Mootorratturi nähtavus, märkamine ja ettekeeramine → Re: Mootorratturi nähtavus ja märkamine
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Mootorratturi nähtavus ja märkamine
villy kirjutas:Ei hakka testi tegema, tean seda juba omast käest. Aju lihtsalt teinekord ei "registreeri" vilksamisi 1ühte tuld 2hel rattal tähelepanuväärseks objektiks liikluses. Mind teinekord üllatavad nt need sport tänava jalgratturid oma kiirusega. Oleks hiljuti just ühe alla ajanud Hiiu ülesõidul. Tulen Pässa poolt rahulikult, paremal silmanurgas märkan ratturit üle raudtee tulemas.. hmm "so what" .. tsillin edasi, et Nõmme keskuse poole sõita. Äkitselt tüüp mul risti ees teel ja üritab autoteel vasakpööret teha ja vehib käega suunda. WTF nagu. Õnneks sain pidama.
Tean omast käest, mõned nädalad tagasi keerasin peaaegu jalgratturile ette ja mäletan täpselt, mis juhtus ja kuidas mõtlesin. Vaatasin, et ühtki autot ega muud tulega sõidukit ei tule ja asusin pööret sooritama, 1/2 pöördepeal jõudis mulle kohale, et motoriseeritud sõidukeid tõepoolest ei tulnud aga üksik jalgrattur oli minu poole teel küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.