Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Rain
Tsikkel: CBR600F '14
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Rain »

reimps kirjutas:
Motorized kirjutas:

Kas seaduses on öeldud, kui palju meetreid enne parempööret vóib bussi ritta reastuda? Ühesónaga, kas diskopoistel oli óigus sedasi kottida vói mul oleks olnud óigus bussi rida parempöördeks kasutada juba silla "Tondi" poolsest otsast?

Pole kuskil meetreid välja toodud, väidetavalt lähtutakse mõistlikkuse printsiibist (mis Eesti Politsei arvates on tõenäoliselt à la 25 meetrit enne pöörde sooritamist reastumine). Mina sõidan seal küll südamerahuga, pole veel häirima hakatud. Mu "vabandavaks" argumendiks on see, et ma tõepoolest ei kavatse autode vahel heitgaase sisse hingata, reaalsuses on see nö keeld debiilne - kui ma ikka busse ei sega, siis ma ei näe probleeme. Aga trahvi saaks ilmselt ikka, kui mingi omasooihar eks-kaubikujuht on sinise vormi selga saanud ja truualamlikult liiklusohutust selleläbi "tagab" :bsmile:

Asi selles, et kui sellist keeldu ei oleks, hakkaks kõik ju seda rada kasutama ja lõpuks oleks ka see rada ummikus ning eks sa katsu siis bussi mitte takistada kui sul ei ole tema eest kuskile ära minna

Olla poisslaps on soo küsimus, olla mees on vanuse küsimus, olla härrasmees on valiku küsimus. Olla jobu - pole mingi küsimus!

Mine “Ajaviiteks...”