Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Rumalad küsimused 2
VahurLE kirjutas:yeekim kirjutas:Mis materjalist on tehtud lohelaua jalapehmendused?
Tundub selline mõnus materjal sadula tegemiseks![]()
Kas seda ka kuskil jupikaupa müüakse?edu
Minu omad on Minicellist
Ma ei tea, mis see minicell on, aga minu omad on nagu tugev vahtkummist plätu. Ise uuriks mõnest taoliste materjalidega tegelevast ettevõttest jääke. Yeekim, anna teada, kui leiad midagi.
Tort kirjutas:VahurLE kirjutas:yeekim kirjutas:Mis materjalist on tehtud lohelaua jalapehmendused?
Tundub selline mõnus materjal sadula tegemiseks![]()
Kas seda ka kuskil jupikaupa müüakse?edu
Minu omad on Minicellist
Ma ei tea, mis see minicell on, aga minu omad on nagu tugev vahtkummist plätu. Ise uuriks mõnest taoliste materjalidega tegelevast ettevõttest jääke. Yeekim, anna teada, kui leiad midagi.
Minicell on suletud pooridega väga vastupidav ja kuju säilitav vaht, mis endasse vett ei ima. Kallis, aga hea.
Vahur
-
- Tänatud: 177 korda
Siin on midagi räägitud ka saadavusest: http://www.kajak.ee/index.php/forum/2-k ... 6&start=12
Ei arva, et taolist veekindlust sadula juures muidugi väga vaja oleks.
Eile lendas 2002 1000 Gixxeril jala vedru minema kes oskab öelda kus kohast uue leiaksin?
kuidas plastikust bikel kohapeal seistes esi ratas maast lahti tõsta kui puudub pukk
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:kuidas plastikust bikel kohapeal seistes esi ratas maast lahti tõsta kui puudub pukk
Mõlema amordi alla õllekast või midagi taolist. Või tõstad talisüsteemiga koormarihma ja mingi laepalgi vms abil.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
426f kirjutas:kuidas plastikust bikel kohapeal seistes esi ratas maast lahti tõsta kui puudub pukk
Viskad külili?
Keskharki ma pakun pole? Tõmbad külgjala peale viltu nii, et esiratas on maast lahti. Sõber suskab mingi toika alla seni.
toiming tehtud.vasakule poole esiratta võlli sisse pulk ja kivi otsa alla ja paremale poole haamer maa ja amordi vahele
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kas siin foorumis oli keegi, kes Tartus kukkumispunne ise treis? Oleks soov endale korralikud sliderid sebida, aga poe omad on enamus puhas kräpp ja korralike eest küsitakse hingehinda. On soovitusi, kust hea kvaliteedi/hinna suhtega sliderid Ducati Monsterile saaks?
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Tom. kirjutas:Kas siin foorumis oli keegi, kes Tartus kukkumispunne ise treis? Oleks soov endale korralikud sliderid sebida, aga poe omad on enamus puhas kräpp ja korralike eest küsitakse hingehinda. On soovitusi, kust hea kvaliteedi/hinna suhtega sliderid Ducati Monsterile saaks?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Keegi teab kui palju tohib vanal 87a transalpil keps vända küljes külgedele loksuda? Ma ei suutnud tuvastada manualist seda miskipärast.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:Keegi teab kui palju tohib vanal 87a transalpil keps vända küljes külgedele loksuda? Ma ei suutnud tuvastada manualist seda miskipärast.
Kas on siis võimalik, et see suurus ei olegi määratud? Ehk see mõõde ei puhu pilli ja ei ole vaja mõõta. Ainult minu arvamus.
Minu ühel alpil loksus kevadel terve vänt külgsuunas aga mõõtu ei oska öelda, kuna ei mõõtnud, oli lihtsalt tuntav loks... siiani kimatud ja pole miskit häda. Hetke kilometraaž kuskil 10k kanti.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
mis kawasaki zx12r-idel viga on et eestis neid osta ei taheta ja võetakse sama hinnaga sama vana kuuesajane
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:mis kawasaki zx12r-idel viga on et eestis neid osta ei taheta ja võetakse sama hinnaga sama vana kuuesajane
Võibolla "harju keskmine" mees ei jõua sellel lenksust kinni hoida
426f kirjutas:mis kawasaki zx12r-idel viga on et eestis neid osta ei taheta ja võetakse sama hinnaga sama vana kuuesajane
Ma ise just mõtlen, et ostaks omale baigilise vahel roolimiseks... aga samamoodi pigem 600-750 pilli hiiliks, millega linnavahel ja vb miski kuni 100km linnaümber vahest mõni õhtune tuur teha ja tööle sõita. Kus selle 1200-sega sõita? Ka 600 on ju meie teedele täiesti piisav, lisaks kergem ja vist ka ökom. Muidugi 600-ne kiirendades iget nii paljaks ei vea.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
Aivar123 kirjutas:. Kus selle 1200-sega sõita? Ka 600 on ju meie teedele täiesti piisav, lisaks kergem ja vist ka ökom. Muidugi 600-ne kiirendades iget nii paljaks ei vea.
Sellise mõttelaadiga võiks ju pakkuda, et sul auto kah üle 1,4-ja ei ole
Aivar123 kirjutas:426f kirjutas:mis kawasaki zx12r-idel viga on et eestis neid osta ei taheta ja võetakse sama hinnaga sama vana kuuesajane
Kus selle 1200-sega sõita? Ka 600 on ju meie teedele täiesti piisav.
1200 ei ole ju kiirus vaid kubatuur. Tonn-kahesajasega saab sõita ka 50 km/h. Meie teedele oleks piisav ehk ilma piirajata 50 kuubikuline?
Arvan et pigem ei ostetagi seda ratast ehk suhtumise pärast: 1200 on liiga palju. Sõidan ennast surnuks, 1200sega peab ju ainult põhjagaasiga sõitma.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Ma küll tahaks nt BMW K1300S-i omale.
Lihtsalt selle pärast, et ta on suur ja äge
Sul (Pontus) on peaaegu õigus. Enim kw on 2 liitrisel aga sisuliselt jaga ükskõik millise igapäeva ( loe: ka talvel kasutatava) auto kw-d tema massiga ja saad aru, et tegelt pole erilist vahet- ka 37kw tsikkel on parema suhtega ning seega auto on vaid vahend millega tuleb liikuda siis kui rattaga ei saa (mis iganes põhjusel siis).
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänatud: 26 korda
kas see 1200 mitte üks paras kolakas pole?eino minekut on loomulikult,aga lihtsalt,kolakas.mõni inimene raiub,et busa on sportratas,minu arust on touring/matka,sama on suur ninja.sellega ei kuku ju lihtsalt painutama ja möllama nagu kerge ninjaga
-
sama aastakäigu zx12 kuivkaal 247,zx6 kuivkaal 160...on ju vahe sees!?
213.0 kg ja 161.0 kg kuivkaal
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
sry,vaatasin valesti,wiki näitas jah wet 247.. a no ikkagi 50kg,mõne väiksema sõitja kaal juba
S6itsin ZX6R-ga paar aastat. Nüüd kolmas hooaeg 12R-ga. Märgkaalu erinevus selle aasta 6R, 9R ja 12R vahel ju v6rdlemisi väike.
Ei tundnud 12R-ga s6itma hakates meeletut kaaluerinevust. Ilmselt aitab sellele kaasa see, et 12R kaal on viidud tublisti madalamale kui teistel.
V6ib-olla kiiremini s6ites väikestel ringteedel jms on teine tunne, üldiselt ei tee vahet.
J6uerinevus on aga väga suur. Vääne on juba 2 x suurem. Rutska keeramine toob siiani naeratuse näole. Peale power commanderi paigaldamist on muidugi teine tera ka.
-
- Tsikkel: V4
jackson kirjutas:Kas Macintosh saadeti puhkusele?
Ära nüüd üleliia kah väär info põhjal rõõmusta
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kuidas ma leian ühe garaaži omaniku, kui kinnistusregister ütleb et antud aadressi ei leitud või kui katastritunnus kinnistusregistrisse otsingusse panna, siis ütleb, et seda pole olemas? Kas garaaž ei kuulugi siis kellelegi?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Kuidas ma leian ühe garaaži omaniku, kui kinnistusregister ütleb et antud aadressi ei leitud või kui katastritunnus kinnistusregistrisse otsingusse panna, siis ütleb, et seda pole olemas? Kas garaaž ei kuulugi siis kellelegi?
Garaazh ikka kuulub, lihtsalt ehitis on kinnistamata.