Rumalad küsimused 2
Re: Rumalad küsimused 2
rain5891 kirjutas:Asi selles, et kui sellist keeldu ei oleks, hakkaks kõik ju seda rada kasutama ja lõpuks oleks ka see rada ummikus ning eks sa katsu siis bussi mitte takistada kui sul ei ole tema eest kuskile ära minna
Pole ma väitnudki, et sel keelul mõtet pole, iseasi, et mu jutust see välja ei tulnud - minu viga. Ma mõtlesin, et tsiklitel seal sõitmist keelata on lausdebiilsus. Seega on see järjekordne Liiklusseaduse nõue, mida ma teadlikult eiran. Tipptundidel ei trügi ma ise ka nii hoogsalt sinna rajale autoga (ainult siis, kui ma näen, et ma ei jää ühistransale jalgu). Muul ajal (loe: öösel ja muidu liiklusvaiksel ajal, näiteks kell 10 paiku või pühapäeva hommikul) ei viitsi ma küll väga vaadata, mis sinna sõidutreele soditud on.
Ei propageeri teadlikku seadus(t)erikkumist, aga leian, et lollakad reeglid võib omal vastutusel täitsa rahulikult pikalt saata. Jah, maksan pika hambaga ka trahve, kui satun vahele jääma ja suudetakse mulle selgeks teha, milline potensiaalne (proovi korra veel) mõrvar ma jälle olin.
EDIT: Motorized - täpselt nii ongi. Saad laksu siis ära, kui jääd bussirajal ühistranspordile jalgu ja/või ise samas järgmisest tänavast parempööret sooritamata. Ja üleüldse, sealt otselaskmiseks autoga peab suht nagla olema, eriti värviliste silme all. Selliseid kotin ma küll hea meelega - las tulevad külge, saab jälle uue auto. Valdaval enamusel on mingid jõuetud sedaanid-universaalid kah, millel pole eeldustki kuhugi kiirendada, roolis kah Schumacheri-konservi söönud paksmagu
EDIT2: Mis mõttes on sõna "potensiaalne (proovi korra veel)" punane? Kas ma tõepoolest ei ole seda sõna siiani õigesti kirjutama õppnud? Tundub nii - võib vist põhikoolitunnistusega peldikusse minna, sest mulle õpetati nõukaajal teistmoodi