Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Heinz36 kirjutas:Ehk valgustad mindki mis tiitel ei meeldi!!!!! Kas see,et LUBADETA JA SELJAKOTIGA kihutaja liigitan hälvikute alla? Kui nii,siis SORRY,ei risusta seda ringkaitsega foorumiteemat enam
Täpsemalt käis mulle vastukarva see "mainekujundajaks" titulerimine. Ma ei hakka otsima, aga terve suvi läbi pole küll eriti silma jäänud uudiseid eriti hullupööra kihutajatest, loetud kiirendajad vaid. Nüüd tõmmata mingi suvalise tüübi uudise peale siuke hala üles on küll ülereageerimine. See kõnealune üksik juhus ei ole mingi mainekujundaja, vaid tõenäosusteooria. Ma ütlen, et pigem on joobes juhid mainekujundajad. Eesti liikluspildi mainekujundajad. Vot ma oleks siis nõus, kui ülepäeva rahvast 200+ kiirusega vahele võetaks, et nood kodanikud kujundavad mainet. Üksik tegelane ei kujunda mingit mainet, pigem on see sama nagu ma siin üksiku häälena kõrbes esindan vaid iseend ja oma (enda arvates eksimatute ja korralike liiklejate arvates ülivalesid, mõrvarlikke, huligaanseid ja lausretsidiivseid) seisukohti. Ma võin sulle oma viimase trahvisaamise tagamaid lühidalt kirjeldada: +36 linnas üle. Paugust mõtled, et t***, 90-ga linnas, selge värdjas ju. Vot ei ole, tegu oli keskööga Tammsaare tee 8-realise osa peal ja ma sõitsin üksi, ühtki teist liiklejat polnud. Ment töllerdas fööniga põõsas nagu ikka. Ei leia, et oleks olnud oht kellelegi, isegi mitte mulle (täis-armor). Aga Delfis oleks hommikul olnud: "Mootorrattur kihutas linnas 90 km/h!"
Tagasi kõnealuse intsidendi juurde: kuna keegi seda konkreetset olukorda pealt ei näinud, siis võin mina väita, et vend tegi tühjal teel neiu märjaks (loe: kiirendas veidi uljamalt kui rõhuv enamus julgeb) ja mitte mingit ohtu ei olnud. Äkki oli tsikilt võetud ka allkiri, et too täie mõistuse juures tahabki 200+ seljakott olla. Senikaua kui reaalselt ohtlikku tegevust ei ole võimalik tõestada, vaid tuleb toetuda meie legendistaatuses liiklusohutusetagajate (ehk siis põõsas passivate riigikassatäitjate) radarinäidule, ei ole ma nõus tüüpi automaatselt hälvikuks nimetama. Jäi ta ju märguande peale isegi seisma, omamata lube.. Muide, Tln-Tartu maantee 182. kilomeeter on väga head teeolud, nähtavusega ka probleeme pole ja 12 paiku päeval ei ole ka päike silma. Lihtsalt kaasamõtlemiseks..
Mu point ongi, et mingi pooliku Delfi uudise peale hakata siin hälvikuteks ja mainekujundajateks nimetama.. Kamoon, sebige normaalne allikas endale ehk siis näiteks kas reaalne video pardakaamerast või enda vahetu tunnistamine, enne pole mõtet tuututada. Siin teemas on seni õnneks käsitletud siiani peamiselt ikka kas ise nähtud olukordi või tõesti põhjalike (ja üheselt mõistetavate) uudislugude sisu. Muidu on nagu perekool juba.
Kas nüüd on selgem, miks ma pasundama hakkasin? Ma vahetevahel unustan ära, et teised ei suuda ju minu mõtteid lugeda. Ja muidugi ma tean, et ma võin õrnema hingega foorumikasutajatele peale lennates neid veidi traumeerida ja ilgelt vihane lind tunduda. Ei-ei, ma olen täitsa nunnu, seega proovi mõista
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.