Veelkord kindlustusest → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

macintosh kirjutas:
pisimy kirjutas:
pühak kirjutas:

Üks asi, mis aitab, on, kui ennast Edgargradist maale kas vanaema või onu Heino juurde sisse kirjutad. Olen sisse kirjutatud Lääne-Virumaale, niisamuti ka abikaasa ja If-i kalkulaatoril nii enda kui ka naise andmetega proovides sain Tallinna sissekirjutusega võrreldes erinevuseks ca 40%.

Minul on sissekirjutus Tallinnas, aga sõidukid registreeritud väljapoole pealinna. Piisab madalaks kindlustusmakseks ka sellest.

Palun räägi kuidas sa seda teed. Uuemal ajal antakse registrist nii dokumente välja, et sinna läheb automaatselt kirja sinu rahvastikuregistri elukoht. Kindlustused vaatavad nüüd ka mitte sõiduki asukohta vaid lubade omaniku oma. Mul "elab" auto paberite järgi endiselt Pärnus aga kindlustused väljastatakse kõik Tallinnasse. Minu sellesisulise kobina peale ütles kindlustus, et seadus näeb nii ette.

Kindlustus tehakse selle aadressi järgi kuhu auto on registreeritud ehk siis see,mis teh passis kirjas.Mul haagis siiani Tallinnas 2006 maha müüdud korteris arvel ja ka kindlustus on selle järgi.Et seda muuta peab minema ARKi ja seal oma andmed ümber muutma(raha eest).Üks auto ja tsikkel on juba harjumaal uuel aardessil ja teine auto(kallima kindlustusega) Saaremaal.
Minul,aga ajab asju maaklerfirma(hea tuttav),kes leiab alati parimad pakkumised.Koefitsent on ka täna täitsa olemas,aga lihtsalt poliisil seda ei kajastu(vähemalt ERGO-s).Minul on 0,4 isiklikuna ja 0,65 firmale.
Minu isiklike asjade summad sellised.
TDM 23€ 6kuud
Mondeo 2,0 75€ aasta
XC90 2,4D 122€ aasta,oli eelmisel aastal väiksem,vist 106.
haagis 8€ aasta
Põhjustatud üks tagant otsasõit 2009.Poliisid Ergo,IF,RSA ja Gjensidige

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”