõpetamine
Lugupidamisega,
Erik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.