Streetmoto Orienteerumissari 2013
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Streetmoto Orienteerumissari 2013
Hai,
organiseerijatele tänud minugi poolt...oli tugevalt üle keskmise motopäev!
Veel eelmine õhtu, seal Pariisis nii huvi pärast luurel käies, olin pigem seda meelt, et vist ikka ei tule oma ratast sinna hukkama...aga seal mõned varased "aklimatiseerujad" ka ässitasid ikka osa võtma ja kui selgus, et ilm ka väga killer pole, siis nii läkski
Mul seniste ürituste kohta uurides ja kohapealsest sissejuhatusest kuidagi mulje tekkis, et ka kruusaklassis 30 punkti ära võtta peaks olema pigem norm kui erand, siis selle ka kohe endale eesmärgiks seadsingi. Ju siis täiesti rohelisena reaalsustaju kaardi mõõtudest ikka puudub Kusjuures päeva torn oligi mul see, et õhtul sõpradega kaarti uurides avastasime, et seal kilekaante vahel leidus veel ka kaart nr.3!!! Ma päeval võtsin nr.1 välja ja otsustasin nr.2 kaante vahele jätta, et paremini säiliks...märkamata, et seal taga veel üks leht siis. Aga see teisalt võibolla ka päästis päeva, sest kolme lehte korraga ette saades oleks ilmselt täielik kaos valitsenud, et kuhu suunda uhada!
Ok, alguses siiski tunduski eesmärk täitsa reaalne, võtsin veel suht rahulikult, Viitnal tanklas tankimas ja joogi-ning mõtlemispausid, et pigem ikka nurgelisi ka ringide asemel sihtida jne... Punkte tundus justkui olema, kell 16.oo olin veel 20 leitud punktiga graahvikus...aga lõpuks hakkas neid siiski nii harvaks jääma ja kell kuidagi nii krdi kiiresti käima, et kangutasin siis mis ma kangutasin, paar jäi ikka vajaka, siis 28 vist kokku sai, mõneminutilise hilinemise hinnaga veel. Vaikselt siis kirusin juba oma saamatust, aga pärast parimate austamist oodates hakkas selguma, et kõige kehvem "saak" vist ei olnudki...ja siis hõigati lausa nimigi välja, mis sa hing esmakorrast veel tahta oskad
Kas muidu kruusal siis keegi üldse 30 punkti kokku ka sai? Ja kuidas üldse kombeks, kas lähiajal detailsemaid tulemusi ka kuskil netiavarustes leida võiks? Et mis siin salata, samas endal veidi jäi siiski kripeldama, et kus see 1silm ( no ja ikka muidugi 1, mitte 5 või 10, et ikka kipitama jääks ) võiks olla, mis siis lõpuks esikohast lahutama jäi (kuigi aiman, et ilmselt "käbitiiru", kus hoolimata sihtimisele kulutatud ajale need veidi harali kuusekäbid ikka täiesti sihitamatuks osutusid).
Ok, päris pikk jutt sai...aga emotsioone palju kah ju

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.