Mootorratturi nähtavus, märkamine ja ettekeeramine → Re: Mootorratturi nähtavus ja märkamine
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Mootorratturi nähtavus ja märkamine
Tsikkelröövel kirjutas:St ohuolukorra vältimine taandub iseenda tähelepanule, siis pole vaja ei hädapidurdamist ega midagi. Mul juba sel aastal läbisõit üle 8 kilo, aga näppu pole ka tulnud vibutada. St rahu, poisid. Pole need autojuhid ka nii suured sead midagi.
No nii päris lihtne see pole. Ma olen ikka ekstratähelepanelik ja üritan kogu aja ära arvata, mida uut ja üllatusliku järgnevaks armasad kaasliiklejad ette võtavad.
Möödunud laupäeval Vergis tegin Volvo maasturist möödasõitu. Vasakult, pinnasteelt ilmus ootamatult pereauto, seisastas vaid hetkeks. Roolis olnud tädi keeras kukla minu poole ja vajutas samaaegselt gaasi. Üllatus oli suur, kui poolele teele jõudnuna tädi äkki tema suunas tuleva ratturi avastas (valges kiivris, valges jopes - aga kuklas kahjuks ju teatavasti silmi pole). Hädavaevu suutsin maasturi ja pereauto vahelt läbi põigata. Peegel tegi veel õrna "plõnn" vastu maasturit (või selle peeglit). Kõik see: pereauto ilmumine ja väljakeeramine ning põige kestis kokku vaid mõned loetud sekundid. Proovi seda ette ära arvata.
Pidurdamine oleks antud juhul taganud 100% kindlusega kokkupõrke ette keeranud sõidukiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.