Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
sai hiljuti löödud..... tuli annetus riigituludesse ja tolgusele pärast teha. seadus krt kaitseb igasuguseid ahve
-
Teema algataja
dog666 kirjutas:sai hiljuti löödud..... tuli annetus riigituludesse ja tolgusele pärast teha. seadus krt kaitseb igasuguseid ahve
Pead ise provotseerima, et esimese laksu annaks auväärt oponent. Pole eriti keeruline, Eesti inimestel on jube kerge katus sõitma rääkida.
Võite siit nüüd hädakaitse piiride ületamist välja imema hakata, aga tegelikult on kõik jokk, kui vastulöömisega liiale ei minda.
kumar kirjutas:Ega kui kärsa veriseks lööd,siis ei pea andma tondile nime ega tel nr.
Ja ratta number võiks olla kinni kaetud...
No kurat kui oled üksi tanklas ja 7 tühja pumpa ümberringi, siis on ikka väga kentsakas oma autot enne maksmist ümber parkima hakata. Kui tankla on täis, siis muidugi.
Tuono kirjutas:Tarts kirjutas:Tuono kirjutas:Pikk ja tühi jutt, loogiline ju, et ei jäeta autot sinna vedelema, kui maksma lähed vaid jätad tankuri ja summa meelde
ja üldse, tark tangib automaadist
Ja-jah. On üldteada, et Soomes ei jäta mitte keegi, I mean MITTE KEEGI peale tankimise lõpetamist autot pumba juurde. Kõik jätavad pumbanumbri meelde ja sõidavad Idakeskuse parklasse eest ära. Ja üleüldse on Soomes kõik nii fucking targad, et seal ainult automaatjaamad ongi.
Sa pättide kaitsja oled ikka liiga tropp, et elust aru saada, lased täpselt nii palju edasi, et järgmine saab tankida ja seni kuni sina maksad tema tangib jne
![]()
Ja mis idakeskusesse puutub siis seal elavab sinu lemmik kontingent ehk siis varganäod (sturkad, mustlased ja lollid eestlased)
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kus kurat ma nüüd tankisin,vist viimane tankla poolas enne frankfurti,ei saanudki ennem tankima hakata,kui eelmine vend oli maksnud,pole vahet,mine pargi kasvõi karuper*e,prantsusmaal sama teema
-
Teema algataja
Krdi sõiduoskamatud mulgid sõitsid autol tagastange mõlki, viljandis on ikka hullud jobud autojuhid.
hiljem: auto seisis turu parklas, viisakas inimene oleks jätnud oma tel., juhtub ikka aga see kaabakas sõitis minema.
Juhus Soomest, kus mu töökaaslase est nr. autol sõideti peegel küljest ja somm oli ilusti kirja kojamehe vahele jätnud oma tel. ning asi lahenes ilusti.
Tuono kirjutas:Sa oled ka purjus w? Kes ei oska nii sõita, et teiste masinaid ei lõhu, võiks sõita reisijana bussis
Olen elus üldse 2x avariis osalenud, üks kord sõideti parklas autole sisse (Ise seisin seisva mootoriga) ja teine kord keerati bensuka sissesõidul tsiklile ette nii, et paduvihmast paksu veekihi all oleval teel esiratta blokki pidurdasin ja külili käisin. Mõlemad korrad olid Soomes ja soomlaste poolt...
Vaatamata sellele ei arva, et Soome nüüd ilmtingimata kõige sitema liikluskultuuriga seepärast on. s**t mees vist teeb ka sittasid üldistusi, ei muud...
P.S. ei sõida need su ülistatud soomlased kah peale tankimist edasi. Jätavad auto paigale ja lähevad maksma. Üsna loogiline kah, kui just tankimisjärjekorda ei ole.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Mulle keeras täna Sossi mäel Tartu buss ette...
Ajuhälvik sooritas siis vasakpööret bussijaama poole...
Vaatas mulle justkui veel otsa ja siis hakkas liikuma....
Sain 20-30m hambad ristis lohisetud ja bussi tagaotsast napilt(alla meetri) ümberpõigatud...
Jäin püsti ja asi lõppes õnnelikult, kuid kabelist palju puudu ei jäänud....
-
mingi 370-ga tulid sealt või?30 meetrit lohisesid piduritega ja napilt pääsesid kabelist?
-
pyta kirjutas:mingi 370-ga tulid sealt või?30 meetrit lohisesid piduritega ja napilt pääsesid kabelist?
20-30 meetriga jõudsin ratas blokkis peaaegu seisma pidurdada samal ajal ümberpõiget sooritades.
Esimest pidurit sihilikult täie tugevusega ei kasutanud, et ratast mitte alt pidurada.(Ikka märkasid, millega sõidan??)
Bussi tagumise silla alla käpuli käia ei ole eriti tore.. Ilmekas näide alles kurvalt lõppenud ajakirjaniku loost.
Järgminekord proovime sinu peal, kuidas 370ga pidurdades 40m kaugusel asuv betoonsein tundub? Peaksid ju pidama saama küll. 10-20m peaks sul ülegi jääma!
Ühesõnaga edasine ilkumine privasse või in person.
Teistele meeldetuletusks, et me oleme kohati ikka päris nähtamatud.
-
eino ma saan aru,et sõided suure dr-iga,aga 50-60 km/h ja 30 meetrit on törts ulme kabelist rääkida!?
mis selle ratta pidurdusmaa siis veel 100km/h on?
-
pyta kirjutas:eino ma saan aru,et sõided suure dr-iga,aga 50-60 km/h ja 30 meetrit on törts ulme kabelist rääkida!?
mis selle ratta pidurdusmaa siis veel 100km/h on?
Eks saad kunagi teada, mis tunne on sideways liikuda bussi kõhualuse poole, kus ei huvita enam kedagi, kas su kiirus on 10km/h või 0, kui rataste alla käbla käid.
100 pealt pakuks 60-70m alates pidurite rakendumise hetkest.(Põhjuseid miks ei viitsi kirja panna. Kunagi õlleklaasi taga võib lähemalt selgitada...)
Pffff 50-60 ja vara kabelist rääkida??? Nalja teete ??? Ei pea isegi rataste alla minema piisab kui kael teeb korra krõks ja pekkis. Eelmise aasta horneti laks muugal näiteks, või see tädi bmw-ga kes sõitis viimsis paar aastat tagasi 30 liiklusmärgi posti ja veresoon sees lõhkes mõne hetkega voolas veri keresse.
Kui ikka ei oota on 30-40 meetrit väga lühike maa. Eriti vihmaga. Omast kogemusest tean või noh kogenematusest mille tagajärjel sain kogenumaks
Just hetk tagasi Lõõtsa tn, uue maksuameti vastas tegi avarii Jaaguar. Ta tuli siit lõõtsa ja valukoja ristist nihkese peeruga, et aknad värisesid driftis driftis, driftis driftis ja ei driftinud välja. Ja täpselt üle kõnni tee vastu posti ja noor puu kah maha. Kurat võitaks sel kellajal tulevad sealt tööle inimesed. Õnneks see hetk kedagi ei tulnud. Ja natuke enne seda kohta pargiti vanasti tsikleid. Seoses ehitusega see koht küll nihkus. Aga noh see selleks. Igatahes KW ja mõistus ja oskused see kord omavahel ei olnud balansis. Mõned päevad tagasi see tüüp tegi siin ka parklas kiiremaid ringe sellega jäi ta ka meelde rahvale.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
A kus on fotoülesvõtted kõverast Jugularist?
ardilla de terra kirjutas:Just hetk tagasi Lõõtsa tn, uue maksuameti vastas tegi avarii Jaaguar. Ta tuli siit lõõtsa ja valukoja ristist nihkese peeruga, et aknad värisesid driftis driftis, driftis driftis ja ei driftinud välja. Ja täpselt üle kõnni tee vastu posti ja noor puu kah maha. Kurat võitaks sel kellajal tulevad sealt tööle inimesed. Õnneks see hetk kedagi ei tulnud. Ja natuke enne seda kohta pargiti vanasti tsikleid. Seoses ehitusega see koht küll nihkus. Aga noh see selleks. Igatahes KW ja mõistus ja oskused see kord omavahel ei olnud balansis. Mõned päevad tagasi see tüüp tegi siin ka parklas kiiremaid ringe sellega jäi ta ka meelde rahvale.
Neljapäeval, peale lõunat, Delta-Plaza poolt Järve Serveri poole sõites (ise neljandas reas), märkasin, et esimesest rajast reastub suure hooga minu ette üks 155 BJL (VW Jetta, tume). Reastus ette ja pidurdas, aga vasakpööret ei sooritanud. Kuna minu tee viis mind Viljandi maanteele, otsustasin "imelikust" autost paremalt mööduda. Reastusin, lisasin gaasi ja... VW surus ka gaasi ning hoidis ennast kuni 90'ni minu kõrval. Ja siis tegi ta järsu parempõike. Pidurdasin instinktiivselt ja lasin tal eest ära sõita, ise jäin suht nõuetuks.
Peale selle, et netist kaamera ära tellisin, ei oskagi nagu sellistega midagi teha. Aga oi kus tahaks.
Parim soovitus sellistele on "Mine osta mootorratas, mis sa ikka siin kadeduses piinled ja rumalusi teed."
minulga "mängis" kassi-hiirt täna mingi kaubik (detaile meelde ei jätnud) aga jutt väärib siin teemas äramärkimist küll!
Nimelt jõudsin kaubikule Põhja pst'l sappa ja kuna olen süüdimatu ridade vahel nõeluja - siis umbes siin kiikasin kaubikust vasakult mööda, et tsekata kas ees tee on "puhas" ning seejärel sujuvalt kiirendades põikasin temast parema rea kaudu mööda....märkasin aga just oma põike eel et kaubik tegi väikse jõnksu vasakule (ilmselt arvas et tahan vasakult veel enne eesolevat kurvi mööduda) ning kui olin juba kaubikust paremal pool - siis hakkas julmalt peale vajuma ka paremasse ritta...kuna aimasin tema vasakule vajumisest ka seda, et ta võib mind paremalt möödudes takistada soovida....siis sai sujuvast kiirendusest järsem kiirendus ja "plokkja" seljataha jäetud. Kaubikuvennal aga minu möödumine rahu ei andnud....ja tuli mulle suurel hool kannule
Tunduski et vana tahab mu välja rammida või lihtsalt näidata, et bussil on ka minekut.....jätsin selle tropiga "hüvasti" kui möödusin ka järgmisest autost ning lihtsalt kadusin silmapiiri poole....
KRT kuidas need kadedad või "liikluskultuurist lugu pidavad" kodanikud ikka teinekord ei mõtle oma "õpetuseks ära tegemiste" võimalikele tagajärgedele Mitte et ma propageeriks ridade vahel sõitmist (Või siis antud juhul lihtsalt jupikese lisarea ära kasutamist)....aga igaljuhul ma ei näe põhjust miks autojuht peaks seda tahtlikult takistama - whats the point!?!?
Veikosib kirjutas:....aga igaljuhul ma ei näe põhjust miks autojuht peaks seda tahtlikult takistama - whats the point!?!?
Põhjus on selles et mõne autojuhi EGO on nii suur et ei mahu autosse ning vajab ruumi ka auto ümber
Ise aga ei julge või saa tsikliga sõita ja siis peab kadedusest ka teisi takistama.
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Veikosib kirjutas:....aga igaljuhul ma ei näe põhjust miks autojuht peaks seda tahtlikult takistama - whats the point!?!?
Äkki talle lihtsalt ei meeldinud, et sa temast paremalt mööda sõidad kuna see keelatud...
mul tahtis tallinnas üks valge kaubiks tsiklit lühemaks sõita,ta arvas et võib 1 realisel teel mööda sõita kui foori taga ootasime,aken oli tal lahti ja seal istus mingi ***e sardelliperse kes venekeeles ropendas.
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
kuna siin on kõik arvamused/nägemused situatsioonidest ainult ühepoolsed, siis huvitav, kus saaks lugeda teiste osapoolte nägemusi asjast
mõnest venekeelsest ehitajate foorumist peaks teise poole arvamusi leidma
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
426f kirjutas:mõnest venekeelsest ehitajate foorumist peaks teise poole arvamusi leidma
...ainult et nad ei oska üldjuhul kirjutada.
Aga ok, ma võin auto-auto situatsioonist küll ja küll rääkida. Sedasama võib vist enamus meist. Tsiklimeestena tõenõoliselt ise autoga sõites tsikleid ei bloki, kui foorumikasutaja senaator välja arvata. Põhimõtteliselt, kuidas ise käitume mõne teise liikleja või liiklejagrupi suhtes, samamoodi käituksime ka tsiklimeeste suhtes, kui ise poleks tsiklimees ja poleks ühisest harrastusest tingitud ühtekuuluvustunnet.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Mul seda "ühtekuuluvuse tunnet" pole aga sellegi poolest maanteel ja linnas sõites teen ruumi kui rattur taga. Läheb ta mööda nii kui nii. Pigem maandan riski kui tekitan ohtliku olukorra.
Tore on ka näha, et minuga sarnaselt mõtlevaid autojuhte on üha enam liikluses ja jobude arv on kahanemas või on kõik idioodid heade mõtete linna koondunud...mulle sobivad mõlemad variandid
Kusjuures selles on Hurt'il õigus, et stiklistide vastu jobusid jääb vähemaks, kuid nende kvantiteet kipub asenduma kvaliteediga e. kui enne oli palju ja sellist kerget "kottimist", siis nüüd kui juba hälviku otsa komistad, siis ka täie raha eest
Ja omalgi on jäänud silma, et tooni kipuvad andma just "tordikärud" a'la sitrojeen berlingo ja pezoo partner tõugu masinad. Suve jooksul on vb 2-3 x miski audi-bmw hakanud omale kiirendustvõimet ette kujutama, samas saab linnas sõites minimaalselt 1 kaubiku 2 päeva kohta, mille juht üritab fooritakka kiirendades tõestada, et tal on sama kui mitte parem kw/kg suhe kui rattal
Arvatavasti teevad kenad rattailmad kaubikumehed kadedaks- tahaks ka kiirendada aga oma autoga ei raatsi, rattaga ei saa ja naabripoiss tõstis eile ka just mopeediga nii ägedalt nokka ... ja pedaalibki tööandja pirukast viimast välja.
Sakus mõni aeg tagasi ka 1 demos oma kiirendust ja oli nii ametis peeglissevahtimisega, lootuses vist näha täpistuvat ratturit, et pani sirgelt üle ringtee, kus keskel paraku mõni kivi turritas... peale kohutavat kolinat kõhualt läks miskipärast kiire mööda
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
426f kirjutas:mõnest venekeelsest ehitajate foorumist peaks teise poole arvamusi leidma
Enda kogemus näitab et kui seda arvamust üldse leiab siis ainult Streetrace.org´ist.
Samas panin tähele et hälvikute eestlaste-venelaste proportsioon on enam-vähem võrdne, eks idioote on igal pool.
Antik kirjutas:kuna siin on kõik arvamused/nägemused situatsioonidest ainult ühepoolsed, siis huvitav, kus saaks lugeda teiste osapoolte nägemusi asjast
Tuleb siis vastukaaluks teha "mõistusega autojuhid" või "lemmik autojuhid" teema, kus tublisid inimesi kiita, või kus neljarattaliste juhid ka sõna võtta julgeks.
Saan täna jälle "kostitada" jutukesega
Täna mingi pooletoobine rullnokk oma vanema kupee-bemmiga otsustas Tõnismäe tänavalt foori tagant lendu tõusta....ületasime Kaarli pst ja keerasime vasakule ümber kiriku Toompuiestee poole.....tüüp pani selle vasakpöörde tuimalt punasega üle ristmiku, paarutas "ideaaltrajektoori" hoides vasakpoolseimast reast üle ristmiku paremasse tee äärde ja enne Toompuiesteed uuesti vasakusse äärde, ümber Hambapolikikliiniku pimedasse "kurvi" läks juba väikse külglibisemisega ja tegelikult täiesti ajuvaba kiirusega (seal on ju kohe sebra üle kahe rea)
Sedakorda jälgisin mängu täitsa rahulikult "tagareast" (loe: ei kiirendanud kaasa ega provotseerinud)....kõige halenaljakam oli aga see, kui siis lõpuks jõudsime järgmise punase foorini (Paldiski mnt ja Toompuiestee ristil) siis kutt jäit esimesse ritta ja istus nagu väike laps üle õla kiigates minu poole kui tast ridade vahelt mööda veeresin. Ei saanud jätta oma arvamust avaldamata selle madal-lendamise kohta .... loodetavasti ta meelekohal koputamist "pai tegemisena" ei võtnud...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.