Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas cool200 »

Motorized kirjutas:

Küsimus liikluse kohta, et tipptunnil olin Pärnu mnt viaduktil suunaga linna poole. Terve sild oli autosid täis, totaalne ummik. Kolm rida viivad linna poole, teine ja kolmas autodele, esimene bussi rida. Kuna bussi rida oli üsna tühi, siis osad autod keerasid ummiku algusest bussi ritta ja üritasid üle küüru sóita. Juhtus see, et keset silda, teises reas oli eravärvides diskoauto, kes peatas bussirea autod kinni ja kottis neid läbi avatud akna. Nüüd minu küsimus, et kui ma oleks üle silla jóudes tahtnud paremale Vineeri tänavale pöörata, siis kas mul polnud óigust bussi rida kasutada? Kas seaduses on öeldud, kui palju meetreid enne parempööret vóib bussi ritta reastuda? Ühesónaga, kas diskopoistel oli óigus sedasi kottida vói mul oleks olnud óigus bussi rida parempöördeks kasutada juba silla "Tondi" poolsest otsast?

miks sul on alust arvata et politsei ajaviiteks seal autosi peatas , seaduses on öeldud et politseid peab kuulama--või kuidas 8)

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)

Mine “Ajaviiteks...”