Mootorratturi nähtavus, märkamine ja ettekeeramine → Re: Mootorratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumin
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Mootorratturi paiknemine teel & sõidukite vahel nõelumin
Meil on see ettekeeramine minu arust ikka inimestes ja suhtumises enda ümber olevasse kinni.Samamoodi keeratakse rekkale ette,kuigi seal on rohkem kui kaks tuld ja asi ise ka maja suurune.Millegipärast ei juhtu seda ettekeeremist niipalju nö vanas euroopas.Aga nagu juba eespool mainisin,siis taguotsa tunne ja hea teede tundmine on alati abiks.Kui ma tean,et seal selle kurvi taga on kõrvaltee ristmik,siis lihtsalt ei kannata peale keerata või mööda sõita,kuigi väga tahaks.
Minu arust pole mingit vahet,kus sa seal tee peal paikned,kes sind ei näe,see lihtsalt ei näe,ole sa keskel,paremal või vasakus servas.Kui vanasti ehk siis nõuka ajal oli eestis nö viisakas ja korralik liiklus ning keskmisest paremate oskustega juhid,siis täna on minu arust juhtide tase ikka alla igasugust arvestust.Puudub igasugune arusaam kuhu sõidetakse ja kuidas sinna sõitma peab,igaüks teeb nagu tahab,sest ta on ju load kätte saanud,järelikult oskab kõike.
Ka kaherattalistega sõidab mõni ikka nii,et ei julge taga sõitagi,sest on oht,et kohe nüüd tuleb pauk ja seda mitu korda ühe kilomeetri läbimisel.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.