Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad küsimused 2
kalmer1989 kirjutas:Mul läks see tsikkel turgu(millelt see rehv pärit),thundercatile ta vist peale ei sobi
![]()
Paugu tegemiseks vaja siis siselohv ka ribadeks lasta
Tee siis nii:
Video tundub küll mingi lavastus või montaaž olema, aga järele võid ikka proovida.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Ei tea kas see on mingi põhja-eesti värk või motomeeste värk või hoopis neti-herode värk, et pea igast sõiduteemast võib lugeda, kuidas keegi oleks läinud " rääkima " - (just täpselt nii kirjas) mõne eksinud autojuhiga.
![]()
Ise olen IRL näinud ainult 1 korda, kuidas motomees läkski reaalselt rääkima autojuhiga, kes põhjendamatult signaalitas.
Ehk siis minu küsimus on järgmine: kas tegemist on NERD-ide netivallutusega või biker.ee näol ongi tegemist kõige karmimate meestega?
Ise olen reaalselt ühe lätlasest maasturijuhiga "suhelnud".Asi piirdus ainult suhtlusega siiski.
Põhjuseks oli see kui ristmikule lähenedes üherealisel teel arvas maasturijuht,et pressib must paremalt mööda ja vastassuunas jõudis minu kohale liinibuss...Kitsaks läks ja sel korral läksin veits "keema".Plõksis midagi,et kutsub politsei,mille peale ma pakkusin,et võib vabalt minu telefoniga helistada
EDIT: kirjutasin intelligentse vastuse Kipsile, aga nah.. vaja pärleid sigade ette laotada
Põhipoint oligi, et lõuna pool on inimesed pikaldasemad ja kogu liiklus rahulikum, siinkandis aga vähe närvilisem. Ja kuna maapiirkonnad on ka tühjaks vajunud, siis kõik tegijad on Põhja-Eestisse kogunenud. Seega on siin suurem protsent nii nohikuid, kõvatajaid kui ka kõvasid mehi.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
IT meeste abi vaja jälle Püüdsin ühendad oma printerit võrku (Lexmark X203n) ja kõik toimib nagu...leidsin tolle võrgust ülesse ühendas jne ja kui tahan printida midagi nt TEST123 word dokumenti siis printer prindib mulle 10 lehekülge mingeid hieroglüüfe, igal lehel üks rida aga seda mida vaja sinna ei jõua, kust viga otsida?
elbastardo16 kirjutas:IT meeste abi vaja jälle
Püüdsin ühendad oma printerit võrku (Lexmark X203n) ja kõik toimib nagu...leidsin tolle võrgust ülesse ühendas jne ja kui tahan printida midagi nt TEST123 word dokumenti siis printer prindib mulle 10 lehekülge mingeid hieroglüüfe, igal lehel üks rida aga seda mida vaja sinna ei jõua, kust viga otsida?
Printimisel seadetest midagi muutnud/valesti pannud äkki?
Driverid maha võtta ja uuesti peale panna?
Ehk saab mingi teise arvutiga proovida?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
vtm kirjutas:elbastardo16 kirjutas:IT meeste abi vaja jälle
Püüdsin ühendad oma printerit võrku (Lexmark X203n) ja kõik toimib nagu...leidsin tolle võrgust ülesse ühendas jne ja kui tahan printida midagi nt TEST123 word dokumenti siis printer prindib mulle 10 lehekülge mingeid hieroglüüfe, igal lehel üks rida aga seda mida vaja sinna ei jõua, kust viga otsida?
Printimisel seadetest midagi muutnud/valesti pannud äkki?
Driverid maha võtta ja uuesti peale panna?
Ehk saab mingi teise arvutiga proovida?
Tundus et driverite viga jh...nüüd toimib...tänud
Terv!
Rattal peeglid munade ümber kuidagi lõdvalt.. kerge rappumise ja kiirendamise peale liiguvad peeglid paigast. Villand juba paika mudimisest.
Keegi teab miskit valemit kuis vaateväli paika jääks?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
salukas kirjutas:Rattal peeglid munade ümber kuidagi lõdvalt.. kerge rappumise ja kiirendamise peale liiguvad peeglid paigast. Villand juba paika mudimisest.
Need kinntused kipuvad aeg-ajalt lahti loksuma. Mul on õnnestunud need nii kinni keerata, et hakkad aga peeglit ühes suunas ümber "muna" telje keerutama, ühes suunas läheb kinnitus lõdvemaks, teises suunas tihedamaks.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
elbastardo16 kirjutas:IT meeste abi vaja jälle
Väga suure tõenäosusega vale driver.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
salukas kirjutas:Terv!
Rattal peeglid munade ümber kuidagi lõdvalt.. kerge rappumise ja kiirendamise peale liiguvad peeglid paigast. Villand juba paika mudimisest.
Tõenäoliselt pead proovima peeglilt kuidagi klaasi eemaldada. Selle taga on kogu süsteem. Kui Sul just midagi ülieriline või odavlahendus pole, siis peaks seal kuskil mingi vedru olema. Seda on vaja pingutada (kui annab). Täpsemalt ei oska seletada, selleks peab konkreetset peeglit nägema. Kui mingeid kümneeuroseid peegleid kasutad, on vist mõistlikum uued osta.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
salukas kirjutas:Terv!
Paned liimi vahele? Kui enda ratas, siis nagunii ei näpi peegleid ju.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
millega/kuidas kõige paremini kroomi maha saab alumiiniumilt?
jalaraud kroomitud ja koorub koledasti,niisama liivakaga käsitisi nühkides suht nüri ja ei tule hästi,osa veel päris hästi kinni
Liiga tihti viimasel ajal pean isuga ikka väristama võtit 04 GSXR süütelukus, et seda keerata. On keegi sama asjaga kokku puutund? Võib olla, et migni paskpuru lukku imbund? Või lihtsalt vähese õlituse viga, seljuhul kas tohib tavalist universaalõli pihustada sinna? Tänud!
yes, Sir kirjutas:Liiga tihti viimasel ajal pean isuga ikka väristama võtit 04 GSXR süütelukus, et seda keerata. On keegi sama asjaga kokku puutund? Võib olla, et migni paskpuru lukku imbund? Või lihtsalt vähese õlituse viga, seljuhul kas tohib tavalist universaalõli pihustada sinna? Tänud!
WD-40 on üldiselt selliste asjakeste puhul olnud võlusõnaks. Spets-lukuõli võid ka ju sebida.
-
- Tsikkel: KAWASAKI Z900 2020
- Tänanud: 2 korda
yes, Sir kirjutas:Liiga tihti viimasel ajal pean isuga ikka väristama võtit 04 GSXR süütelukus, et seda keerata. On keegi sama asjaga kokku puutund? Võib olla, et migni paskpuru lukku imbund? Või lihtsalt vähese õlituse viga, seljuhul kas tohib tavalist universaalõli pihustada sinna? Tänud!
Minu K1 puhul aitas suvalises kohas uue võtme tegemine, eks vana oli lihtsalt kulunud. Kas 2004 aastal oli juba immoga?
MB W202 C250 TD 1997 > MB W210 E220 CDI 2001 > MB W211 E220 CDI 2007 > MB W204 C200 CDI 2013 > MB S205 C220 d 4Matic 2016
K1 SUZUKI GSX-R 750 2001 > KAWASAKI Z900 2020
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
reimps kirjutas:yes, Sir kirjutas:Liiga tihti viimasel ajal pean isuga ikka väristama võtit 04 GSXR süütelukus, et seda keerata. On keegi sama asjaga kokku puutund? Võib olla, et migni paskpuru lukku imbund? Või lihtsalt vähese õlituse viga, seljuhul kas tohib tavalist universaalõli pihustada sinna? Tänud!
WD-40 on üldiselt selliste asjakeste puhul olnud võlusõnaks. Spets-lukuõli võid ka ju sebida.
Omal oli sama asi, tilk WD-d ja asi oli nagu uus. Ja on siiani, mingi 2 kuud hiljem.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
WD-40'le +1. Sai enda rattal korralikult õlitatud ja nüüd töötab nagu kellavärk. Varasemalt tuli mõnikord tükk aega jebida, et keerata saaks.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mis värk Norwegian airlinesiga on ? Kunagi lubati,et hakkavad tegema kauglende, ehk on keegi kursis? Nadi oleks praegu talveks lend ära broneerida ja siis avastada, et Norwegian ikkagi tuli paremate hindadega turule...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
arbs kirjutas:Millega saaks puhastada tuuleklaasi kui sinna jäänud kleepekate liim?
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Keegi teab kaua autokooli tunnistus kehtib(et siis see, mille saad pärast autokooli läbimist, et hakata ennast ARKi eksamitele registreerima)?
rain5891 kirjutas:Keegi teab kaua autokooli tunnistus kehtib(et siis see, mille saad pärast autokooli läbimist, et hakata ennast ARKi eksamitele registreerima)?
See vist kehtivust ei kaota
http://195.80.106.137:9016/index.php/fo ... e-kehtivus
rain5891 kirjutas:Keegi teab kaua autokooli tunnistus kehtib(et siis see, mille saad pärast autokooli läbimist, et hakata ennast ARKi eksamitele registreerima)?
Autokoolitunnistus kehtib sul senikaua, kui sa veel hingitsed. Ehk siis eluaeg. Või siis tänapäeval autokooli pankrotistumiseni, see stsenaarium ei tohiks tegelikult mõjutada reaalse tunnistuse kehtivust. Peaasi, et se papist lipakas ilusti alles oleks ja vajalikud allkirjad-pitserid ka näha oleks.
Lähen laupäeval A2-te tegema A-ks sauele ning üsna ootamatult tuli info, et nad võivad hakata tsikli kohta ka totraid küsimusi küsima. Kuna ma neile vastust ei tea/mäleta, siis keegi ehk leiab hetke ja kirjutab siia -
ketilõtk, kui palju?
palju mustrit rehvil?
mingid rehvirõhud ja pidurivedelikud häman vast ära.
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
reimps kirjutas:rain5891 kirjutas:Keegi teab kaua autokooli tunnistus kehtib(et siis see, mille saad pärast autokooli läbimist, et hakata ennast ARKi eksamitele registreerima)?
Autokoolitunnistus kehtib sul senikaua, kui sa veel hingitsed. Ehk siis eluaeg. Või siis tänapäeval autokooli pankrotistumiseni, see stsenaarium ei tohiks tegelikult mõjutada reaalse tunnistuse kehtivust. Peaasi, et se papist lipakas ilusti alles oleks ja vajalikud allkirjad-pitserid ka näha oleks.
Kui aasta tagasi helistasin AIDE autokooli, siis öeldi, et koolieksameid saab teha kuni kooli kestmiseni või taotleja surmani. Kui aga kooli eksamid tehtud, siis kehtib se koolitunnistus 6 kuud
t***, miks ma siis tean, et autokoolitunnistus kehtib elu lõpuni. Paralleele tõmmates - mis mu gümnaasiumi ja kutsehariduse tunnistused on ka siis juba kehtetud?
Hmm, kiire guugel näitab, et Maanteeameti foorumis kinnitab moderaator Epp mu sõnu - kehtivusaega ei ole märgitud, seega ei kaota kehtivust.
Aidest oli mul küll hea mulje enne, sai D-kat seal tehtud. Ju siis mingi kontorimöku valetas sulle lihtsalt, sest sai sinna tööle hoolsa imemisega, mitte pädevusega.
fisher kirjutas:Lähen laupäeval A2-te tegema A-ks sauele ning üsna ootamatult tuli info, et nad võivad hakata tsikli kohta ka totraid küsimusi küsima. Kuna ma neile vastust ei tea/mäleta, siis keegi ehk leiab hetke ja kirjutab siia -
ketilõtk, kui palju?
palju mustrit rehvil?
Kettilõtk on üsna margi/mudelipõhine, lühikese vedrukäiguga bikedel väiksem (ca 2cm) ja kõrgetel endurokatel ja adventureritel suurem (kuni 3-4-6cm)- kõik muud jäävad sinna vahele..
Eestis lubatud minimaalne jääksügavus on mootorrattarehvidel 1mm.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kellegil mõnd Sidi bike saabast pole ülearu,mis ''varuosadeks''. Nimelt oleks vaja paari jubinat,mudelit ei tea,bike saabas, kolm sellist tamiiliga pingutit saapal,plast konks on otsas.konks käib väikse aasa taha ja saab kenasti tihkeks tõmmata saapa. ehk siis neid plastkonkse oleks vaja või oskate soovitada,kust leida?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
renxx9 kirjutas:Kes kus motika väntvõlli mõõdab ja vajadusel lihvib?
100 prossa pead ei anna aga kõikidel ratastel mida olen omanud ei ole olnud nö.remont mõõte.On tulnud mõõta plastik triipudega mis topitakse kaela ja saale vahele,vaadatakse tabelist laius ja valitakse uus saale.Vähemast japside aparaatidel on mõõtudeks küll ainult tähed(vähemasti neil olid mida on tulnud ette remontida)Kui vända kaelad nii ellipsis et uut mõõtu ei leia siis uus vänt.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju